Helg igen!

Vad veckorna går fort, det är iofs inget man klagar på :P Men mina  veckodagar är ungefär densamma som helgerna, eftersom jag jobbar även helgdagar så känner man inte riktigt av att det är helg om man varit ledig några dagar på veckan.

Sitter och lyssna på musik som spelades och man nötte som fan 2004! Haha, mycket minnen som dyker upp när man hör låtarna, lite coolt att jag minns precis:)

Snart kommer pappa hem från jobbet, så jag måste gå och göra mig färdig för då ska vi till stan och möta upp äldsta syster min och gå och äta lunch allihopa, sen ska jag och syster fortsätta vandra på stan och hitta något att ha på sig i kväll, sen hem och färga mitt hår och göra oss i ordning och sen är det party! ;)

Vägde mig i morse och står stilla ännu, men som sagt känns det ju då bättre. Men måtten vette tusan, var ett tag sen jag mätte mig, kanske ska ta och göra det någon morgon!


Hittade även gamla pics på lillan som nu är 2 år ;)


Nä nu måste jag kila!
Kram

Träning ger färdighet

igen!

Hello.

Nu blev det ingen uppdatering i går heller, trött och slut som vanligt. Igår går blev det jobb och sen hem och käka och städa och tvätta, kändes verkligen som jag hunnit med hur mycket som helst, sen åkte jag och J till stan och vandra runt några timmar och klockan bara tickade bara iväg. Igår kväll blev det lite poker med dock inte för mig för jag är så dålig på de och fattar noll :P

Idag blev det stan igen, blev bjuden på fika av J på stan och sen vandrade vi runt i dag igen men dock bara nån timme sen åkte jag och träna. Ska käka middag här i dag igen och sen se hockey, och det är inte första gången denna vecka som jag äter här! :P Har typ flyttat hit ibland kan man tro!


Har nu tränat 3 gånger den här veckan och skött mig relativt bra med kvällarna faktist! Känner mig rätt stolt :)
I morgon ska jag och syster som sagt gå ut och äta och sen gå på krogen, de ska bli super kul!

Och lördag kväll jobbar jag men de ska nog gå bra!



Nu ska jag vara lite social!

Kram


FETtisdag

Hej hallå!

hoppsan, det  var visst 3 dagar sen sist.. men man måste ju få ledigt från bloggen också! Har inte hänt överdrivet intressanta saker att skriva om heller så men jag har inte haft tid & ork att ens sitta här och glo.

Söndag var jag bara slö, lite småbakis kanske och sen så jobbade jag på kvällen så jag var riktigt slutkörd söndagkväll!
Måndag  var det jobb igen, sen var jag och träna & trött som vanligt på kvällen, la mig faktist klockan 22 i går kväll!
Tisdag, ledig och sovmorgon ... sov såklart lite väl länge (11.00). Snörde i mig lite lunch sen åkte jag och träna i drygt en timme, sen har jag och J vandrat runt på stan :)

Så idag blev det riktigt mycket med motion, känns skönt! Man är så på topp efteråt, var dock hungrig som en varg:P Följde sen J hem och åt middag där, sen såg vi hockey och tryckte en hemmagjord liten semla.

Har inte alls varit duktigt på nå vis i helgen, ätit saker man inte ska när planen är att gå ner i vikt, motionerat dåligt osv...
Men lovade ju förbättring i veckan och det ser mer lovande än förra veckan iaf!

Imorgon blir det jobb fram till 12, sen ska jag käka nå lunch och promenera till J och sen ska vi promenera tillsammans också :) Och imorgon kväll ska vi spela spel och ta't lugnt! Fredag ska jag och syster ut på krogen faktist, ska först ut och äta och göra oss klara och hon ska få färga mitt hår innan maten och sen blir det party! Ska bli kul:) Jobbar dock lördag kväll men det ska nog gå bra ändå, jobbar även söndag :P


Nä nu måste jag sova, så jag orkar upp i morgon !
Kram

Hot n cold

Hello!

