Söndag

Goddag!
Idag tvättar vi för fulla muggar, och har besök av C & L, trevligt :) Tråkigt bara att L jobbade idag.
Vi har hunnit käka en lite sen lunch också, gott! Har städat och stökat lite idag också, sånt som behövs när man inte bor hemma :P Måste ner i tvättstugan igen strax, så vi inte tvättar på nästas tid! Grannarna här verkar ju inte så muntra, träffade en gubbe i trapphuset och jag hälsade som man brukar, men inget svar tillbaka. När vi kom från tvättstugan kom det en karl och gick mot oss, han skynda sig in i en dörr och hälsa inte han heller. Konstiga.


Mat idag:
Frukost: 2 fröig och 1 hårdbröd. Ost, skinka, ishavs. Te
Lunch: Skaldjurssallad
Middag: Har inte kommit dit än:P

Motion idag blev inte så jätte aktivt, men vi har sprungit upp och ner till tvättstugan, skurat, kasta skräp osv :)
Imorgon blir det hockey, var match igår och AIK vann:) Hoppas på det i morgon också!


På tisdag ska jag hjälpa J att inreda lght som äntligen är klar!:) Tycker om då det blir fint, och man får städa och stöka på.
Skulle till dietisten imorgon men jag stannar i Älvsbyn till i morgon så jag har skjutit upp tiden, och hoppas jag får komma i veckan ändå :) Brukar gå bra.


Nä nu ska jag kila ner i tvättstugan.
Kram

24 minus grader

Trotsade oss icket! Jag och guben vaknade lite sent idag, gjorde oss frukost och sen tog vi oss en liten promenad.. fytusan så kallt det var!! Svängde förbi Ica och handlade också, med oss hem kom en sodastreamer :) Har plockat och städat lite grann och hängt upp julgardinerna också:) Nu är det super mysigt här, men bättre ska de ändå bli efter att vi fått tapetserat och ny soffa och säng!

Mat idag:
Frukost: 2 st Fröig varav en med ost och en med ishavs och skinka
Middag: Pot. gratäng (lite),sallad, 2 bitar rostbiff

Mat igår:
Frukost: Te kopp, 2 fröig med ost & skinka
Mellan: Kaffe
Lunch: Nudlar
Mellan: Modifast chokladdrink
Middag: Kött i sås, lite ris, sallad, 1 glas vin

Hade väl världens sämsta dag igår,eller vad man ska kalla den. Var så förbannad!
Började med att jag steg på bussen i kåge för att åka till stan, busschaffisen blev sur för att jag betalade med en 100 lapp, drog världens djupaste suck och jag fick igen 4 kr för lite! Väl i stan står jag och väntar på bussen till piteå, såklart var den 20 min försenad och jag höll på frysa ihjäl, och tänkte att jag skulle missa bussen till älvsbyn. När bussen väl kom och jag steg på för att betala bad jag chaffisen att ringa och be Älvsbyn bussen invänta oss eftersom vi skulle vara sena.
Han: Jodå, det går bra! Det är fler som ska med den bussen så.
Jag : Okej, tack så mycket.
Går och sätter mig i lugn och ro, ringer gubben och berättar att dom skulle hålla bussen åt mig eftersom det var 5 min väntetid mellan ske-å bussen och älvsbyn bussen. När vi kommer in i piteå visar det sig att vi bara är 10 min försenade, och en tant som måste varit jävligt döv kommer upp på övervåningen och frågar vem som skulle till älvsbyn varpå jag svarar , jag säkert fem gånger.
Hon: Jahaa, okej. Det är så här att vi har ringt och ringt
Jag : Jaaha
Hon: Tyvärr så kunde bussen inte vänta nå mera
Jag: Men vi är ju piteå nu!
Hon: Det är så tråkigt då det inte går bra för folk, hoppas det löser sig för dig (klappar mig på axeln)
Jag: MEN VADÅ? SÅ DU MENAR ATT BUSSEN HAR ÅKT REDAN?
Hon: Jo, tyvärr hoppas det går bra för dig. Vet du när nästa buss går?
Jag: Jo, tjugo i åtta ( klockan var då 6)
Hon: Jaha, okej. ( Går där ifrån)

Fan så jag kokade, var så förbannad! Ringer gubben och är arg och berättar vad som hänt, ringer mamma och är arg. Ringer och stör Lousie kändes det verkligen som, men snacka om en som verkligen ställer upp ALLTID! Du är så underbar vännen, oerhört snäll människa du är!!!! Hon ställde upp och skjutsade mig till Älvsbyn.

