Fredag

Hello
Jaha då var det fredag igen, känns som jag nyss kom hem från piteå men.. nu är det en ny fredag, som inte alls blev som jag tänkt mig.

Gårdagen var späckad med städ, och bakning och sedan hockey. Så klart så vann ju AIK och gick upp till första plats i Elitserien ! Det var en riktigt härlig match att se på, lite väl mycket slagsmål men den var fartfylld :) 5-1 AIK - HV71
Sen var jag för trött för att uppdatera om gårdagen. igår blev det bara en lång promenad i rask takt iställe för jogging, var så jäkla kallt och det blir så jobbigt att andas, ska köpa mig en andningsmask.

Och eftersom det var -4 i morse blev det samma sak idag, men det blev ändå 9752 steg på bara en promenad :) Samma i går ungefär. Det är så skönt, för jag vaknar klockan 9 på morgon varje dag nu fast jag lägger mig vid 12-01. Men man blir så mycket mer utvilad när man motionerar. Och det är grymt skönt att komma hema och svettas efter ett pass ute och bara hoppa i duschen :)

Står stilla än så länge på vågen , men det kan ju inte hända något varje dag.. Men jag är rätt nöjd ändå att det är 9 kilo kvar till mål, som ska ske om 9 månader då ramlar jag över mållinjen :) Förhoppningsvis är jag i mål innan dess.

Kvällen idag ser väl inte ut att hända så mycket alls, ska umgås med J ikväll och bara tat lugnt skulle ja tro :)
Snacka och se film typ, rätt skönt. Imorgon kommer 1 av mina 3 syskon hem för att fika och sedan ska vi till farmor&farfars grav och tända ljus, och till min morbrors grav i stan. Sen blir det nog J på kvällen också skulle jag tro :)


Nä nu ska ja kila, blir lax och räk/rom sås till middag. GOTT!

Uppdatering

Hello
Så var det kvälla, har inte gjort allt för mycket ikväll. Rätt skönt!
Var som sagt hos min syster och åt lunch, blev en härlig kycklinggryta med massa sallad:) Mums.
Väl hemma blev det dags för nästa måltid, middag som innehöll omellett. Igen sa min mor.. men det är gott, snabblagat och väldigt mättande. Jag har inte så mycket fantasi när det gäller GI mat, finns ju hur mycket som helst med recept på internet, men jag orkar inte kolla upp så mycket sånt. Komponerar mina egna måltider, läser på förpackningarna så funkar det bra också:) Allt man gillar går att röra ihop!


Har även styrketränat magen idag också, men sikken träningsvärk man har i magen! Har nog aldrig haft så mycket träningsvärk i magen nångång. Gjorde 100 situps på bollen idag också. Ingen abslider, har så ont i mina axlar att jag orkar inte hålla emot den. Ny jogging runda i morgon, det är så skönt när man kommer hem och veta att man har varit duktig:) Ska promenera med M senare på dagen också, för hon är hemma i Kåge så vi ska umgås lite :) Trevligt!

Ikväll så har jag även varit med J ett tag, vi kika runt på datorn och snackade lite och så :) Sen har jag bara sett tv & tränat!
Jag läser ju väldigt mycket böcker på kvällarna och när jag åker buss längre sträckor, läser dock BARA verklighets baserade böcker, så om någon vill ha boktips... Fråga mig! Läste ut Ungen i går kväll, den var riktigt bra men rätt lik Pojken som kallades Det, men lite mildare version och det stod hela berättelsen i bara 1 bok.

Såld
Pojken som kallades Det / Pojken som överlevde
Ungen
Den tusende gången  / Ulrikas sista strid
Äcklig
Och mååånga fler, minns dock inte alla namn på dom :) Men de är några iaf!
Nu ska ja kika runt lite till på datorn, sen är det god natt! Har tyvärr ingen bild idag.
Kram

Onsdag morgon

God morgon.
Eller kanske är fel att säga det nu, klockan är ju snart halv tolv ! Själv steg jag upp 09:15, åt frukost som innehöll 1 Nutrillett-drink, och sen var det ut och jogga i 35 min! Ríktigt skönt nu, när jag har duscha och känner mig super fräsch.
Jag brukar ju promenera därför jag hade skrivit i förra inlägget att jag skulle prom/jogg. i 50 min. Men nu joggade jag bara. Och faktist så har jag nästan ingen träningsvärk alls kvar idag, lite grann i dom raka bukmusklerna men annars rätt bra. Blir träning när jag kommer hem från syster.

