Gott nytt år!

God dag!

Idag steg vi upp tidigt, dock för att vi la oss redan halv elva igår och det var så jävla skönt att vi båda var trötta och la oss tillsammans :)
Så vi började dagen med att städa och röja undan lite grann, åt frukost och gick till affärn och handlade lite növändiga saker.
Skönt att inte sova bort hela dagen!

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för kvällen, hoppas och tror att det kommer bli skit trevligt!! :) Jag längtar.
Om ni bara visste så de blåser här, det är sjukt! Tv:n blir i stillbilder, lamporna blinkar och när jag dammsugade så stängdes den nästan av för det blåste så sjukt mycket. När jag och gubben var ute och tappade jag andan när det kom som värst stormar! Helt sjukt.



Jag & älskade första året tillsammans (tror jag)


Kram

Nyårs 2009

Hej allihopa!

så var det nyårsafton igen, känns de som :) Det har gått gort det här året tycker jag, men det gör inget för det kommer ju ett nytt att njuta av :)
Idag har jag jobbat som sagt och det var sjukt jobbigt att stiga upp i morse, sov bara 5 timmar natt så.
Efter jobbet cyklade jag hem och gjorde mig i ordning och packade sista sakerna för att sen åka med bussen till gubben, och nu sitter jag här :) Men han har inte kommit hem än, jobbar.

Imorgon är det ju då nyårsafton som vi ska spendera med nära och kära, med mat och prat :) Ska bli super trevligt! LÄNGTAR!

Vädge mig i morse och det var en ingen kul syn, har nu gått upp igen dom där -0,6 kilona. Men efter nyårs är det nutrillett igen i minst 1 vecka. Ska köpa gymkortet då också, har fått pengar till de så :)

Mat idag:
Frukost: 1 fröig m leverpastej och gurka, kräm och grädde
Mellan: Kaffe, 1 mandarin
Lunch: Räk/kräft omellett, gurka
Middag: Korv och makaroner ( blir det nog)


Nä nu måste jag kila, börja laga nån mat.
Kram

Uppdatering

God kväll!
Jag är så dålig på uppdatera, ska försöka skärpa mig lite:)

Fredag var det ju som sagt party, var jätte kul att träffa alla igen !:) Väl ute på station splittras man ju såklart och är bara några stycken sådär, men vi dansade nog mest hela kvällen tro ja :) Vid halv två hade jag fått nog och åkte hem.
Lördag var man lite seg sådär på morgon, men vi åkte till stan och jag inhandlade försenade julklappar till gubben min :)
Pappa fyllde år också så det blev middag & fika med hela tjocka familjen. Lördag kväll spenderade jag med J & J, och till min förvåning TRÄNADE jag! 30 min SUPERSVETTIG obietrack tur :) Men det var riktigt skönt när det var klart, kändes som benen gav vika hela tiden .. hahah!
Söndag, var lite seg i morse också.. åkte och simmade med J blev väl inte någon VÄLANSTRÄNGD simtur men litte grann:) Vi svängde förbi MAX och köpte lite lunch, och sen vidare på Jysk, ÖB,Rusta osv :)
Nu ikväll så hade jag tänkt och träna igen men vi spelade spel heela kvällen, trevligt!:)

Mat idag:
Frukost: Ljusungsbröd med lax & ½ fröig med leverpastej & gurka, vatten
Lunch: GI-burgare
Middag: Pizza med räkor, musslor, svamp, skinka (orkade dock inte hela, lämnade en "kvart")

Vikten är som stilla, men träningen känns som den börjar komma igång igen och det är så himla skönt! Efter nyår tänker jag köra 2 veckor igen med nutrillett, så jag kommer igång igen. Har som sagt 9 kilo kvar till mitt drömmål så! Men denna gång har jag ett halvår på mig, men det SKA ske innan dess. :)

Min syster har verkligen engagerat sig på att få lite ordning på mitt rum, så här kommer lite bilder på de !
 
Lyktor, krukor, ljus, gardiner, kuddar fick jag av henna i julklapp:) Tack!

I morgon blir det jobb igen, och på tisdag men det är bara korta turer och det kändes skönt.. ska åka till älskade på tisdag med alla julklappar också:) Sen är det nyårsafton !
Dax att sova nu ! Kram

Annandan

Hallå!
Är som på topp nu, men är galet hungrig! Måste kila ner och käka något innan jag ska åka till L :)
Har som sagt jobbat idag mellan 7-12, kort och skön tur! Blev hem och käka lunch sen har jag degat framför tvn i 2 timmar drygt. In i duschen och göra sig klar för party!:)

Tänkte lägga upp lite bilder på min outfit, men kameran verkar inte vilja det....
  
Det gick tillslut:)


Mat idag:
Frukost: 1 ljusungs. med lax, kräm & grädde
Mellan: Yoghurt, ½ banan, 5 vindruvor (skivat i)
Lunch: Nudlar
Middag: Blir nog kyckling gryta & ris, och nån grönsak

Har som inge mer att skriva idag.. Återkommer i morgon :) Hoppas alla haft en underbar jul!
Kram

Juldagen

God kväll!
Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, så nu är det dax att sova igen då... börjar 7 i morgon så! Men jag jobbar bara till 12, så jag tänkte hinna hem och vila nån timme. Imorgon kväll blir det klassfest & utgång på Station8 :) Ska bli super kul hoppas jag!:) Längtar iaf.