Väl i Älvsbyn, älskling hade lagat godmiddag åt oss:) Super gott.
Sen stökade jag på nästan hela kvällen, efter mycket om och men så hjälpte gubben till också. Han tyckte inte alls jag skulle börja med det där nu. Men det är ju så kul då det blir fint :) Puss sötnos.


nu blev det ett långt inlägg. Nu ska vi typ se film och mysa :)
Kram

Torsdag & värk

Hello!
dålig uppdatering igen, men jag har jobbat varje dag och är så trött på kvällarna att jag orkar aldrig sitta här. Nu måste jag sitta här för att jag ska kolla upp bussarna för imorgon när jag ska åka till gubben efter jobbet :) LÄNGTAR!
Han ska ha middag färdig när jag kommer "hem" och sen ska vi bara myyyyysa :D Har inte träffats på 3 veckor pga jobb osv.

Har alltså jobbat mån-fre och tjäna money! Skönt som tusan, fick ju ingen JÄTTE lön den här månaden om jag säger så :P Ska väl överleva, men det är ju julafton också.

Vågen funkade idag, trots att det var slut batteri.. så jag skynda mig upp på den för att se om det hänt något. Icket, står helt stilla trots att jag inte motionerat på en vecka precis idag. Iofs cyklar jag varje dag till jobbet, eller går. Men nu har jag kommit mig ur den svackan faktist! Kändes så skönt att se att jag inte gått upp något, och det peppar max. Men jag har ju skött maten ändå. Inga problem med det alls faktist!

Så har ryggen pajjat igen, inte allt för ovanligt! Haft ont sen i onsdags, haltandes och ojandes. Gör så förbannat ont, det strålar upp i ryggen och ner för benet och det spelar ingen roll om jag går står eller ligger, och ont gör det när man går med höger ben. Bättre det skär ihop på en gång, annars får det vara tycker jag :)


Nä nu ska jag kila, nästa gång vi hörs är jag hos bejb:)
Kram

Uppdatering

Hello!
Nu var man dålig på skriva igen. Lördags blev det ju som sagt fest, dagen började med att jag och syster åkte till stan för att utöka min outfit för kvällen hade inte riktigt bestämt mig om vad jag skulle ha upptill. Men det blev det jag hade hemma ändå :) Åkte hem igen till ursviken, och började göra mig klar, syster jobbade till halv tre så när hon kom hem var det snabba ryck att fixa sista stylen, sen kom P och hämtade oss, svängde förbi MAX och beställde mat och åkte sen vidare till lokalen och käka och starta upp!  Det var en riktigt kul kväll faktist!:) Kunde dricka mer än vad jag trodde jag skulle klara av, iofs så tog jag det jäkligt lugnt, och sen så började vi rätt tidigt. Men kul var det iaf:)!

Söndag: Vaknade redan klockan 9 och kunde inte somna om... men låg ändå och halv sov till elva tro ja :) Sen åkte vi till ICA MAXI och handlade lite grann, och sen hem till Kåge, här var de kalas som nalkas. Mamma fyllde år i onsdags så det blev kalas lite senare. Trevligt när alla kommer hem:) Men livat det var det!! Söndag kväll ordnade L mig en ny design till bloggen, blev super nöjd! TACK:)

Jag skulle vara rak i ryggen på kalaset, gick rätt bra :P


Idag har det väl inte hänt så mycket alls, det stormade igår kväll/natt och även lite på dan, sov såklart för länge! Surrade med L i telefon rätt länge idag, när vi la på så var det meningen att jag skulle gå ut och skotta gården, men då ringer gubben min, och just när vi ska lägga på ringer hem telefon och det är jobbet som ville att jag skulle hoppa in i kväll och jobba, så nu har jag jobbat ikväll! Blev även i morgon, en ordinarie är sjuk. Så jag ska jobba HELA veckan:) Känns skönt att få jobba lite grann, pengar behövs alltid.

Träningen känns som jag lagt den på hyllan, men ändå inte... jag promenerar minst en gång per dag, men inte alltid i rask takt sen i torsdags. Är i en svacka nu, måste komma igen snart! Vågen våran är utan batteri för tillfälligt så jag har inte vägt mig sen i torsdags, kanske lika bra det för det har nog inte hänt så mycket!