Föressten så måste jag säga en sak!! Vägde mig i morse, har visst tappat 1,3kilo sen jag började med GI :) Blev riktigt nöjd när jag såg det på vågen. Har nu kvar 9 kilo till MÅL ! Har nu tappat totalt 7,? på 4 veckor ungefär.

Nu väntar jag bara på min mor att hon ska bli klar för avfärd. Vi ska till min syster och äta lunch:) Mums!

Skriver mera ikväll. Dags att åka nu:)
Kram

Måndag & Tisdag

Hello, dålig uppdatering som vanligt !
Men i måndags orkade jag bara inte sitta vid datorn, hade så mycket energi hela dagen så jag var i full gång!
Morgonen började med styrketräning här hemma, situps,armhävningar, abslider och sedan en rask promenad till jobbet där jag klagade lite grann på att outbildade får jobba mera än vad jag som är utbildad får, vilket såklart min chef inte visste någonting alls om eftersom hon inte själv ringer ut vik. Jaja, hoppas bara på ändring! Ska iaf söka jobb på andra ställen nu är less på vänta. Sedan så promenerade jag vidare en bit för att sedan jogga resterande av vägen hem ca 4km. In i duschen direkt jag kom hem, sen var det lunch.


Jag och mor åkte till stan och testade lite kläder och sånt skoj:) Hittade bara ett linne och en t-shirt. Väl hemma igen så var det dags för middag, sen plockade jag grejor hela kvällen och städa till lite. Hjälpte bejb med att bestämma vilka saker som ska vara i lght också. Kommer bli skit najs tro ja:)

Mat (måndag)
Fru: Naturdiet
Lun: 1 laxfile, spenat, 2tsk skagenröra, lite gurka och tomat
Mellan: Nötter
Middag: Köttfärslimpa, sallad, spenat




Tisdag
 
Idag sov jag ändå till 10, riktigt skönt. Vaknade med VÄRLDENS träningsvärk! Jobbade hårt i går när jag tränade, likaså idag:) Just nu har jag ingen träningsvärk alls, men den blir väl 7 resor värre imorgon.
Idag har jag och mamma städat på i hela huset, rensat, möblera om osv. Sen var det middag igen, dagarna går så fort nu för tiden, men det är skönt!
Sen åkte jag och pappa på hockey för att se AIK vinna över Timrå, men icket. Dom la sig ju efter 1 perioden, nya tag på torsdag hoppas jag! Blev förövrigt 4-3 till timrå efter SD.


                                                                                                                                      *58 Jyri Marttinen

Så nu när vi kom hem har jag inte gjort så mycket alls, styrketräna är väl det enda.. jobbigt var det som tusan eftersom jag hade en sjujäkla träningsvärk i magen.
Med 100 situps så försvann den :) Ska berätta i morgon hur jag känner mig!

Mat idag:
Fru: Nutrillett
Lun: Omellett, med korv/skagen.
Mid: 1½ köttbit, bea, sallad


Min vikt står rätt stilla ännu, har tappat 0.3 sen jag började med GI och jogging.

Planerna i morgon ser väl ut så här ungefär:
*Jogga/gå 50min
*Styrketräna 20min
*Lunch/dusch
*Jag och mamma ska hälsa på min syster med barn
*Middag
*Vara med J
* Se tv

Nu är det dags att sova, om man ska orka upp i morgon.
Ha det bra! Kram

Söndag

Hello!
Jahaa då var det söndag igen, tiden går otroligt fort framåt tycker jag. Ibland lite för fort, känns som jag nyss åkte till piteå men jag är redan hemma igen. Tråkigt.
Helgen har varit supernajs iaf, promenader, goda maträtter, måla, snacka,läsa osv :) Massor helt enkelt.
 