Mat idag:
Frukost: Lite julskinka, lax smörgås, lite kräm & grädde, 1 ägg
Lunch/middag: Omellet, 3 korvar, 4 k.bullar
Kväll: 1 banan, 2 mandariner, kaffe ( allt mellan: 19-21) 

Vägde mig i morse, och jag har gått ner precis 1 kilo sen förra veckan :) Känns super skönt! Har nu alltså 3.9 kilo kvar till mitt första delmål, men eftersom det är en vecka kvar tills dess så räknar jag inte med att ha tappat nästan 4 kilo på en vecka ! Men så småningom! Ska ju kicka igång igen efter nyårs, ska köpa gymkortet då också så:) LÄNGTAR!




Lite bilder från i går, C var lite övervänt på tomten, lillan var rädd till en början med det släppte efter ett tag :)

Nu ska jag sova :) Kram

God Jul!

God kväll & God jul!
Hade nästan glömt bort det igår att det var jul idag, känns inte alls så.. eller nu kanske men inte i går kväll när man visste att man skulle jobba. Såg kalle på jobbet och sen var det hem och käka lite julmat, sen kom tomten:)
Fick fina klappar :) Allt jag önskat mig! + lite därtilll! TACK
Nu när man blir äldre är det inte alls som då man var liten och önskade sig MASSOR, önskade mig 3 saker i år, men som jag dock kan köpa själv.. bara för att önska sig något! Alltid kul att få något också :)

Nu ikväll har jag, mor, far, bror & hans tjej spelat ett spel i dryga 3 timmar men det var jätte kul & trevligt!:)
Dom andra var ju tvungna att kila vidare till nästa tomte.
Nu börjar mina ögon inte vilja vara öppna så länge till, är verkligen super trött! Men jag börjar jobba 16 i morgon så jag får ju lite sovmorgon iaf :)

Mat idag:
Frukost: Kräm m. grädde
Mellan: 1 banan, kaffe
Lunch: Kycklinggryta, LITE ris
Mellan: 1 mandarin,kaffe
Middag: Omellett, krustader 4st (små), 1 ägg, 1 skiva skinka, 2 k.bullar,2 korvar, en lax smörgås

Smakade även 3 skumtomtar ;)

Nu ska jag kila mot sängen!! TRÖTT TRÖTT.  Kommer med bilder i morgon från julafton!!!
Kram


Uppdatering

Godkväll!
Sorry för dålig uppdatering, igen...
Var så trött igår och datorn var upptagen så jag orkade inte vänta.
Idag har det varit fullspäckat, började dagen med att stiga upp halv tio, vi åkte till stan och jag inhandlade dom sista julklapparna! Sen var det skynda sig hem med bussen och tokcykla till jobbet. Har jobbat mellan 13-21, jobbar imorgon också mellan 7:30-16 så jag missar inte klapparna och maten iaf :D Har påbörjat min hårdare GI nu, känns superskönt!
Har dessutom sprungit runt på hela huset känns det som idag, och jobbig cykling hem och dit. Vågen visar iaf minus efter förra gången som jag vägde mig -0.6, så nu har jag drygt 4,5 kilo kvar till första delmålet! Ska köra STENHÅRT efter nyårsafton eftersom jag verkligen vill uppnål min drömvikt :)

Mat idag:
Frukost: Grekisk yoghurt, hallonsylt (hemmagjord)
Mellan: Lite kräm,1banan
Middag: Korvstroganoff, med LITE ris
Kväll: 2 mandariner, sallad, smakade LITE av middagens kycklinggryta.

När jag skriver LITE i ris/potatis/pasta så innebär det drygt 1dl.

Mat igår:
Lunch: 2 kycklinghamburgare (utan bröd), sallad,tomat,ost, dressing
Middag: Tacos (utan bröd)
Kväll: Glögg, popcorn.


Igår så sprang jag och mor på stan en sväng också, eller det blev typ hela dagen. Mötte upp J på stan också, så hon blev bjuden på middag hos mig, sen åkte vi till henne och spelade spel, drack glögg & åt popcorn :) MYS.

Nä, nu ska jag kila och umgås med min familj innan jag ska sova.
Kram

Resume + 3 dagar kvar

God kväll allihopa! Tack för att ni håller ställningen på min statistik :)

En liten resume över helgen då, eftersom jag varit dålig på uppdatera!

Fredag: Jobbade mellan 7-14, riktigt jobbigt att stiga upp kl 6 på morgon alltså! Åkte till piteå på afton, vi var bjudna till grabbarnas moster&karl på mat, bastu och massa suuuuuurr :) Trevligt!

Lördag: Slödag, och riktigt skönt! :)

Söndag: Jag & L steg upp tidigt, eller hon och L vaknade såklart tidigare än mig :P Traskade in till stan och handlade julmat som vi sedan tilllagade och åt med grabbarnas far m. fam. Klappöppning och dylikt:) Lilla julafton.

Motion i helgen har väl inte varit ÖVERAKTIV! Men nån promenad här och där :) Nu ska jag ge mig fan på detta IGEN!
Eller ett sista ryck kan man kanske också kalla det. Ska köra stenhård kost/träning efter nyår!
Mat i helgen, precis som vanligt.. åt 4 chokladbitar lördagkväll också (75%).