Fredag

God kväll!
Sitter nu här med hårfärg i håret, ska bli mörkgyllen brunt :) Har fixat outfit för i morgon också! Sprang runt på stan med syster idag HELA dagen typ. Fann mig ett linne, tights, strumpbyxor, halsband :) Vi var även på bio i kväll, med lilleman. Blev Madagaskar 2, vi var ju inte ensamma i salongen vill ja lova och jag började med att skämma ut mig... hade handväskan på axeln och popcorn i samma hand när min handväska helt plötsligt glider ner från axel och jag skakar till hela popcornen så jag slår ut lite av popcornen på golvet och även på flickan framför, sen när jag sätter mig ner och ska ta av mig jackan smäller jag in den rakt i grannflickans popcorn, men de hände då inget med dom för hennes mamma hann vara med! :P Snacka om klantig!

Nåja, filmen var bra iaf! Sen hem och färga håret, se Idol till och från.. att inte Johan Palm åker ut är ju en skandal alltså!!
Blir han Idol 2008 ska jag aldrig mera se Idol i hela mitt liv!

Träningen blev väldigt dålig idag, promenad och promenad men jag har traskat runt på stan iaf, inte för att jag räknar det som motion men! Ska hinna ta mig en prommis imorgon tänkte jag:) För sen blir det fest, för första gången sen jag tappat 9 kilo:) Ska ta de lugnt.

Åh , det blir inge piteå nästa helg, jag som ville de! L jobbar:( Tråkigt.

Nä nu ska jag skölja ur håret, sen är det nog god natt!
Kram ( ni som läser får gärna lämna en peppande kommentar, de motiverar som bara den!)

Outfit och hockey

Godkväll!
Jag har fått för mig att alltid skriva på kvällarna nu, men det känns som bäst för då har hela dagen gått och man vet allt:)
Steg faktist upp kl 10 idag, otroligt! Men trött var jag, frukost och sen en prommis med mor & far runt Kåge:) Hade huvudvärk idag och mådde allmänt dåligt, blev en lång och varm dusch när vi kom hem och sen kröp jag under filten och såg tv en stund. Surrade lite med L på tlf också, blir mest troligt att åka dit nästa helg:D Känns super kul, var så länge sen man såg dom, och både jag och seb saknar lilleman! Var på hockeyn i kväll, som aik såklart lyckas förlora.. jäkla skit! Nu ikväll så försöker jag hitta nån outfit att ha på mig på lördag, då ska jag dricka för första gången sen jag tappat 8,9 kilo :) Längtar massor.

Älskade är iaf på bättringsvägar nu, skönt! Det är så otrevligt att måste kräkas jämt.

Motionen blev inte lyckad idag, har fortfarande träningsvärk men dom mycket bättre än igår :) Så imorgon blir det nya tag!
Har kommit på mig själv att jag skrivit att jag bara har 2 kilo kvar till mål, men det är om man räknar från vad jag hade för matchvikt i januari! Men från att jag startade min viktnedgång för ganska precis en månad sen så har jag tappat 8,9 kilo totalt räknade jag ut idag, och har alltså 7,4 kilo kvar till mitt mål som ska vara på nyårsafton. Så då blev det lite mer kämpigt då eftersom jag står rätt stilla nu. HEJA HEJA ELIN!:) 
 
Mat idag:
Frukost: 2 fröig, en med skinka och en med leverpastej, 1 ägg
Middag: Leverbiff 5 st, LITE ris, broccoli, vinbärsgele

Åt visst inte så mycket idag alls, eller nå många gånger.. men jag var aldrig hungrig där i mellan. Mådde dåligt då så.
Imorgon ska jag åka ner till stan och träffa syster med barn och gå och äta lunch, och en sväng på stan. Imorgon kväll ska jag, syster, och C gå på bio och se Madagaskar 2 !:) Ska bli mysigt.


Nä nu ska jag inte sitta så länge till. Ska upp tidigt imorgon!
Kram

Promenad och blommor

God kväll!
Idag blev det en seg morgon, inte allt för ovanligt om man är jag! Första jag gjorde när jag vaknade var att starta igång min mobil och ringde gubben för att höra hur han mådde idag, inge vidare alls, hans dag började med att kräkas! Stackars älskling:(  Stoppade i mig lite frukost och läste tidningen, sen promenerade jag till affärn och köpte blommor och choklad & en trisslott till mor på hennes födelsedag:) Och såklart så vann hon på den också, men dock bara till två nya som blev nit bägge två. Sen var det middag och sånt där, tejpade lite på vitrinskåpet som ska målas i morgon och tv-bänken så det inte kommer måla överallt! :) Tur jag har en skicklig far! Efter middagen åkte jag till J och vi putsade upp spjälsängen, och det var jobbigt och slitsamt.. vi fick ju sår på händerna!