I lördags var jag dock lite seg på morgonkvisten sådär, men det är ju inte alls så ovanligt. Klev upp och blev bjuden på en super god lunch iaf:) Sen blev det prommis till ica och handla min middag, som bestod av kyckling, och creme fraiche (vitlök) jätte gott, och grönsaker såklart. Sen degade vi mest bara på, tills L kom på den smarta iden att göra om köket, så vi satt igång och målade i vitt, blev super bra! Vitt är så frächt, och stilrent:) Bra val. Sen blev det lite film och bara lata sig. Så blev det god natt!

Söndag, L ropar: Elin, klockan är 10.
Jag: (tanke;åh nej) Men, klockan är ju bara 9 då!
Hör L : haha, ojdå. (Efter att även C sagt att den inte alls är 10.)
Jaja, så kan det gå när man ska ställa om klockan, usch vad jobbigt det blev då.. dagen blev så lång. Vi som skulle upp tidigt och handla ny målafärg och sen ut och promenera, Colorama öppnade ju inte föränn 12! Nu är det iaf färdigmålat.

Mat idag:
Frukost: Nutrillett
Lunch: Kycklinggryta
Mellan: Några nötter
Middag: Grillat kött, massa sallad, bea


                                                                                                                                                       Jag idag
Nä, nu ska ja gå och duscha. Kram


Piteå

Hello !
nu är vi i piteå och umgås, jätte trevligt:)
Jag och L tog en lång prommis i går, det var riktigt skönt. Får se vad det blir för motion i dag!
Sitter nu vid datorn men lilla L, inte tvärlätt att skriva då:P Han ska helst trycka han med.
Sov så klart för länge idag också, så det blev lunch direkt jag vaknade. Dom hade lagat omellet, skit gott, och jätte mätt :)

Igår så steg jag upp åt frukost, naturdiet och 1 morot. Sen ut och jogga i 40min. Promenerade först 15 min, sen intervall joggade jag resten av vägen hem. Gissa om jag var nå svettig, haha. Linnet var sjöblött! På en timme skulle jag hinna ut och jogga, duscha, packa och vara klar för avfärd. Det tog ca 1 timme & 10 min :)
Sen kom J och vi åkte till stan, vandrade runt där en stund kollade på skor och sånt som är nödvändigt inför att ett barn ska komma till världen. Sen så till lunch drack jag en modifast, och till mellanmål när jag kom fram till piteå åt jag en modifast chokladbar med lågt GI.
Till middag lagade L en super god kyckling gryta också GI vänlig!  Sen var det prommis.

Just nu så står jag rätt stilla på vågen, men eftersom jag har börjat med GI och motionera massor, så ska det börja hända nått snart igen! Har tappat totalt 10kg sen 2 januari -08. 6 kilo av dom 10 har jag tappat på 3 veckor typ :)


Nä nu ska ja kila!
Kram


Uppdatering

Nu jäklar börjar det likna nå:) Tänkte bara kort berätta om min dag.

Vaknar klockan 7:45 hos min syster då, annars sover jag minst till 11.00!
Följer C till skolan, men denna gång så joggade jag som sagt. Det var riktigt härligt när man kom hem.
Ca: 11:30 - dags för lunch: 2 hamburgare (bara köttet), 1 ägg.
14:48 avgår bussen till Staden för att där möta upp mor, med syster och barn. Dom går och fikar och jag ser på:)
Sen vandrade vi runt på stadens torg&gator ett tag, så kommer far till stan också. Då var det middags tajm!
Wok & Roll - Kyckling, bambuskott, svamp åt jag. Utan ris , det fick far :)
Sen gick jag och mamma på bio och såg Mamma Mia, har dock sett den 1 gång redan :P men den är bra!
Sen promenerade vi hem till storebror och snackade lite och väntade på pappa som såg hockey (som AIK vann!) hos broder.
Så nu är jag hemma:) Det var min dag, nu är det väl så gott som god natt då, lägga sig och läsa en stund. Nä,just det jag måste först plocka mammas ögonbryn! :/