Imorgon ska jag och mor springa på stan och söka dom sista klapparna, lär väl vara lite folk.. men vi ska se till att åka tidigt! Skulle så gärna vilja fara och jogga på gymmet, men jag har INGA pengar!!! Dom får man ju såklart på tisdag, jävla skit. Och då jobbar jag.. jaja, hoppas på att jultomten kommer med några cash;)

Nu ska jag bege mig till sängs, har huvudvärk för ovanlighetens skull!
Kram

Torsdag

Hello!
Tänkte börja med att säga att jag skrev inlägget som ligger här före, igår kväll! Men det uppdaterades aldrig!

Dagen idag har varit full rulle känns de som! Började med att stiga upp 09:30 X i taket! :) Och tog mig en lång varm dusch, sen lite frukost och började städa nedervåning och körde en tvättmaskin, sen åkte jag och J till stan och vandrade runt, köpt min biljett till annandagen, hoppas vi syns där!:)
Sen gick vi och fikade inne på CK, en smörgås och en skumraket åt jag:) GOTT GOTT.
Sen vandrade vi runt på lite mer affärer och begav oss till hennes mors jobb, så jag åkte med henne hem och J stannade kvar för ett samtal på sjukhuset :) Hemma så var det middag, jag bestämde pizza idag, var gott men kändes dock lite onyttigt. Smakade ändå precis som förr, har ju inte käkat pizza på 3 månader drygt. Men inte saknat det heller. Gott var det ändå:)

Mat idag:
Frukost: Kräm & mjölk, 1 hårdbröd m. skagen & ost
Lunch: Smörgås med brieost/salami, vattenglas, skumraket
Middag: Pizza med räkor, champinjoner, skinka, musslor & cola light
Kväll: 1 mandarin

Imorgon ser min dag ut så här:
Stiga upp 06.00, cykla/gå till jobbet 06:40, börjar 07.00 och jobbar fram till 14.00, ska åka ner till stan med halv tre bussen och sen vidare till piteå 15:20 tror jag den går :) Där ska jag vara med S,L,C,L,N :) Längtar!
Skulle vilja löpa lite grann snart också, känner att det verkligen behövs.. men är ju som sagt lite förkyld nu så man kanske ska ta det lite lungt.

Snart är det dax för sängen, så man orkar upp i morgon. Måste packa först!
Kram

Live your life(onsdag)

God kväll allamänniskor där ute!
Idag blev de en väääldigt lång sovmorgon, nästan så jag skäms att skriva det men jag steg upp 13:15 idag! Hade iofs ställt väckaren på 09:30 för att ta min tablett & stiga upp, men jag var för trött för de. Käka lite frukost och läste tidningen sen la jag mig och slappa i soffan! LATARDAG

Cyklade till jobbet vid tre tiden för ett möte med THE BOSS, gick bra.. ville ha som en liten utvärdering om hur jag trivs/mår på jobbet :) Trivs bra med personal och boende men inte arbetsformen, vill ha ett annat jobb. Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och börja söka mera jobb, de sliter väldigt mycket i plånboken just förtillfälligt och precis den årstiden det inte ska göra det.

Mat idag:
Frukost: Kräm&mjölk, 1 hårdbröd m. ost & skagen (13:25)
Mellan: Kräm&mjölk i glas (16:00)
Middag: Renskav & mos, sylt (18:20)
Kväll: 3 nävar popcorn

Föressten, jag vägde mig igen i morse och hoppades att det inte stämde att jag hade lagt på mig 0.7 kg och gissa vad !!!
Det visade sig att det stämde, jag har inte lagt på mig nått alls,väger fortfarande samma.
Vätskebalansen kan ju faktist skilja dag till dag. För det har jag märkt annan tid också. Men som sagt så är ju inte 0.7 nå stora siffror och inte hela världen om jag hade gått upp de, med tanke på hur mycket jag gått ner!:) Så jag är nöjd än.

Är fortfarande inte bra idag, var förkyld massor när jag vaknade i morse men en förkylning såhär i december får man väl räkna med :) Har ju inte feber eller så.
   
Helgen ska jag spendera med dessa underbara människor/hund :)

Och jag och älskling ska få träffa äntligen :D Saknar dig massor älskling <3 09/09-05
Kram

Jul i vårt hus!

God kväll!
Vaknade klockan 02:30 i natt av en dröm, vad den handlade om minns jag inte .. men skulle försöka somna om, la mig på vänster sida och det kändes som höger sida av ansiktet skulle explodera och ögat trilla ut! Usch så obehagligt, vände tillbaka till rygg om somnade om efter ca 10 min. Vaknade på nytt 07:30 och skulle ringa vårdcentralen, då hade dom bytt nummer & ringtiden till 07:40, var det bara att sitta vaken i 10 min extra och vänta då, väl framme så säger dom att dom ska ringa upp 7:45, dom ringer drygt 7:50 jag berättar mitt problem och fick en tid 9:30 idag.

Så nu har jag fått penicillin mot herpesen. Var inne hos läkar i 10 min vi bestämde oss för att åka hem och hämta ut det på apoteket här, väl där så har dom inte det inne, så det var hem och lägga sig för jag mådde så jävla illa idag :/ , åkte med mor ner när hon skulle till sjukgymnasten istan och hämtade ut det där.

Ikväll har vi klätt granen, blev lite försening med den men dom hinner man inte bli less är ju faktist bara 7 dagar kvar nu:)
Önskar mig 3 saker i julklapp och hoppas jag får dom alla :)
1.Sporttopp
2. Fårskinnstofflor
3.Pengar
  
Mina två enstaka julklappar som jag köpt än så länge!