Träningen idag var inte super effektiv, men jag promenerade iaf rask takt men dock utan stegräknaren för den glömde jag :P Ingen styrketräning idag, still träningsvärk som heter DUGA! Kan inte ens ligga på sidan på golvet för det gör ont i revbenen & höftbenet. Mera träning i morgon!

Mat idag:
Frukost: Yoghurt , 1 fröig smörgås med 2 skinkskivor
Lunch: Naturdiet drink
Middag: Tacos med LITE tacochips
Kväll: Nötter & vatten

Till varje måltid dricker jag 1 stort glas vatten och även ibland en kopp grönt te om de finnes hemma.
Ska köpa nytt i morgon!




Oj, vad tiden går fort, att liten blivit så stor redan,6 månader har redan sprungit förbi. Här var du bara 3 dagar gammal Levi, men lika söt om inte sötare har du blivit!:)

Nä, nu ska jag nog ta och sova tro jag:)
Kram

-13

Halloj!
Bra väder var det idag, vilken tur eftersom jag hade ställt väckaren på 10 och dags för jogging/promenad runda och det gick som förväntat.. superbra!:) Men styrketräningen när jag kom hem blev näst intill inställd, har sån jävulsk träningsvärk i dom raka bukmusklerna, men lite armhävningar och sånt gjorde jag ändå:) STOLT!

För någon dag sen satt jag och kollade igenom min kalender och insåg att det snart är jul/nyårs vilket betyder att jag ska ha nått mitt mål på -15 kilo! Och jag har redan tappat 13, dvs det är 2 kilo kvar till mål:D Funderade på att ändra till -20 kilo, men ångrade mig igen eftersom det är ju bättre om jag går över mitt mål innan nyårs. Jag är så OTROLIGT glad att Louise hjälpte mig att starta igång detta h-vete, och peppat mig vid dom svåra stunderna! Du är guld värd vännen. :)

Försöker även peppa min gubbe att starta med samma viktprocess som jag, han har viljan om han bara sätter manken till ska ni veta! Så jag hoppas att det börjar inom kort:) Just nu så verkar han ha fått magsjuka, och jag som tänkte åka till han imorgon:( Bajs också, men vi får se om det håller i sig imorgon.

Idag var vi ju som sagt på förlossnings besöket, filmen vi fick se hade jag redan sett på barnsjukvården på skolan och på förlossningen har jag varit förut när jag hade praktik på lassa, det ända som var nytt att se var själva förlossningsrummen. Och alla gick runt som tysta musar och bara kollade på allt. Men det var som spännande ändå:)


Mat idag:
Frukost: 2 hårdbröd med skagen och ost, grönt te
Mellan: (direkt efter joggingrundan ½ banan)
Lunch: Kött och LITE ris , vitt te
Mellan: Allevo low calorie bar
Middag: Lunchkorv och broccoli


Avslutar väl här med en gammal bild på jag och gubben, på den tiden båda var fit for fight!
Kram

Goddagens

eller nu ska man väl egentligen säga godafton.
Tog mig en lång prommis idag/jogging, det blir så mycke jobbigare då det är kallt! Fick blodsmak i halsen, väl hemma igen så var det dags för styrketräning som innebar:
Abslider 4x15
Plankan 4x10sek
Bollen-Situps 5x20
Armhävningar 4x10
+
Jogging/promenad 12924 steg. Känner mig rätt nöjd över dagens träning! Blir densamma imorgon, är så grymt skönt när man kommer hem:) Men armhävningarna var lite tunga idag, men det gick igenom!

Mat idag:
Lunch: Omellet på 2 ägg, 3 korvskivor, grönt te
Mellan: ½ banan(direkt efter joggingrundan, sen styrketräning)
Mellan: 2 hårdbröd med ost, skagenröra, tomat och ruccola, grönt te
Middag: Kött, lite ris

Vikten står stilla nu iaf, men jag har inte varit så aktiv sen i torsdags typ.. känns tråkigt. Men bättre jobb i veckan och framöver, alla har ju sina svackor! Har iofs promenerat varje dag, men inga raska takter inte.








Imorgon ska jag jobba 3 timmar bara, sen ska jag följa J till förlossningen på besök, ska bli spännande!:) Sen blir det att ta de lugnt. Ska hinna med promenad innan jag börjar jobba också. Onsdag ska jag kanske åka till gubben min, beror på om han blivit frisk då, hoppas det !:) Var ett tag sen vi sågs ju.