Jaja, i morgon blir det PITEÅ iaf :) Myys, jag och L ska och gymma och grejjer i helgen. Nu ser jag faktist fram emot sånt, konstigt nog :)


God natt ! Kram

16 dagar + GI

Tjenare
Jag som sa att jag skulle köra en stenhård GI vecka, men eftersom man inte får käka bröd i GI än så länge, så dricker jag drinkar till frukost och lunch, och käkar en GI middag. Jag rör på mig ovanligt mycket, men det är faktist jätte skönt. Om jag inte rör mig på en dag börjar det krypa i kroppen, jag MÅSTE!
Kom ganska nyss hem från ett jogging pass, varvat med intervall! Jag orkar inte springa hela rundan, men det är hur skönt som helst nu. Steg upp och sen for jag ut direkt, och sen hem och käka frukost. Promenerade med min syster igår i 1tim rask takt.

Sötsug? Nope, faktist inte det försvann redan efter 3-4 dagen. Jag känner inte heller att jag har något behov av att äta varken godis eller chips som jag annars tycker om. Men vem gör inte det ?! :P Jag ska beskriva hur en dag för mig kunde se ut för ca 2 månader sen en fredagkväll.
Fru; Tomtegröt, socker kanel ,mjölk
Lunch; Korv och spaghetti
Middag, Spaghetti köttfärssås
Natt; Renstek, klyftpotatis, sallad
Festkväll! 8 starköl, chips

Se bara på detta, fest för mig gör även att jag äter på kvällen.. allt är ju så mycket godare då! Tyvärr.
Detta är då skrivet ur min matdagbok för ca 1 månad sedan. Jag hade ett sjujäkla behov av att äta kvällar också, varje kväll !! Jag blir chokad varje gång jag backar tillbaka i min matdagbok och läser vad jag har stoppat i mig. Inte konstigt att man gått upp 20 kilo3 år! Sen kan jag även säga att alkoholen har varit en stor del till min viktuppgång, och ofta fest = ofta käka på kvällarna. Jag drack nämligen aldrig före det, men började ungefär när jag gick i 1gymnasiet.


Det enda jag kan äta på kvällarna nu, är möjligt vis en frukt. Men dock inte just nu eftersom jag kör GI! Så vatten och morötter är ett hett tips.
Imorgon är det fredag igen, veckorna går så fort tycker jag. Trots att jag inte jobbar, men det är ju skönt det.. har väl ändå rätt mycket för mig. Promenerar, städar, eller nå sånt på dagarna.

Min dag igår:
Fru: Naturdiet ½ ägg
Mellan: Naturdiet
Middag: 1½ köttbit, massa sallad, bea.
Sen var det promenad rask takt 1½ tim. Höll på svettas ihjäl i går när  vi kom hem från promenaden, och även idag när jag hade jogga :P Men det är skönt, för då vet man att man gjort något.

Nä, nu ska ja kila. Ska vara mycket bättre på uppdatera hädanefter! :)


Kram

14 dagar

Hello!
Sorry för dålig uppdatering, orkade inte skriva i går jag var så jäkla trött!
Som rubriken, nu har 14 dagar gått av mitt Nutrillett-projekt, och det går hur bra som helst.
Har tappat totalt 5,9 kg :) Och det är hur underbart som helst, om ni bara visste.
NU är det bara 7 kilo kvar till mål och jag har satt upp en tid på när jag ska ha nått mitt mål, 31 december. Jag tror att jag har tappat det och kanske lite till innan dess! För nu är ja så inne i detta så man kan ju inte ge sig nu heller, ska börja käka HÅRD GI i morgon. Så frukt bli jag utan, jag vet att det är mycket druvsocker i det, men eftersom jag inte har något som helst sötsug eller sockersug vilket jag förut ALLTID hade så unnade jag mig frukt under mina Nutrillett veckor.