Eftersom jag mått så illa idag blev det inte så mycket mat under dagen trots att jag steg upp så tidigt! Var illamående redan då jag la mig igår, var allmänt trött och hänging, hade huvudvärk + ansiktet!
Frukost: 1 fröig med ost, 1 kopp te (kl:08:10)
Lunch: 1 stort glas blåbärssoppa
Mellan: Ljusungsbröd med lax & cola light (15:00)
Middag: Korvstroganoff & ris (18:15)
Kväll: 2 nävar chips (20:00)

Började må mycket bättre sådär strax före middag, och mår rätt bra nu iaf. Har lite ont i ansiktet än, och lite må illa.
Nu ska jag sova!
Kram

Vikt vikt & åter vikt

Helloo!:)
Bättre humör idag, nja.. lite bättre men har såklart fått herpes runt mun iställe, det bultar&bankar i högra sidan av ansiktet! Ska ringa Vårdcentralen imorgon, har käka antibiotika förr för de, så hoppas på de nu också!

Vägde mig i morse och mitt dåliga motionerande visade sig även på vågen tyvärr! +0.7 kilo, inte alls förvånad! Har ju som sagt haft mina svackor, och har tappat så pass mycket och detta är första gången vågen visar + och det känns inte som hela världen! Promenerade in till kågemarken idag, fattar att jag inte gjort det oftare när jag skulle till J, men är man efterklok så! :) Snabbt gick de också!

Hade planer på att gå hem också, men det blev så sent och mörkt, så mor kom med bilen:) Blir en härligt prommis nu VARJE dag hädanefter, och jag ska sluta sova så jäkla länge, men jag har verkligen märkt att motionen gör mig piggare! Eftersom jag inte motionerat så mycket nu så sover jag mycket längre också, och gå runt hela dagen och gäspa och känna sig som en hösäck är inget kul!

Längtar tills jul för då har jag mitt gymkort, och kan verkligen ligga i! Jag har 16 dagar kvar till min första delmål, och det känns inte riktigt som jag kommer greja de! Dvs att jag ska ha tappat yttligare 5/6 kilo.. men mitt första delmål var egentligen att vara -15 kilo lättare och det har jag redan uppnått(om jag nu räknar från det jag vägt som mest), så nu är det alltså -20kilo. Innan jag började med min diet så blev jag sjuk och tappade under sjukdomen drygt 3 kilo, men gick dock aldrig upp dom för jag började med drinkarna direkt.
Så vi får väl se vad vågen visar på nyårsaftonsmorgon!:)

HAR FORTFARANDE SKORNA KVAR TILL SALU!


Nu ska jag kila vidare, PB börjar klockan 10 och jag har inte hunnit se det avsnittet på datorn så då är jag bänkad framför tvn iställe ! Kram

Resume

God kväll!
Drar en snabb resume över helgen.
Fredag, jag och J åker till stan och byter in mina skor som var trasiga till ett par bättre men i samma prisklass. Åker sedan och simmar i drygt 20 min, skönt var det! Fredagkväll spenderade jag också med J, såg Idol och spela spel med hennes mor & kompis :)
Lördag, blir väckt av att telefon ringer det är jobbet som hade kris, jobbade mellan 12-16 sen var det hem och käka och börja göra sig i ordning för kvällen :) Det blev party igår och utgång, trevligt & kul! :)
Söndag, mår piss! Och har gjort det hela dagen och verkar ska hålla i sig i hundra år känns de som:( BLÄ!!!
Idag har hela tjocka familjen varit och käka julbord på Gästis i Byske. Mycket trevligt, god mat :) Dock dyrt !

Just för tillfälligt så håller jag bara i huvudet, och har gjort de hela dagen typ, fick en återkommande huvudvärk så här lagom till kvällen. Känns som jag är sjuk och har feber ungefär. Jävla bakfylla, tänk om man slapp ha den efter en partykväll!:) Är inte alls på skrivar humör, tänkte söka mig till sängen nu, trött trött!


                                                                                               Sötungarna!
Här är dom typ sammålder (1år&10mån)

Kram

Viktnedgång

Hello!
Vägde mig i morse och insåg att jag tappat 1,6 kilo sen förra fredagen:) Grymt nöjd! Tycker att jag inte gör något specillet alls, men jag tänker mest på vad jag stoppar i mig, en pizza tillexempel skulle aldrig falla mig in! En hamburgare, och det är MAX. Jag är rätt stolt över mig själv att jag verkligen lyssnade denna gång på Lousie & mig själv att jag verkligen gjorde det här ordentligt nu!:) Hon är en av dom som betytt mycket under min viktresa neråt, och såklart min dietist:) TACK!

Idag blev det simning med J, och det gick bara bra :) Skönt var det efteråt också! Man känner att man har rört på sig.
Svängde förbi Picasso och åt lite lunch också, när jag väl kom hem så skottade jag nästan hela gården, fyfan så jobbigt det var! Svettigt. Bra med motion det också!:)
Nu är det bara middag och sen ska jag till J och se Idolfinalen, tror verkligen att Kevin vinner, konstigt vore annars!
HEJA NORRLAND:)

Världens bästa pojkvän, och kompis:)

Gubben är sjuk nu igen, förstår inte vad som är fel.. Först ryggskott, sen magsjuka och nu världens förkylning/feber. Puss på dig älskade! Var tänkt att han skulle komma ihelgen och följa med på Julbordet på söndag men då måste han jobba :/ Tråkigt! Men nästa helg blir det nog piteå och lilla julafton lät det som :) Om vi får komma?