Igår var det jobb på schemat, och oj vilken seg dag.. somnade nästan av uttråkning! Det är verkligen skiftande på detta jobb :) Kan ju iofs vara bra, men när jag väl börjat vill jag att det händer något i måttlig mängd hela tiden!

Igår kväll blev det en lugn kväll, riktigt skönt. Syster och barn sov över här, så vi myste på och såg melodifestivalen sen var det typ god natt för oss alla :P Vilket resulterade att vi steg upp tidigt också, dock så var det ju pga av att barnen vaknade kl 8 men då var jag på bena också :) Kunde inte somna om, började räkna och kom fram till att jag sov faktist i 9 timmar i natt så inte konstigt att jag inte kunde somna om, var ju utvilad!

Idag har jag hunnit fika frukost, renbädda min säng, dammsuge hela huset, plocka undan lite grann, tvättat en maskin och hängt upp den och starta diskmaskin, och surrat med L i 2 timmar :) Det är så värt att stiga upp tidigt på morgonen så man hinner göra något. Nu ska jag hoppa i duschen tro jag och äta nån lunch och sen ska jag och pappa på hockey och vi hoppas så klart på vinst nu för annars är det botten som gäller.


Världens bästa barn!


Blev ingen träning idag, så det blev bara ett pass denna vecka men det är första och sista gången det händer! Har dock promenerat iställe nån dag :) Men bättre nästa vecka! Vikten är stilla ännu, bättre de än att det går uppåt!;)

Nu ska jag kila!
Kram

SMÄRTA

God kväll !

Idag har det varit en lång dag, sov hos syster till idag och åkte hem med 10 bussen ! Steg alltså upp tidigt, väl hemma så åt jag lunch sen traskade jag och mamma till ica och sen gick jag på jobbet som varade mellan 13-21, skön tur men dock så var det inte så lugnt på jobbet! Men det är sånt man får ta :)

Har sjukt ont i magen just nu iaf, eller det började på jobbet! Är nog magkatarr, brukar ha de nån gång då och då. Har en väldigt känslig mage för det mesta. Ska snart kojsa, jobbar i morgon också :) Börjar 8 och slutar kvart över fyra, sen ska jag hem och bara tat lugnt en fredag kväll! Så jäkla skönt alltså, bara umgås med familjen och chilla:)


Nä nu måste jag sova! Dåligt med uppdate ikväll.

Kram

Böcker

God morgon Sverige!

Steg dock upp 9.30 typ, men blev väckt betydligt tidigare av en liten röst som sa : Nenin, Nenin!
Sen kom hon upp i soffan och mös på med mig länge, emn låg dock inte stilla utan for upp och ner och hit & dit hela tiden :P Ja, ni kanske förstår vars jag är någonstans.. hos min storasyster :)
Idag när alla är på dagis skola och jobb, så sitter jag kvar här hemma för jag ska hämta barnen när dom slutar skola och dagis så undertiden så har jag städat hela lägenhet, har skurningen kvar och lite disk sen är jag klar :) Jag är nog knäpp men jag tycker om att städa :) Känns som jag sagt det förut!

Imorgon blir det jobb för fulla muggar 13-21, och på fredag & söndag :) Känns bra! Nu börja jag känna en liten stress över att skaffa mig en lägga också, hoppas bara att jag får jobbet också. Men jag tänkte boka lägenheten, kika på den och förhoppningsvis att den finns kvar till i slutet på mars iaf, då får jag veta om jag får jobba på furuberget iaf. Längtar så grymt mycket att få ordning i min lägenhet och inreda PRECIS som jag vill ha de :)

Blir inte träning föränn på lördag ...:/ hade tänkt träna idag men det kom några saker i vägen. Och det är inget skyll för att jag inte vill träna för det vill jag men jag vill vara alla till lags också :)

Eftersom jag gillar att läsa böcker så har det resulterat i att jag läst en hel del böcker också! Ja, jag har läst Magdalena Graafs självbiografi också.