Min dag igår:
Frukost; Naturdiet
Lunch; Modifast , 1banan, några vindruvor och lite nötter (tro det eller ej men jag klarade mig mellan 13 fram till 18)
Middag; Naturdiet

Min dag idag:
Frukost; Naturdiet
Lunch; Naturdiet
Mellan;Naturdiet
Middag;Naturdiet

Idag kommer jag att vara bättre på att dricka bara drinkar, för jag steg upp halv tio idag :)
Nu ska ska snart jag och J ut & gå, skönt. Jag ska börja jogga i morgon eftersom jag ska börja käka GI också.



Nä nu ska ja kila! Ha det bra. Kram

Långa vägar

Att vandra, det är vad jag och J har gjort i dag. Vi tog oss en promenad på 1 mil genom skog och lera, med 2 hundar på ca 2 tim :) Men det var skönt! Jag sov såklart alldeles för länge idag, 12:20 blev jag väckt av telefonen :S Oops! Jaja, det var bara att hälla i sig en drink och ut och vandra.

Min dag idag:
Lunch; Naturdiet
Mellan; Naturdiet, några nötter
Middag; Räksallad
Oj så mätt jag blev på räksalladen, det märks verkligen att det ger resultat. Jag orkade inte ens äta upp hela salladen!
Vägde mig i dag igeeen, man ska ju väga sig kanske 1gång/veckan, men jag gör det lite oftare för att det händer så mycket med min kropp så är det roligt att se hela tiden, men dock så utgår jag mest från en gång i veckan. Och sedan i torsdags så har jag tappat -1kilo :) Kändes skönt.

Under mina 12 dagar som gått nu, så har jag ENBART ätit grönsaker, frukt, och drinkar. I början var det riktigt jobbigt, och första helgen utan "fin" mat som vi alltid äter här hemma. Men det släppte rätt fort mitt sötsug på kvällarna, jag var mer bara hungrig eftersom kroppen inte var van att äta så lite som jag gör. 5 påsar består av 555kcal, en tjej ska äta 2 200 kcal/dag och en kille ca 2 800 kcal/dag vanligtvis. Så man kan ju bara konstantera att viktnedgång borde det ju ge, men då ska man som inte då jag har gjort helst få i sig alla FEM påsar under en dag. Och då tror jag också att man har mycket större chans till att tappa i vikt snabbare.

Nu på tisdag så har jag gjort detta i 14 dagar, vilket jag själv tycker få räcka när det också står på förpackningen att 2 veckor är att rekomendera och om man vill fortsätta längre så ska man rådgöra med läkare eller dietist. Så på tisdag börjar min HÅRDA GI- vecka, så nu är det bara att söka recept och tips på internet om det:)

Jag har testat olika bantningskurer och metoder sedan jag var ca 15-16 år, pga att jag varit överviktigt. Men aldrig så pass mycket som jag var nu, så därför testade jag detta igen.
Jag har testat;
Viktväktarna
Atkins
GI
Pulverdieter

Viktväktarna; Det gjorde jag mer bara som en kul grej för att min mamma gjorde de då, så jag var inte alls stenhård eftersom jag inte har speciellt bra diciplin på mig själv. Men efter resultatet på min mor så tycker jag att den funkade riktigt bra!
Atkins; Ägg och bacon till frukost är inte min grej riktigt, Atkins gjorde jag i kanske 2-3 dagar, vilket inte visade några resultat heller så den kan jag inte yttra mig så mycket i. Men jag känner en tjej som använde sig av den och tappade bra i vikt!
GI; Samma här, har inte alls testat detta fullt ut förr heller, men den här tror jag visst man kan leva på resten av livet. För den är ju uppbyggd på olika stadium.
Pulverdieter; Dessa är väl dom jag testat mest och hårdast om man säger så, gjorde det senast i januari månad och tappade då 3 kilo på en vecka. Men den här känns ju mycket mera plågsam, så man måste vekligen vara beredd på att stå emot alla frestelser och bara helt vanlig mat. Men den här tycker jag ju är rätt bra, men man måste ju verkligen se till vad man stoppar i sig när man börjar käka vanlig mat igen för att inte gå upp allt ihop igen.