 
Ingen som vill köpa ett par skor? Använda 2 ggr, nyköpta: 700:- . Beg pris: 500:-

Nä nu ska jag kila!
Kram

58* Jyri Marttinen

Han sätter det första målet, ena efter det andra resulterar i vinst till AIK 5-2 mot Rögle! :) Och ett kliv upp i tabellen.
Riktigt bra match faktist, 1 & 3 perioden var dom bästa såklart!:) Då målen gjordes av bla. Moran, Forsell,Dimitrakos.

Idag blev det uppstigning ca 11.00 dagen började med lunch som blev pannkaka. Jag och mamma tog oss en promenad runt kåge, skönt! När vi promenerar tittar mamma ner mot backen och ser STORA underliga fotspår och undrar om det kan vara en häst eller dylikt, jo säger jag det är det säkert! När vi kommer fram till Kågeskolan, står det där JÄTTE stora fotspårsmärkaren där med vagn och kameramän, Postkodslotteriet VAR i Kåge idag.. kändes lite långsökt, men vinsten på 100 tusen gick iaf till en Kågebo:D KUL!
Väl hemma igen så startade vi med middagen, gjorde goda köttbullar. Färgade mammas hår, sen var det middag, snabb dusch och sen hockey :)

Mat idag:
Lunch: 1 pannkaka, hallonsylt(hemmagjord), grädde
Middag: 2 potatisar, köttbullar(hemmagjord), lingonsylt(hemmagjord)
Kväll: 1 chokladbit

Så var det den där chokladen.. men den är GOD, trots 80% kakao. Imorgon ska jag och J åka och simma, sen ska jag få byta in mina skor till ett par hållbarare. Betalar man 800:- för ett par skor ska dom även hålla! Blev arg och ska få nya:)
Ska vara med J imorgon kväll också, vi ska se Idol finalen och bara chilla:) Var tänkt att vi skulle basta med några fler men det blev sånt svammel så vi ser IDOL själva :)

Dax att kila vidare!
Kram

Sjusovare

God kväll!
har verkligen blivit en sjusovare.. det är hemskt, jag sover ju till 12 på dagarna och man hinner inte göra nått! Imorgon ska jag stiga upp SENAST 10, tänkte hinna ut på en härlig prommis och sen ska jag och mamma göra köttbullar :) Har jag aldrig gjort förr tro jag. Ikväll har jag jobbat och det blev lite stressigt i slutet, A jobbade över 10 min också, var ju inte alls meningen! Gick på rapport klockan 9 tro jag den var, brukar gå typ 5 i.

Mat idag:
Frukost/lunch: Grekisk yoghurt med jordgubbar (6st), 2 mackor med ost/skinka
Middag: Kött, ½ tomat, cream fraishe. (stavning?)
Kväll: Mörk choklad

Måste skärpa mig med att käka choklad, känns som det blir jämt och ständigt nu. Är ju iofs bättre än vanlig men ändå!
Ska dra ner på sockret och kolhydraterna igen tror jag, står så still på vågen nu så jag vill att det ska hända nå! Men jag måste vara flitigare på motionen också. Har fått nå knäpp i bröstkorgen också, är blåmärkes öm.
Vill verkligen börja löpa på bandet, men jag har jävligt dåligt om pengar nu och det är ju som sagt inte gratis att träna på ett gym. Tänk om man kunde få det gratis av någon!?:)


Imorgon är det hockey igen, hoppas på vinst! Ska först promenera, göra köttbullar och sen är det hockey :) Sen är det äntligen fredag igen, men gubben kunde inte jobba för dom ha obligatoriskt på jobbet att jobba på söndag för att komma upp i kvoten så dom blir lediga innan jul. Är ju bra det iaf :)


Nä nu ska jag kila! Kul att så många läser bloggen och även KOMMENTERAR :)
Kram

Tisdag & huvudvärk

God kväll!
Idag har det inte hänt nå speciellt alls...
Sov såklart för länge, måste börja träna mer intensivt man blir mycket mera pigg då.
Är så trött jämt känns de som, men mörkret gör nog sitt också. Steg iaf upp klockan 12 idag, åt lunch och satt vid datorn ett tag sen cyklade jag ut till affärn, och jävlar så kallt det var. Trodde seriöst jag skulle frysa bort! Jeans drar åt sig kylan, tårarna bara sprutade ut ögonen, trots vantar hade jag ingen känsel i fingrarna när jag kom fram och fötterna var iskalla.
Åkte till syster idag, eller sitter här nu :) Åt tacos till middag och sen for vi och handlade på MAXI, lika kul varje gång.. men jag har haft sån jäkla huvudvärk idag...

Mat idag:
Lunch: 1 kycklingburgare
Middag: Tacos (utan bröd)
Kväll: 2 mandariner, 1 ruta vanlig choklad (GOTT)

Imorgon blir det att åka hem och jobba ett kvällspass, såklart på den våning jag inte helst vill vara på. Tror att jag ska ta mig i kragen och söka nytt jobb faktist! Då man inte får jobba speciellt mycket, iofs klarar jag mig på dom pengar man får men är man nu van att ha 4000 mer i lön än vad jag får nu så försvinner dom rätt fort! AIK förlorade matchen idag mot luleå och det var ju skit! Ska på torsdags matchen och hoppas att dom vinner då :)

Dax att göra annat!
Kram

Meningslösa måndag

Godkväll!
Att det är motion att vara på Leo's lekland med två barn, utan tvekan! Har träningsvärk i rumpan och armarna idag :P Var många rörelser man inte gjort på ett tag! Men det var jättekul att vara där, och se barnen så glada dom var :)