Några böcker som jag läst:
Bakom stängda dörrar
Äcklig
Pojken som kallas det
Pojken som överlevde
Såld
Lotta Thell x2 inne på den 3:dje
I taket lyser stjärnorna
GI-boken
Ungen
Den tusende gången
Ulrikas sista strid

Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig
Carolina Gynning - Ego girl (påbörjad)

Har läst en till bok som jag inte kommer på namnet just nu, de är också en självbiografi där hon berättar attt hon överlevt grov misshandel, våldtäkt och luftstrupen avskuren. Läser bara självbiografier för att jag tycker dom är bäst och såklart mest sanna. Har nog läst många fler böcker man kan inte komma på just nu vad alla heter :P


Nä nu ska jag fortsätta städa och få i mig nå food, sen hämta lilleman på skolan :)
Kram

Så vann dom !

Fast man ska nog inte ta ut för mycket i förskott, rätt var det är så förlorar dom. Det var inge bra spel idag, kosken och jimmy var väl typ dom ändå som briljerade egentligen! Jyri spelade dock bra för att vara första matchen på drygt en månad :) Men vinst mot södertälje 2-0 till AIK.

Ordnade fin fint i hallen när Jyri blivit skadad, ramade in honom så han kunde välkomna oss när vi kom hem :P

Har hunnit med mycket idag känns det som, full rulle ska det vara så man stupar i säng! Började dagen med att stiga upp halv nio, stoppade i mig lite frukost och sen bar det av till gymmet som jag bara han vara på i 30 min eftersom jag skulle vara hos dietisten kl 11 så halv sprang jag från edda och in till stan, var lika svettig som före jag duschade typ! 
Bra resultat visade sig där iaf, har stått stilla sen sist jag var där ganska precis en månad sen. 

Gick och åt lunch med mig själv på stan efter det och inväntade J&J som skulle dyka upp snart, sen var det nästa ärende som också visade bra resultat! Hon på ungdoms var mäkta imponerad över min viktnedgång! ;) Känns kul!


Imorgon blir det en slappar dag, känns skönt att vara ner nån gång också!

Nu har jag äntligen hämtat nästa bok av Lotta Thell, så nu är det bums i säng och börja läsa :) Dom är riktigt jäkla bra!
 

Bok 1 rad 1  från V Champangeflickan (har läst ut)
Bok 2 rad 1 från V Lotta Thell - utan en tanke (har läst ut)
Bok 3 rad 1 från V Lotta Thell - i skuggan av värmen (har läst ut)
Bok 4 rad 1 från V Lotta Thell - bortom ljus & mörker ( påbörjar läsning ikväll)
Bok 5 rad 1 från V Lotta Thell - Kärleksbarn ( näst sista boken av hennes självbiografi)
Bok 6 rad 2 från V Carolina Gynning - Ego girl ( påbörjade läsning i går, läste ca 30 sidor)
Bok 7 rad 2 från V Linda Rosing- Den nakna sanningen ( Ej läst ännu)

Jag gillar att läsa böcker som ni kanske märker, där här blir min 4 bok på detta år typ:) LIKE IT!
Nu ska jag sova!
Kram

Så var den över...

Den hinner knappt börja så är helgen över, det är så tråkigt!!
Men vi har ändå hunnit ha de myspys jag och älsk;) Han lagade en super god middag igår på alla hjärtansdag åt oss, som innehöll : Fetaost fylld fläskfile & klyftpotatis, grekisk sallad. Verkligen jätte gott! Och vi hann med så mycket i lördags också, kors i taket vi steg upp 9.15 bägge två! Vi hann starta en tvättmaskin, gå ut och handla, fika frukost och städa .. sen var det bara chill fram tills han började med maten :) Så ska en dag se ut! Dock så sov vi lite för länge idag men sitter man upp halva natten och glo på tv:n så straffar det sig!:P


Gammal bild på jag&älsk, hade där varit tillsammans i 9 månader!
Vi var smala bägge två och fit for fight!;) Firar 4 år i september.


Samma år det här, där hade vi varit tillsammans i 1 år & 3 mån!
Lägg märke till att vi gör samma grej med under läppen, just druckit kanske :P?