Nä, nu ska jag kila
Kram

Sail Away

God kväll
Låten är så underbar, lyssnar på den om och om igen! Värld att lyssnas på.
Sov såklart på tok för länge idag, vilket resulterade i bara 3 måltider idag.. men det är ju sånt som händer om man heter Elin. Efter sen frukost blev det promenad med mor och far runt i kåge, sen bar det av till mormor i stan, och sen till syster där nästan hela familjen var samlad förutom min bror:) Rätt lugn dag ändå, haft lite huvudvärk och mått allmänt dåligt.

Mat idag:
Frukost: 2 hårdbröd, 1 ägg, yoghurt
Mellan: 3 digistive (unnade mig det idag)
Middag: Kycklingsallad

Är inte alls på nå skrivar humör idag, men bättre lycka nästa gång kanske!
Imorgon händer inget speciellt alls, är ledig från jobbet så det blir en joggingrunda iaf och styrketräning.


Kram

Fredag & Ont

Hello!
Känns som det var jätte längesen jag skrev, fast det bara var i går senast..
Igår fick jag världens hemskaste magknip, trodde fan jag skulle dö.. Magen var hård som sten och stor som en ballong, och det vred och vände sig och sög och allt möjligt, såklart just när jag ska gå och sova. Resultatet av allt detta blev ett glas samarin, 1 papavarin, och sovandes sittande för jag mådde så jävla illa! Vaknade typ 3 timmar senare av att jag sitter och magonten har gått över.. la till kuddarna som jag buntat upp och somnade om. Känns lite grann idag som det gjorde igår, men inte alls lika hemskt. Men som sagt av GI kan magen bli knäpp, har ju börja äta VÄLDIGT lite extra kolhydrater och jag tror som L säger att jag inte tål mjölmat. Magen kraschar direkt!

Imorgon blir det jogging som bara den, nu står jag bara stilla på vågen och det är så tråkigt! Ska jag nu tappa 9 kilo till må jag verkligen ligga i. Funderar ibland om jag ska köra en sväng till med drinkar, men då måste jag börja om med allt igen, och det vill jag inte.. Känner mig jävligt neg om vikten just nu, men grymt peppad att göra nått åt de! Då kan det ju inte vara så svårt. Eller hur?!

Dagen idag då:
Frukost, sen kom J och vi tog en lång prommis med vovvarna, men jag känner att jag behöver mera motion än så. Så det blir en jogging runda och promenad i morgon. Måste bli flitigare med styrketräningen också, om magen ska bort. Väl hemma igen så åt jag mellis som bestod av 2 Gi bröd med skinka gurka tomat och ishavs. Sen åkte jag och pappa och såg hockey i stan, vilken jävla match alltså. 2-2 blev det, men kunde blivit så mycket mer när skottstatistiken blev 51-19, så ni kan ju gissa om vi hade lite chanser på fler mål! Hemma igen blev det middag, sen nu har jag bara slappa döfläsket. Är super trött trots att jag sovit 16 tim på 2 dygn. Iofs var en av nätterna bara 6 tim, och den andra 3 tim för mycket.

Mat idag:
Frukost: 1 ägg, yoghurt, 1 bröd
Mellan: 2 mackor med skinka tomat gurka ishavsröra
Middag: 2 köttbitar och sallad

Har hittat en super fin låt "Alejandro Fuentes - Sail Away"
Nä nu ska jag kila. Fifflade lite med kameran nyss :)
Kram

Torsdag

Hello, blev ingen uppdatering i går. Blev så trött och orkade inte sitta vid datorn halv elva i går kväll, man blir så jäkla trött av att jobba heldag! Men men..man får ju som sagt peniiinga:)

Steg upp 09:15 idag faktist, sen kom J och hämtade mig kl 10 och vi for och simmade, skönt:) Blev väl inte allt för effektivt tycker jag. Blev ingen prommis idag ,har sprunge runt på stan däremot! Efter simningen åkte vi in till stan och J käkade på frasses men jag såg såklart bara på, köpte mig en drink senare och ett mellanmål som jag åt senare under dagen. Riktigt god var den också. Allevos bar Choklad/Arraks smak, lågt GI också. Sen åkte jag vidare till systeryster och barnen för att hämta dom på dagis och skola, eftersom dom båda jobbade idag och jag var ledig :) Åkte senare ner till stan och mötte upp syster för att gå på kvällsöppet på Kappahl.
Hittade inte så mycket som intresserade mig faktist, testade några kjolar men dom satt inge bra.. eller jag har inte riktigt kroppen för kjol tro jag. Men efter ett tag så hittade jag mig en ny väska faktist, fin var det:) Och en sjal.