Jag för ca 2½ år sedan(ca10kilo lättare)


Nu blev det ett långt inlägg!
Ha de så bra, skriv gärna en rad eller två:) Kram


Bowling hockey film

Hello
Ny dag, inte allt för mycket att säga om dagen. Sov lite för länge idag, åkte med mor och far till stan och kika runt lite, promenad med J på ca 8700 steg, hem och käka och sen hockey som AIK vann mot luleå:D 4-1. Sen åkte jag hon J hem till mig och såg Himlens Hjärtan eller vad den nu heter. Nu sitter jag bara här och fryser och är jävligt trött!

Gårdagens bowling då, jag kom på 2 plats av 5 möjliga! :) J vann.
Men det var skit skoj, var ju som sagt väldigt länge sen man spelade. Har ont i dag i axel'n fingrarna, armen... ja typ överallt :P Otränad kallas det visst....

Idag blev min dag såhär;
Frukost: Nuturdiet, 1ägg
Lunch; Modifast
Middag; Tacos (utan bröd)

Valde att käka middag idag iställe då jag klev upp så jäkla sent och eftersom vi skulle äta sån god mat :)
Och mätt blev jag, fy! Och som ni ser så åt jag för lite idag, man SKA äta 5 påsar per dag, men jag brukar käka 4 iaf. Men nu steg jag ju upp för sent.. men bättre lycka i morgon. Då blir det även en promenad:)

Nä, tyvärr så har jag inge mer att skriva idag, är nog för trött. Men blir bättre imorgon:)

Taget av mig i Sthlm -05

Etsin Turvaa, i like this song. Time to sleep.

Design & sånt

Hello!
Som ni ser nu så är min blogg lite annorlunda jämfört med förut, men det ska fixas lite till. Det är L som gjort det åt mig, hon är wunderbar:) Ska bli svart bakrund då svart är min favoritfärg.

Jag och Louise party -07


Idag så har maten också gått bra, åt vanlig lunch idag också. Vi var på Tatung, och jag åt sallad och kött. MUMS. Jag orkar inte alls samma mängd som jag gjorde förr, och det är super najs, känns jätte bra.
Min dag ser ut så här:
Frukost; Nutrillet ½ banan
Lunch; Sallad, kött (minns inte vad det var för kött,men gott vare;) )
Mellan; Mandarin
Middag; Naturdiet, sallad
Som ni ser så har jag inte varit så jätte duktigt i dag med drinkarna.
Men jag blev så mätt av lunchen att jag orkade inte käka senare.

Vägde mig idag här hemma och vågen står rätt still nu, måste börja röra mig ännu mera och dricka flitigare!:) Har 13 kilo kvar till MÅL. Men nästa vecka ska jag köra en stenhård GI vecka, då får jag iaf äta vanlig mat, så då är jag nog nöjd. Men samtidigt så saknar jag inte vanlig mat lika mycket nu som jag gjorde för 5 dagar sen om jag säger så. Idag är det nog min 10 dag, om jag inte räknar helt fel:) Och sen jag började så har jag tappat totalt : 4,3 kilo. Och det känns och syns tycker jag själv, så jag är rätt nöjd att det funkar.
Jag mätar mig även runt midja,höft,lår,byst. Det har jag gjort sedan 2 januari -08. Och det är stor skillnad där också, vilket är mycket motiverande. Tappade ca 10cm från Jan till Feb, och står väl som still där ännu,pga mitt jojo-bantande. Men så länge den inte växer är jag rätt nöjd:)

Måste bara säga att jag gillar Luis Royo's bilder STENHÅRT! En av mina tatueringar är från hans målningar:)

Nä nu ska jag börja ladda för Bowling, så jäkla kul. Sista jag gjorde de var 4år sedan, så får väl se om jag är så bra :P
Bejb kom förövrigt inte till mig i helgen, han har alldeles för ont och käkar medicin för det. Bussresan skulle bli för jobbig då den är på 2 timmar sittande färd. Men nästa helg kommer han, om nu inte jag åker dit :) Puss sötälskling. 