Blev som sagt ingen motion i helgen, imorgon klockan 10 bli det iställe! Ska även till dietisten imorgon, efter träningen sen tänkte jag käka lunch på stan och invänta nästa ärende som är 13:30. Jobb i veckan och helgen blir det också, ska bli rätt skönt känns det som ändå. Vara hemma för en gångs skull en hel helg! Det var ett tag sen vill jag lova säkert en månad sen :P

Har nu läst ut 2 boken av 5, dom är riktigt jäkla bra och det händer något hela tiden och man bara måste fortsätta att läsa! Ska hämta resterande böcker i morgon så jag kan maraton läsa dom :) Lotta Thells självbiograf läser jag.

  
Rotade fram nå gamla pix på jag & L också, verkar som vi bara fastnat på bild när det är fest och sånt :P
Lägg märke till att vi står alltid på samma sida när korten tas, jag till vänster & hon till höger!
Sånna som du växer inte på träd, du är en underbar vän!


Blir vägning i morgon också, först hemma på morgon såklart och sen hos dietisten. Minns inte vad jag vägde sist hos henne så det ska bli en överraskning om jag gått upp eller ner. Känns som jag kan ha gått upp ....Jaja, inte hela världen!
Nu måste jag sova, ska upp tidigt i morgon!
Kram

Helg igen!

Hallå!

Till dig som är anonym; Bilderna var inte speciellt dyra på den där hemsidan, dom kostar färdiga och klar runt 400 med ram. Men som sagt så ska jag förstora dom och köpa ram på IKEA :) Du får gärna skriva vem du är osv så jag kan svara till din blogg eller dylikt utan att måste skriva här.


Så över till annat. Nu var det helg igen och det är sjukt vad tiden går fort ! Blev dock bara 2 träningar i veckan, få se om jag hinner hem och träna på söndag det vore bra :) Har planerat in dagar för träning nästa vecka också, de står redan bokat och klart i min almenacka :) Har fått mig lite jobb tider nu så nu ska jag avvakta och se igen om dom fortsätter och ringer mig eller inte!

Idag har jag skött lilleman för hans parents var sjuka och den andre hade jobbat natt, men det var så kul så!:) Gör de gärna fler gånger:)! Tack för idag.


Imorgon blir de mys med bejb, dock i kväll också men imorgon ska vi på bio och äta god mat och bara mysa;)
Nu ska jag umgås med han, och vi ska springa ner i tvättstugan också:)


Kram

Fina pix

God kväll!

Kan börja med att säga om dessa ANONYMA kommentarer, vill du yttra dig så stå för de också och skriv ditt namn eller också så skippar du att kommentera. TACK!

____________________________________________________________

Jag och mamma sprang på stan idag i några timmar och jag hittade mig en likadan kofta som jag redan har fast i grått och 3 vykort som jag ska förstora och göra till tavlor, jag älskar motivet nå så grymt!:) Dom har funnits som tavlor på Gallerix typ för 2 månader sen men nu är dom helt slut även hos leverantören:/ Så jag ska göra egna tavlor :)

   


Har många fler men ska förstora upp bara några av dom, iaf dom 3 första sen så har jag inte valt mera ännu :)


Imorgon ska jag umgås med J-li & J en stund sen måste jag hem och städa, det behövs verkligen i mitt rum :P
Så nu ska jag hopp i säng och läsa min bok och hoppas jag orkar läsa mer än i går, 2 sidor bara!
Kram


Träning

Hello!

Både igår och idag blev det träning det är riktigt jäkla skönt när man kommer igång med träningen man känner sig så mycket fräschare och smärtare ;) Men som jag sa till min mamma igår : Först så funkar maten och att inte äta godis jätte bra och träningen sämre, sen när jag kommer igång med träningen och maten som alltid funkar då börjar jag vara jätte sugen på godis osv ! Så jag blev så arg på mig själv igår, dels för att jag börjat äta godis oftare och för att vågen står stilla så nu äter jag inte sånt längre på ett tag! Dock så händer de ju inte så mycket i vikt när man börjar träna men snart hoppas jag det ska släppa loss.