Sov såklart på TOK förlänge idag, vilket resulterar i dåligt mat intag också, åt frukost kl 12, och middag ca 17.
Tog mig sen 1 timmes promenad, storstädade hela huset, och körde två tvättmaskiner, renbäddat sängen. Nu ikväll har jag varit med J och målat vagga och spjälsäng så lite har jag gjort idag, trots min ledighet! :)

Har hittat mig en ny låt att spela på repeet : Takida - Handlake Village
Skön och bra låt helt enkelt, och även Rihannas låt : Live your life

Mat idag:
Frukost: 3 smörgåsar m. ost, kopp te
Middag: Köttfärssås, spaghetti, gurka & tomat
Kväll: 2 mandariner, 2 bitar choklad

Just nu så börjar jag vara rätt bankrutt, och skulle så gärna vilja fara och löpa på bandet. Är toksugen på börja löpa igen, innan konditionen blir lika dålig som förr! Den har ju äntligen börja bättra sig. Blir nog kanske ett pass i veckan hoppas jag. 

Tänkte lite idag på det här med viktnedgång, det är verkligen inte något man bara tvär gör sådär, det har snart tagit mig 1 år att gå ner 15 kilo, har iofs bara kämpat på ordentligen senaste 2 månaderna, och då tappat 13 kilo. Dvs jag borde ju ha ganska lätt att gå ner i vikt om jag bara ge mig fan på det!
Men det här som brukar stå i tidningarna, "få platt mage på 3 veckor" osv, hur mycket av det är sant egentligen? Visst det är olika mellan människor tex: En person på 100 kilo och är 160cm lång, hur ska man då få platt mage på 3 veckor har dom tänkt?! Det går inte alls. Är själv 170 cm, och har fortfarande inte platt mage och har kämpat i drygt 9 veckor. Visst, den har blivit 17cm mindre men den är inte alls platt! De finns så mycket lurerier med viktnedgång så det är sjukt!


Time to sleep!
Kram

Söndag & Design

Godkväll allihop!
Så var det tråkiga söndag igen, men idag har det varit en fartfylld och kul söndag faktist!:) Startade imorse kl 9 mot luleå och Leo's lekland med syster m.fam. barnen var som eld och lågor vi hann nog testa ALLT x1000, vi åt ett mellanmål där innan vi åkte vidare på julklappsshopping. Slog mig det första jag gjorde när vi kom in på leklandet, hann åka rutchkanan 1 gång utan skador, 2 gången slog jag i armbågen på kanten när jag landade från mitt MEGA hopp och har ont ännu, var ca 11 timmar sen nu!
   
Jag & Lillan                 Jag & Ceasar påväg hem     Ceasar&Celeste  


Vi spenderade väl dryga 2 timmar säkert på Toys R us, hittade tillslut 2 klappar till barnen :) Svängde förbi biltema och sen var det middag på MAX, GI-mål på min lista iaf. Sen bar det av hemmåt. Barnen somnade fort fort! Trötta &sluta efter dagens lekande.

Måste tacka L ännu en gång för fixande och trixande i min bloggdesign till den snyggare, är super nöjd:) Tack vännen.

Mat idag:
Frukost: Grekisk yoghurt blandat med 2 msk vanlig youghurt, 1 hårdbröd m. ost & ishavs
Lunch: Grovsmörgås, m. brieost/salami 1 colalight
Middag: GI-mål, ramlösa & bönor/linser

Imorgon ska jag verkligen sova ut, känns som länge sen! Har inte sovit ut en enda gång sen i måndags, har då inte lagt mig före 24 nån av dagarna här nedanför! Behöver minst 8 timmars sömn per natt.
Tisdag: Upp 7:15 och iväg med J
Onsdag: Upp 9:30 och iväg med bussen
Torsdag: Upp 9:30 vaknade dock redan 7 av barnen (var hos syster)
Fredag: Upp 8:30 iväg till dietisten
Lördag: Upp 06:00 och jobba
Söndag: Upp 8:30 mot Luleå

Så nu är det alltså dags att sova då nu är den ju faktist 23 snart.
Ska ringa bejb och höra vad han har för sig också:)
Kram

Lördag

Hello!
Var ju som sagt hos dietisten igår, -4 kilo ... ja iaf på vågen jag har hemma. Går mest efter den eftersom jag vägt mig på den i 2 år snart. Men ibland så stämmer det precis eller så väger jag mindre hos henne, men men. Nedåt gång iaf:)
-2.2 kilo =Dietistvåg
-3.8 kilo= Hemmavåg
Detta resultat är på 1 mån!