Ha de jätte bra tills nästa gång.
Kram 

Promenad & mat

Tjenare!

Nu har jag varit dålig på uppdatera men jag var så trött igår att jag orkade inte sitta vid datorn, hade hållit igång alldeles för länge. Eller ovanligt kanske jag ska säga. Först så jobbade jag 7-16, hem och drack en drink sen kom J och hämtade mig så for vi och hämtade ut ett paket som vi hade beställt. Sen var det bara ut och gå i 50 min rask takt. SKÖNT
Sen var tv:n min vän heeela långa kvällen:
*Sjukhuset
*Bonde söker fru
*Oskyldigt dömd
*Generation Fett
Sen var det god natt! :)

Dag 1 (SJUK)

Idag är det min 10 dag, och det har gått väldigt bra faktist. Var på en promenad idag på 11 tusen steg, sen när jag kom hem så åt jag en omellett, 1 tomat, gurka :) MUMS! Och jag blev MÄTT.
Igår då jag jobbade så åt jag drinkar till frukost,mellanmål,middag. Åt en vanlig lunch med då i GI form, kycklinggryta:) Annars orkar man inte jobba, och det var extremt jobbigt på jobbet igår det var så mycket göra!

Jag har inte promenerat nått alls under första veckan som jag druckit drinkarna, för att jag ville koncentrera mig helt på maten först, och det har varit en helvetes-vecka kan jag säga. Så därför har jag nu börjat motionera igen, ska väl sikta på 8000 steg varje dag. Motionen är nästan jobbigare nu än vad maten är, konstigt nog. :)
Man måste vara helt bestämd på att verkligen lägga ner tid på detta, för det är verkligen jobbigt. Så stöttningen och peppen som jag får/fått har varit guldvärld. Att ha någon att vända sig till när man tillexempel är jätte hungrig eller så är grymt skönt! Frestelser finns tyvärr ÖVERALLT!
Att se någon annan äta vanlig mat eller din favoritmat är verkligen en plåga, jag har testat och det är inte att rekomendera.

I morgon hoppas jag att älskade kommer till mig, trots kraftigt ryggont. Jag saknar honom så mycket!!
Planerna för helgen ser iaf ut såhär;
Fredag; Bowling
Lördag; AIK-LULEÅ hemma match (har förköp) :D
Söndag; Slappa

Etsin Turvaa

Hello !
Kul att så många läser min blogg :) Det gör mycket för fortsatt skrivande.
Jag som lovade att inte ha en tråkig blogg, precis vad den är än så länge. Ingen design, men det ska L hjälpa mig med :)
Och nu ska ja börja lägga upp några pics också.

Idag är det precis 8 dagar sen jag började min diet, och det går nästa bättre och bättre. Man har börjat vänja sig väldigt mycket och att testa olika smaker på drinkarna gör det roligare. Smakade idag yttligare en av dom jag fick av min dietist, Modifast Choklad, MUMS säger jag bara, kändes som jag drack chokladpudding;) Ne, men den var riktigt god faktist.
Mat idag :
Frukost; Nutrillett drink
Lunch; Blodpudding 3 st, 1 morot
Mellan; Nutrillett drink
Middag; Modifast choklad drink
Kväll; 1 mandarin ,1 plommon

Som jag skrev i förra inlägget att jag skulle käka lunch idag, sagt och gjort det blev blodpudding. Och till min förvåning så orkade jag just och pass 3 st. Vanligtvis så skulle jag nog trycka 5. Och det kändes kul att det hänt nått! :) Och jag har även tatuerat mig igen.. eller byggt ut en av dom jag har och fixat till en annan. Den tredje ser jag inte så ofta så den har jag inte hittat så många fel på ännu, trots att den är typ 3 år gammal:)
Det som är vitt på den är helosan som jag just smörjt in!