Äntligen hemma, igen. Då var det bara att lägga sig igen då.. börjar jobba sju imorgon men bara till 14, sen blir det stan igen:) Jag flänger rätt mycket som ni kanske märker, men jag tycker samtidigt om att det händer saker runt mig jämt!
Men kroppen och hjärnan tar faktist stryk av de, men det kan det vara värt ibland :)

Mat idag:
Fru: Yoghurt linfrön, GI bröd
Lun: Modifast drink
Mellan: Allevo bar
Middag: Taco tallrik (utan chips & smältost)
Kväll: Lite nötter

Har faktist ätit riktigt bra idag, men jag måste stiga upp i tid om jag ska få i mig alla mål. Ska man ha 3 timmar mellan målen så måste jag stiga upp i tid också:) Vågen står still, än så länge;)

Time to sleep!
Kram

Ögat mitt

Ja, om ni bara visste hur jag såg ut i morse, blev nästan rädd för mig själv.. ser ut som jag har boxas i natt eller nå:P
Det var så jäkla svullet och igenklibbat huvva, så äckligt! Jag vaknade också av att det kliade i ögat, och det har kliat hela dagen lång men dock inte lika som igår.. verkar gå över nu!
   
    Igår kväll, innan jag la mig      Innan jag fick upp ögat      Efter jag fick upp det

Jaja, nog om de! Tog sovmorgon i morse, skönt som bara den. Bra väder var det också ute så det var bara att slänga i sig lite frukost och sen var det jogging runda som gällde, hör och häpna jag joggade första gången sen i fredags, blev en runda på 10548 steg:) Nöjd över resultatet också. Har även räknat ut att jag tappat 1,8 kilo på en vecka och jag tycker inte att jag gör nått alls.

Mat idag :
Fru: Youghurt, linfrön, grönt te ( har som fastnat för det nu)
Lun: Entrecote 1 bit, 2 kokta ägg, vitlöks cream freich
Midd: GI-burgare, bönsallad, ramlösa

Känner mig nöjd i dag över både mat och motion, hoppas på samma i morgon också :) jobbar iofs i morgon mellan 7-16:30 men efter maten blir de en lång prommis för sen är det tv:n som gäller !
Mina gym planer blir lite förskjutna, eftersom att så länge det är väder för att jogga ute och det är gratis så gör jag det. Promenera kan man ju göra året om utomhus ändå så, men joggingen blir mycket jobbigare. Och då tänker jag börja mest troligt på Friskvårdskompaniet. Ska till min dietist den 1 dec igen, efter flytt av dag eftersom jag har jobb den dagen jag egentligen skulle dit. Så jag fick 3 dagar extra att kämpa på!:) Då måste jag har nått mitt delmål, så är det bara.. för sen så har jag bara 30 dagar på mig att nå mitt mål!

Nä, nu har jag inge mera att till lägga så nu kilar jag !
Kram

Kli kli & åter kli

Jag blir galen på mitt öga snart... det kliar så förbaskat! Och det började redan igår.. När jag tittar neråt så tar det som stopp, och jag ser inte lika långt ner som med höger öga. Vad har jag nu fått för skit?
                                                 Se så jag ser ut! Ser ju ut som jag har fått en smäll, men det kliar så jag dör.

Jahaa, dagen blev inte alls som planerad. Blir besviken på mig själv att jag gör så här.. men konstigt nog så går jag neråt i vikt iaf, vågen visade -0,3 men det räcker ju att det bara är vätskan som är annorlunda från förra gången. Men jag väger mig alltid på morgonen. Skulle ju som sagt hinna med en joggingtur i dag, men jag stängde av väckarklockan för jag  var sjukt trött och blev väckt av far som ringer hem och ber mig förbereda lunch, upp fort som bara den råffa åt mig några rena kläder, startar en tvättmaskin och sen in i duschen med mig. Laga lunch/ frukost åt mig och far, sen laga middag som jag skulle ha med mig på jobbet hänga upp tvätten som jag tvättat, sen var det bara att cykla iväg. Och långtråkig dag på jobbet såklart, hur lugnt som helst ! Blir nog mer fart på onsdag :)

Så imorgon SKA jag jogga för då är jag iaf ledig, sen så har jag väl inga större planer för dagen.
Mat idag:
Frukost: 2 GI bröd med kalkon 1 tekopp-grönt te
Middag: Tacokyckling och wook grönsaker
Afton: 1GI bröd med kalkon 1 tekopp-grönt te

Jag vet man ska helst inte äta på kvällen, men jag var jätte hungrig klockan 8 och tog mig en smörgås.
Har faktist tappat ändå 12 kilo på drygt en månad 2 veckor :) Känner mig stolt!