Varför jag går hos dietisten fortfarande trots att jag gått ner så pass mycket i vikt och håller mat/motion i stadigt grepp är för att det känns tryggt och skönt att vända sig till någon som KAN/VET. Och såklart få dokumenterat vikt och framgång:)
Tänker iaf fortsätta där till jag nått mitt mål!
Har nu tappat totalt : 13,6 kilo
Kvar att tappa tills delmål: 6 kilo
Har kvar att tappa till mål: 9 kilo

Mat igår:
Frukost: 2 limpskivor(hemmagjorda) med ost, oboy (LYXADE frukosten igår)
Lunch: Biff & bambuskott sallad
Mellan: 2 chokladbitar (70%)
Middag: 1 köttbit, 2 små potatisar, ½ tallrik sallad

Mat idag:
Frukost: 2 limpskivor med ost (samma som igår), te
Mellan: 1 Banan, kaffe
Lunch: 1 kycklingburgare med fullkorns bröd
Middag: Har inte kommit dit än!:P



Idag jobbar jag för fulla muggar, har en delad tur. Börjar om halv fem, då är det middag på jobbet. Var duktigt och promenerade till & från jobbet idag, halv sju i morse gick jag dit! :) Men den här gången ska jag cykla fram och tillbaka!Sen ska jag hem och sova tro jag, möjligt att jag sitter uppe en stund. Imorgon åker jag och syster m. fam till Luleå :) Ska bli kul! Nä nu måste jag snöra i mig nått ätbart och sen cykla till jobbet!
Kram

Godkväll!

Jaha, så var det kwäll igen:) Skönt, är så jäkla trött nu, har inte jobbat idag heller..
Som sagt så for jag ju och simmade INTENSIVT i 30 min även denna gång, h-vete vad det kändes i ryggmusklerna/nacken, det tar så fruktansvärt mycket att simma, men det är bra :) Fick huvudvärk när jag åkte från syster och det gav med sig kring kl 4 när jag tagit en alvedon och vilade. Efter att jag simmat så promenerade jag in till stan i slask och blask, så idag blev det bra med motion känner jag.

Har köpt Mysteriet på greveholm & Trolltider förra veckan nångång, så de låg jag och halv sov till idag när jag kom hem. Så skönt det var att bara slappa när man har sån jävulsk huvudvärk. Känner mig allmänt sjuk idag! Hoppas jag är bättre tills på lördag, för då måste jag kunna jobba! I need money.

Nu ikväll har jag inte gjort nått alls, legat och degat framför tv:n, såg Sjukhuset & Du är vad du äter.
Imorgon ska jag till dietisten, känns super kul att kunna visa resultat ännu en gång :) Är -4 kilo lättare sen jag var där sist!

 
Jag i juni månad               Jag i nov månad

God natt, Kram



Min käre mor och Levi

Godmorgon

Vaknade för drygt 45 min sen , har hunnit käka frukost och lämna lillan på dagis.
Sitter nu bara å väntar på att tiden ska gå, så jag får åka och simma:) Kände inte alls för att jobba idag, men jag har en jätte kort pass och det ska man väl klara av trots att det ändå är den jobbigaste tiden att jobba. Middag och läggning.
Som ni vet, eller vissa av er så jobbar jag på ett demensboende för gammlen, rätt kul jobb ändå:) Men vill jobba med något annat, med människor på något vis men vad vet jag inte än :P

J kunde inte följa och simma idag, bättre hon är hemma då hon är så pass dålig i ryggen. Dels är väl magen hennes tung + att ryggen skurit ihop. Bäst att ta de lugnt då kanske ! Men nästa gång :)


Nä nu ska jag göra mig klar för att halka upp till bussen, är så jäkla halkigt och geggit idag. Huvva
Kram

Godkväll

Så var det kwälla :) Skönt.
Idag så åkte jag till min syster för att sköta/hämta på dagis, då dom både jobbade idag. Gick som smoort!
Hämtade lillan hon fick lite mellis sen lekte vi och så:) Sen var det middag, och kvällsmål och godnatt för liten. Men då var hela familjen hemma redan:)

Så maten idag då:
Frukost: Te, 1 mjukbröd(fullkorn), 1 hårdbröd
Middag: Köttbullar, lite makaroner
Kväll: 1 mandarin och massa vatten såklart


Det skullle vara rätt intressant att veta vem som egentligen läser min blogg, när man har ett antal läsare varje dag så skulle man vilja veta vem dom är också :) Vet iaf väl NÅGRA är, men inte alla! Dvs, lämna gärna en kommentar och INTE anonymt! Skriver man anonymt känns det lite som man inte står för vad man säger,
och då tycker jag man kan skita i att kommentera. Men lämna gärna nå kul:) Uppskattas!!

Imorgon blir det simning och sen hem och käka lite, för sen är det ett jobbpass på schemat. Jobbar lördag och söndag också, men söndag har jag bytt bort för jag ska följa syster m. fam. till LEO's Lekland i Luleå och lite julklappsshopping:) Längtar! Tänker varva joggning och simning varannan dag och även se till att ha nån vilodag i veckan också:) Blir att lägga ut lite pengar då, gymkortet kostar 900kr / 3mån på Edda och på friskvårds kostar 450kr/1mån, känns som jag väljer Edda iställe då, eftersom jag simmar där också så kan jag lägga till de på kortet och då kostar det 1300:-, då får jag både simma och gymma i tre månader. Kanske man ska önska sig det i julklapp?! :D Sen kan jag punga ut dom pengarna de enstaka gångerna som jag simmar och gymmar fram tills dess!

Lät nog som en bra ide! :)

Nä nu ska jag kila. Kram

Viktresultat

Goddag!
Som sagt så har ju inte vågen hemma funkat, eftersom det varit slut batteri. Vet ej om någon köpt nytt eller som den bara börjat funkat igen, glad för det är då jag iaf:) Jag vägde mig för 6 dagar sen då vågen började funka och stod då stilla, och vägde mig på nytt idag, och har tappat 1,2 kilo till! :D Är supernöjd, trots att jag tycker att jag inte har motionerat så flitigt, men det  lilla jag har gjort i motionsväg så har det visat resultat, har ju iofs skött maten som vanligt ändå:) Det är kul, och det sporrar bara mig mera!