Mat idag:
Frukost: 2 mjukbröd, 1 med ost, 1 med leverpastej. 2 ägg, grönt te
Mellan: 1 banan ( efter träningen)
Lunch: Fullkorns smörgås med räkor och sallad
Middag: 2 köttfärsbiffar, stekt potatis, bea

Träning idag:
5 min rask promenad, 20 min löp, 15 min styrketräning (mage, arm)
Sen promenerade jag in till stan också.

Igår blev det ungefär samma träning, löpte 25 min och promenerade 10 min, styrke i 10 min.
Maten var faktist lite sämre igår, åt skrovmål till lunch vilket jag inte gjort på typ 3 månader och det var inte alls så super gott som jag tyckte förut :P Sen efter maten åt jag 5 godisar och ½ semla, sen vart jag förbannad på mig själv!!

Jaja, nu sitter jag hos J's mamma och umgås här vid datorn :P
Imorgon blir det vila och sen träning igen på fredag innan jag ska åka till älskade :) Vi ska ha en myshelg, och det är ju alla hjärtans dag också, så vi ska slå på stort och gå på bio i Älvsbyn :P haha. Nä men det ska bli mysigt :)

Nu måste jag vara lite social.
Kram

Helgen osv.

Hallå!

Får nog allt börja med att be om ursäkt för det grymt dåliga uppdateringen!
Var som sagt i piteå i helgen och det var super kul och mysigt, som mitt andra hem så:)
Fredags var vi faktist och tränade, och det var riktigt skönt trots jävla träningsvärken, sen hem och käka och sen slockande både jag och L i soffan typ klockan 21 :P Lördag var vi på Nimbys med grannarna och barnen och lekte, dock inte jag :P Men det var trevligt iaf!:) Lördag kväll blev lugn och skön, drack ett glas vin & surrade på med grannarna och KG.
Söndag blev en riktigt slappar dag för mig iaf, L är aldrig still !:P Hon var i tvättstugan och överallt. Sen åkte jag hem och väl hemma var det middagsbjudning hos syster i Ursviken med hela tjocka familjen, såklart så var det bara min partner som saknades :P

Nu sitter jag hos syster och har sovit här i natt, ska snart åka och gymma sen hem och chilla! Ska ringa jobbet också, om jag inte svänger förbi där och skäller ut chefen.. vi får se :)

Vikten är väldigt stilla sen jag började träna, men det ska väl ske något snart!
Maten går bra, precis som vanligt. En och en annan godis har väl slinkit ner men det känns som att det inte gör något så:) Unnar mig det, när jag ser att vågen inte rör på sig.

Nu måste jag kila!
Kram

Goderkväller!

Jävlar vad det snöar alltså, de är sinnessjukt!! Drivorna är enorma, och bara på 1 timme har dom vuxit sig ännu större. Bilvägarna som egentligen är två filiga är nu bara en filig, och det är inte skottat NÅNSTANS! Man får plumsa sig fram överallt. Idag är ingen utedag:P

Jag hoppas det har lugnat sig imorgon så jag kan åka iväg med bussarna i rätt tid! Dom ska säkert vara försenade allihopa. Bara jag tar mig till piteå så kan jag bli fast där i ställe ;)
Nä, men jag får inte missa min tid som jag ska passa imorgon. Alla som skottar har mest troligt jour i natt! Lycka till.


Mat idag:
Frukost: En kopp grönt te, 1 fröig smörgås med leverpastej
Mellan: 1 banan ( efter träningen)
Lunch: Omellett med 1 grillkorv iskivat
Mellan: Varm oboy (halv kopp), 2 hårdbröd med ost
Middag: Smörgås tårta (tunn bit), 1 äpple

Motion idag:
Obitrek 20 min
Löp 10 min
Rygg, mage, triceps 15 min

Man känner sig så mycket fräschare när man tränar och MYCKET piggare, man orkar så mycket mera hela dagen och gäspar inte nonstop! LOVE IT! Varför har man inte tänkt på de MYCKET tidigare..... :P

Nu måste jag packa lite kläder för helgen och få med mig alla viktiga papper, sen är det bums i säng!
Kram