Helgen blev inte heller som planerad, fick jobb på fredag iofs bara en dag tur, men det blir inte Älvsbyn heller för gubben min skulle visst på firmafest och det må han ju få göra :) Jag ska ju på skoterfesten nästa helg så (22 nov), det blir första gången jag dricker på 2 månader och 12 kilo lättare. Förhoppningsvis ska jag ha hunnit tappa lite till innan dess :)
Får se hur det går! Men då blir det bara vin, och inga öl! + extra motion.

Så helgen blir väl såhär iställe:
Fredag: Jobba , kvällen vet jag inte än
Lördag: Hockey
Söndag: Vet ej.
Mest troligt ska jag vara med J också:)

Nu ska jag kila! Kram

Söndag kväll + Farsdag

och inget skoj har hänt alls.. Jobbade ikväll, en kvällstur och JÄTTE lugnt på jobbet. Nästan så man somnade när man satte sig ner. Ska jobba även imorgon och på onsdag, sen åker jag till gubben min:) Ska försöka få lite mera ordning på lght så det blir mera hemtrevligt. Hans far var på IKEA, så vi passade på att beställa saker med han, bla ett köksbord och stolar, lite lampor och sånt :) Blir en sen inflyttningsfest där, när allt börjar vara i sin ordning så är ni välkomna :)

Motion idag, har varit lite dåligt om det blev en prommis och lite jogging. Men nu måste jag fan lägga på ett kol med träningen känner jag.. blir som latare och latare känns det som. Vill inte tappa motivationen! Vikten går neråt iaf, och det är superskönt.. blir en överraskning varje gång man står på den! :)

Helgen har varit lugn,skön & mysig:) Jobbade som sagt både fredag och söndag, båda kvällar rätt skönt faktist! Är ju ingen morgon människa precis :P Men imorgon blir det att stiga upp SENAST 09:00, får då blir det jogging, dusch, lunch och sen jobba till klockan 20. Man hinner så mycke mer om man stiger upp, sover man till 11 som vi gjorde idag så försvinner som hela dagen vilket är jätte tråkigt. Har som sagt tänkt börja på gymmet också inom kort! Känns rätt kul faktist.

Mat idag:
Fru: Yoghurt med linfrön, 2 GI bröd med skinka /ägg
Lunch/middag: 2 köttbitar, bea 1 morot.

För lite mat idag också.. måste skärpa mig!

Nä nu ska jag kila. Kram på er.


 
Jag vid havet                                Korsträsk

26 dagar

God kväll
I 26 dagar har jag nu ätit GI och har totalt tappat 2 kilo under dessa dagar, och sammanlagt sen jag började med drinkarna som är ett minne blott är det drygt 9 kilo minus. På måndag går jag i mål med Fas 2, vilket innebär att tisdag börjar Fas 3 och då lite mer kolhydrater i maten. Jag tror jag blivit kolhydratsjuk, lusläser alla förpackningar innan jag köper dom och innan jag äter av dom. Äter bara det som har ett 40% kolhydratinnehåll, men man får äta allt under 60% eftersom det räknas som lågt GI. Men som sagt så kör jag ju mitt eget lilla race och det här funkar bra det också.

Vi sov väl lite för länge idag, skulle ha varit ute och joggat idag också men som sagt så kan jag sova om jag vill :P
Nog om det, jag var riktigt hungrig i morse och åt en turkisk-yoghurt tallrik med linfrön och 1 näve flingor, 1 ägg. Sen åkte vi till stan och väl där så köpte gubben en ny vinterjacka och en mössa, och jag fick mig ett pannband som jag alltid velat ha men inte hittat det rätta som jag kan ha när jag är ute och joggar :)
När vi kom hem så bakade jag 2 fullkorns bröd som jag inhandlade i fredags, jag hoppas att det ska smaka.. blir provsmak i morgon till frukost sen en jogging tur :)


Sen var det en god middag också, se bara här.. jag äter för lite måltider per dag! Blir nästan lite paff när man ser att man kan klarar sig på så lite mat ändå. Men mycket protein och fett så klarar man sig tydligen bra!


Nu ikväll har vi inte gjort något speciellt, rätt skönt.. bara slappat i soffan och sett tv:) J var förbi en sväng också och visade upp magen, fick känna några fler sparkar idag också:) Jag var den första förutom hon själv då som kände en spark:D Det är rätt häftigt det där med graviditeter.

Nä nu ska jag kila! Lämna gärna en kommentar ni som läser:)
Kram

God kväll

Jahaa, nu var det kväll då!
Vi åkte ner till stan för att äta lunch och sedan handla, och det blev gjort..mycket god mat! :) Stod mig på de i 6 timmar! Åt dvs för lite mat idag igentligen.. Men sånt som händer. Känns som onödigt att käka när man inte är hungrig, men ett mellanmål måste man ju äta ändå, kroppen måste få arbeta med ämnesomsättningen.