Imorgon ska jag äntligen få jobba också, skönt! Även nästa onsdag.. vill ha en riktigt jobb nu men jag vet inte vars jag vill jobba, bara det som är mitt problem.

Ha de gött! Time to sleep.

Dietist

Var som sagt hos dietisten idag och hon sa väl vad jag trodde om Nutrillett...
Att man förlorar mycket vätska i början och att man verkligen måste hålla sig senare också när man börjar käka vanlig mat men det vet jag redan om eftersom jag har testat detta förr några gånger. Men när jag gjorde det i januari månad tappade jag 3kilo och stannad sedan där, har väl förvisso pendlat 1+/- olika veckor men. Fick faktist 6 påsar av henne också, som dom hade beställt hem som visningsex skulle jag tro, och det var ju sånna som jag har testat, Cambrigde banan, kakao, kakao/mint. Banan var ingen höjdare! Sen var det också Modifast potatis och purjulök, choklad, vanilj. Vanilj trodde jag skulle vara jätte god för den luktade verkligen super gott, men det kändes som jag hällde i min smält smör med smak av pulver/vanlij. USCH!

Idag har det gått relativt bra också faktist, dag 7.
Frukost; Nutrillett, ½ banan
Mellan; Cambridge Banansmak
Lunch; Modifast vanilj, 1 hårdbröd, gurka, tomat
Middag; Nutrillett , 1 hårdbröd, gurka, 2 morötter, några haricorts verts(stavning?)
Kväll; 2 mandariner

Som ni ser så är hårdbröd något jag inte kan vara utan,
och jag har upptäckt att man kan faktist krydda maten och OJ så mycket godare grönsakerna blir!

Ska käka vanlig lunch i morgon för att jag ska tatuera mig, så man inte blir knäpp! Vilket jag blivit förr när jag tatuerat mig och inte käkat bra. Men då ska jag byta ut frukost och middag till drinkar, sen ska jag köra på som vanligt med drinkar tills dom är slut, och sen börja med GI. Jag LÄNGTAR hur mycket som helst efter vanlig mat, mest saknar jag ju såklart min favorit Korvstroganoff! MUMS:) Å våran granne grillade i går, gissa om de luktade nå gott!

Kroppsligt så märker jag själv att mitt ansikte fått en annan form om jag jämför med när jag tog studenten.
Magen känns mindre, inte uppsvälld och tjock. Så jag känner mig nöjd med detta resultat än så länge iaf :)
Jag är en sån som vill att allt ska hända nu helst, men har märkt att det inte går att göra så.. så jag får allt vänta och se.

Nya tag, ny dag.

Hej världen.
Jaha nu ska jag väl också försöka mig på detta bloggande, får väl se hur det går!

Jag kommer att skriva om mitt försök att tappa mina "sambo"-kilon som jag har lagt på mig under 3 underbara år med älskade S. Kommer att försöka lägga upp bilder och dylikt i varje blogg för att det ska bli mycket mer intressant för er läsare att se vad jag skriver om. En blogg utan bilder =TRÅKIGT.


Nu har 6 dagar av mitt Nutrillett-projekt pågått, jag mår bra och har tappat drygt 4 kilo.
Hungern gör sig igenkänd på många sätt och vis på kvällarna...och det är grymt jobbigt.
Har varit med S i helgen och se han äta mat var typ det jobbigaste jag varit med om på länge, haha.

Jaja, men det går rätt bra ändå hittills, som sagt är man ju hungrig på kvällarna men det är bara att bita i den sura äpplet och dricka lite vatten eller gå och sova. Men jag har tur att ha VÄRLDENS bästa vän som hjälper mig med detta, stöttar och peppar MAX. Du ska ha ett stort guldhjärta L. :)

Ska till dietisten imorgon och väga in mig igen,
får se vad hon säger om att jag har börjat med Nutrillett.



Tjing, time to sleep.

RSS 2.0