Träning ger färdighet

och lite träningsvärk :P Var på gymmet idag och körde mesta dels kondition, lite mage och arm igen :)
20 min obitrek, 10 min löp, 10 styrka.
Det är så härligt att man orkar göra nått sånt nu, och det är så kul! :)

Lagade mig en härlig omellett när jag kom hem från träningen, så nu ska jag hoppa in i duschen och byta om till arbetskläder. Jobbar till 21 ikväll, ska upp rätt tidigt i morgon så jag hinner med bussen till piteå som går halv elva. Fanns en senare buss också men eftersom de är sånt oväder törs jag inte chansa på att bussen är framme 13:40 eftersom jag ska vara hos boendechefen 14.00. Måste ju komma i tid också :)


Ska bli jätte kul att bara umgås med L i helgen också, en liten tjejhelg :) Snacka skit & smutta på ett glas vin !


Nä nu måste jag kila!
Kram

Fin Främm'n

Hello!

Dålig uppdatering igen, som vanligt.. Men mycket annat händer här i världen också och jag har ju inte direkt vigt mitt liv till bloggen :P

Idag fick jag iaf fin främmen, av L & lilla L :) Det var jätte kul att ni var här!! Vi käka nå lunch och sen åkte vi till stan och kikade runt lite här & där, svängde förbi J också och hälsade på där en stund :) Sen har jag LATAT mig i soffan från halv fem till tio typ!! Usch, men i morgon blir det bättre då ska jag och träna igen, ska nog köra obitrek då.. har fortfarande träningsvärk men betydligt mildare och höfterna är värst.
 
Fin främmen;)                      Jag & Isolde

Sen blir det jobb i morgon kväll, alltid kväll HELA tiden och alltid ska jag vara på en och samma våning! Tänk om man kunde få nå pass som var på andra våningen nån jäkla gång!!

På fredag blir det Piteå igen för min del, ska och träffa en av boendecheferna och sen ska jag & L bara mysa och ha en tjejhelg :) Trevligt!!

Nu måste jag sova, måste orka läsa nå bok idag :P Kram

Jobb

God morgon !

Steg upp relativt tidigt idag ändå, vaknade dock redan klockan 8 men jag somnade om som tur var till halv tio.
Ringde till handikapp & äldreomsorgen i piteå, och ska ringa dit igen slutet på februari för då har dom börjat få in sommarjobben, dom hälsade mig välkommen till piteå till sommar'n & skulle skicka hem en PT-tidning så jag kan kika på jobben där också:) Nu har jag ringt till några boenden, och just nu sitter jag och vänta på att Källbo ska ringa upp för hon satt i möte när jag ringde, men det lät då positivt från chefen att dom behövde vikarier i sommar så :)

Sen blir det prommis till J och ska umgås med dom idag:) Tänk om tiden kunde räcka lite längre så man hinner vara med alla. Men jag lovar syster att jag ska komma på måndag!:)

Ska snöra i mig en omellett innan jag traskar iväg, jag har en härlig träningsvärk i benen idag kan jag lova :P Men då är det bara att röra på sig lite till! Vågen går neråt, sen förra veckan är det -0,6. Då hade jag gått upp 0,6 sen veckan före så nu är jag tillbaka på de normala igen :)


Kram

GYMKORT!

God kväll allihopa!

Idag blev det träning på gymmet har äntligen köpt mig ett gymkort, och det var HUR kul & skönt som helst :) Ville bara att det skulle gå fort tills i morgon när jag steg av bandet så jag får träna i morgon också! Men jag ska ta de lite lungt nu i början, försöka träna iaf 3 ggr i veckan :) Jag promenerade på bandet först i tio min rask takt, sen joggade jag 30 min och det var hur lätt som helst! Men jävlar vad jag svettades! Trodde aldrig jag skulle klara de, men det är så mycket lättare att jogga inomhus än utomhus, om det nu inte är sommar. Men till sommar'n kan jag börja jogga ute och då är jag i form :)

Mat idag:
Frukost: Naturell yoghurt, 1 fröig macka med ost
Mellan: 2 bananer (efter träningen)
Lunch: Chili-omellett, ruccola sallad, svamp, tomat & gurka
Mellan: 1 apelsin
Middag: Naturell yoghurt , 2 hårdbröd mackor med korv & gurka ( blev sent eftersom jag jobbade, och inte var hungrig innan jobbet)

Motion idag:
10 min rask takt promenad, 30 min löp. Körde lite armar också.