Nu har jag 6 kilo kvar till mitt första delmål :) Satte rätt höga delmål ändå, dvs på 2 månader skulle jag ha tappat 15 kilo, och nu har jag bara 6 av dom kilorna kvar på min kropp, jag hoppas att jag kan nå målet till dess annaras får jag väl nöja mig med att jag ändå har tappat 11 kilo sen 7 okt tills nu.

Igår var jag & J väldigt flitiga! Hann med både träning, jobb, bak. Började dagen med att stiga upp 7:20, J kom ca 7:35 och hämtade upp mig, hann iaf slänga i mig en yoghurt tallrik, åkte först till hennes BM och kollade upp lill plutten i hennes mage, sen traskade vi in till stan och köpte  lite färg och sen tillbaka till lassa, surra lite med hennes mor en stund och sen åkte vi och simmade flitigt i 30 min non stop! Har en träningsvärk i fileerna i ryggen idag som heter duga, nya tag på simningen i morgon :) Sen åkte vi iaf och handlade lunch och sen vidare till hennes jobb. Tiden gick så fort när vi väl var på jobbet, och sen blev det handling på Ica MAXI, lite bakgrejer och saker till maten som vi lagade, lax och potatis. Vi bakade efter lussebullar och pepparkakor och städade på kvällen:) En heldag med J! Kul och mysigt.

Mat igår:
Frukost: Yoghurt
Mellan: 1Banan
Lunch: Kycklingfile och cream fraishe vitlök
Middag: Lax och pot. sallad
Kväll: 1 LITEN lussebulle & 1 pepparkaka

Unnade mig det igår faktist :)

Nä nu måste jag kila! Ska hämta lillan på dagis.
Kram

Godkväll

Så var det kväll igen, hockey'n va spännande som få. Vilka målchanser dom hade men sumpade, jaja slutade 2-2 efter SD iaf. Och vi klättrade en plats högre upp i tabellen, dock så har 2-4 platsen samma slutpoäng men mycket annat skiljer :)

Mat idag:
Frukost: Har jag redan skrivit en gång(kom ändå inte håg det nu ) :P
Mellan: 1 äpple
Middag: Rårakor, sylt, fläsk

Har kollat upp nu var gymkortet kostar och jag ska börja med att köpa ett månadskort för 450 kr, så nu blir de att ligga i:) Längtar! Blir friskvårdskompaniet, har redan ett kort där, men eftersom jag inte jobbar på Stig's längre så få jag allt betala! Vägde mig ikväll med full påklädnad, och dessutom kväll och det visade sig vara 0.4 kilo mer än för drygt 1 vecka sedan på morgonen och naken. Jag brukar oftast väga nästan 1,5 kilo mer på kvällarna, så jag tror att jag har gått ner i vikt yttligare :) Blir spännande i morgon!!

Mitt jularrang. Jag och gubben på promenad. Blomman&krukan gubben fått av mig:)

Har fått en ny tid till dietisten och känner verkligen att det är behövligt nu, på fredag blir det igen. Fick mera jobb idag också, så det blir jobb på torsdag, lördag, söndag, onsdag :) Skönt med lite jobb!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, ska följa J till bm och sen ska vi och simma, tvärspringa in på stan och sen på MAXI och söka nå gardiner. Vi ska käka middag tillsammans i morgon också, sen ska vi julbaka och pyssla på i lght'n :) MYS.





Vi hade fin främme'n i helgen också;)




Gardinerna i tv-rummet.

Dags att kojsa!
Kram

Äckligt och förbannad

God morgon!
Gubben for till jobbet för drygt en timme sen och jag har hunnit vika all tvätt som vi var tvungna att hänga upp i lght eftersom det inte torkade ordentligt i torktumlaren! Hade gärna velat att gubben var hemma längre, eller inte jobbade alls i dag:)

Igår kväll fick jag nå knäpp, och tog kort på min kropp. Fy fan sån chock man fick, att man inte ser det från de hållet varje dag kan beror mycket på hur man ser ut nuförtiden.Usch så jävla hemskt, jag blev så förbannad på mig själv att jag svor och var allmänt arg. Gubben tyckte jag var knäpp som tryckte ner mig själv så, eftersom jag redan har tappat 13 kilo. Jo visst det är sant men magen är så snuskigt ful!! Nu har jag kommit igång igen, innan jul ska jag tamefan ha nått mitt ena delmål på minus 7 kilo till, nu gäller det att ligga i.

Ska skriva ut bilderna och hänga upp dom så jag ser dom varje dag, så jag inser vad jag gjort min kropp. Älskade har också insett att man kan inte fortsätta såhär, så nu ska han starta upp också, eller han har redan börja promenerat för en vecka sen. Men det är ju så fusk att en kille tappar snabbare än vi tjejer. Jaja, nog om det.

Har bara hunnit äta frukost idag och det blev grekisk yoghurt och flingor, ett hårdbröd och en halv fröig, och en kopp te.
Ska åka hem idag, och då blir det typ middag då jag kommer hem, sen ska jag och pappa åka till stan och se hockey. Och hoppas på vinst!:)


Nä, nu gäller det att ligga i!! KOM IGEN NU.
Situps, armhävningar, plankan osv måste jag börja om med igen. Nu ska jag även börja löpa på band på gym!
Det är för kallt för att jogga ute nu, så ute blir det bara raska promenader.

Kram

RSS 2.0