I morgon, jag sköt upp de en dag till! SKA jag ringa till piteå och söka jobb :) Har kikat ännu mera på lghter också, sugen som tusan!:) Ska upp tidigt imorgon och ringa så nu måste jag sova, har snart läst ut första boken av 5 också, riktigt bra bok!:) Lånat av J en självbiograf av Lotta Thell, den jag läser nu heter "utan en tanke".

God natt, Kram!

God natt

Hello

Så var man hemma igen, vi hann bara käka middag sen åkte vi till MAXI och köpte sista sakerna innan vi skulle på kalaset, väl där så blev vi mött av två bustroll :) Var så kul att se dom, har inte träffat dom på 1 månad! Shit vad tiden går fort alltså. Fika och diverse blev de ju så klart! Har syndat till tusen nu ofta känns det som, och det känns ingen bra trots att vikten står stilla men man känner sig så äcklig inombords av allt skräp man stoppar i sig, trött och hängig är man också.

Imorgon börjar mitt nya liv om igen :) Blir träning imorgon och GI från början igen! Jaja, det är då ingen svår diet så. Dock så är det ju ingen diet som man lyssnar på GI-experterna ... det är en livsstil!
Nu ska jag vara bättre igen på skriva upp vad jag äter här på bloggen och vad jag motionerar så ni får se vad jag gör för nått :)

Har mailat piteå kommun nu också, om nå telefon nummer så jag kan börja ringa i veckan om jobb :) Är jätte nervös för att skaffa ett nytt jobb. Fan att man ska vara så bekväm i det man har för tillfälligt. Lite nervöst även att flytta hemifrån, trivs så bra här hemma *blink,blink* ;) heheh. Men det ska bli jätte spännande faktist! :)
Ska även ringa a-kassan, och facket och allt vad det nu heter också imorgon, så jag kan bli vuxen ordentligt! :P


Älsklings fina kök:)
 
Lilltrollet klädde på sig själv med morgonrocken hon fick i present, satte på sig mössan och skor och skulle gå på dagis, hon kom in i tv-rummet och sa : Hejå! Och vinkade, sen gick hon mot dörren och skulle gå ut. Men kom inte så långt innan hon ångrade sig slet av sig mössan(obs.håret!:P) , sparkade av sig skorna och slängde av sig morgonrocken när hon fick höra att vi andra skulle fika :P Hahah, hon är för söt trollungen:)

Så blev det tårta och storebror Ceasar tänder ljusen som lillan själv blåste ut typ tre gånger innan vi fick oss en bild på det hela :P Han hann tända ena ljuset så blåste hon ut det direkt!


Nä, nu måste jag sova!
God natt, Kram

Syndx10

Hallå!

Helgen har varit riktigt trevlig, god mat och bra filmer :) Vi har bara myst hela helgen känns de som!
Igår var vi en sväng till piteå och traska runt på stan, åt lunch, var på dollar och lämnde bilen till L :)
Sen var det film hela kvällen.

Tyvärr så har jag EXTREM syndat i helgen, och förra helgen nu känner jag att det får vara nog!
Så fort jag åker till stan i veckan så ska jag inhandla mig gymkortet och försöka träna 1 timme varje gång, jag längtar faktist till att få börja löpa igen, och jag känner att jag inte tränat på ett tag nu för jag börja få tillbaka värken i ryggen på kvällarna.
Imorgon ska jag starta upp med GI från början, vilket innebär väldigt lite kolhydrater, mycket protein osv :)

Idag ska jag åka hem, och då ska vi på dubbelkalas för syster & hennes dotter :) Ska bli trevligt!
Bilder från helgen kommer sen!


Kram

RSS 2.0