Jobbet gick jätte bra, jobbade inte på min favoritvåning dock, men det  var så lugnt nu ikväll så det var helt okej! På söndag jobbar jag på favvo-våningen:) När jag kom hem var jag jätte hungrig såklart, så det blev lite käk, gubben min hade kommit också, han var med mina päron i 2 timmar drygt själv, men det gick ju bra :)
Nu ska vi nog gå och sova, han ligger redan i sängen och suckar :P

Imorgon blir det promenad och stadsvisit:)


Tjing! Time to sleep. Kram

God morgon sjusovare

Själv steg jag upp halv nio, eftersom dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in och jobba ikväll. Givetvis vill jag de, pengar pengar pengar :) Sen så kommer gubben hit idag också, får se vad vi hittar på för nå kul:)

Steg som sagt upp tidigt idag, och åt frukost för att sen bege mig ut på morgon jogging/promenad! Det märks resultat på min kondition också, så jäkla kul! Jag orkade jogga non stop halva vägen:D Jag var överlycklig när jag hade klara de, vanligvis så brukar jag gå 5 gånger på den biten. Det var riktigt skönt. Duschad och fräsch är man nu, måste stoppa i mig nå käk också. Magen kurrar litte!:)

Så dagen idag ser väl ut så här:
Åka till stan för att handla och kika runt.
Hem och jobba.
Gubben kommer och myser med mig.
Godnatt :)

Nu har jag inge mera att skriva, uppdaterar ikväll:)
Kram


Uppdate!

Nu är det kväll, och jag älskar LÄKEROL Salmiak ! MUMS säger jag bara, men det är inget jag får äta igentligen. Bara i måttliga mängder kanske :P Men jag måste få suga på en lakrits ibland.

Ikväll blev det prommis med J och två hundar, en skällde och en studsade. Jaja, dess vovvar ! Blev en prommis på 12000 steg idag också, med dock inte lika rask som i går. Ska nog börja på gymmet snart, eftersom det är så kallt ute att jogga så har jag tänkt löpa på bandet där iställe, och samtidigt träna mage, armar och rygg också:)

Min mat idag kanske ni vill kika på:
Fru: 1 smörgås med skinka och gurka (FRÖIG heter brödet) Yoghurt
Lun: Omellett ,2 skinkskivor ,1 tomat
Midd: Kyckling, grönsaker, kebabsås

                      Maten kanske inte ser så aptitlig ut men är supergod!

Man står sig så bra på dom där måltiderna att jag blir aldrig hungrig mellan dom :)
Har även träna mage, rygg, armar ikväll. Riktigt skönt! Mer i morgon. Gjorde 140 raka situps på bollen, och även sneda.

Mitt delmål den här månaden är att tappa yttligare 3,6 kilo till. Men då måste jag ligga i, min dietist tyckte väl att det var att ta i lite, eftersom jag ska till henne typ 3 dagar innan den här månaden är slut. Dvs att jag tänker tappa drygt 1,2 kilo i veckan. Och när jag tänkte efter så var det lite väl hårt kanske.... :P Men vi får väl se. Blir nöjd om jag iaf tappat 2 kilo!

                                    Jag förra helgen
Nu ska jag dra mig:) Och tack för alla kommentarer, tar gärna emot flera!
Kram

-1 kilo

Hallå!
Idag är det riktigt latardag, och det märks i kroppen att man inte har motionerat ännu. Jag är så trött och hängig, men rör man på sig så blir man direkt pigg och glad:) Tänkte bara börja med att säga att jag vägde mig idag, och jag har tappat yttligare ETT KILO!:D Ett steg närmare mål, nu är det 8 kilo kvar. Fy så skönt detta är, nu ska jag för en gång skull få tappa alla mina kilon som jag burit på mig i onödan i nästan 3 år! Och denna gång lovar jag att ABSOLUT inte ge upp, för det har jag också testat att göra förr. Och det håller inte, man måste verkligen vara bestämd.. och se till att man får backup av folk vilket jag fått. Och dom, eller hon som har stöttat mig mest ska ha en stor ELOGE, Louise.

Igår var jag som sagt hos min syster och vi städade hela morgonen, och fint blev det :) Jag är kanske knäpp men jag tycker om att städa! Vilket jag nog sagt förr också :P Men så är det.
Sen åkte vi med bussen mot Kåge, träffade mor i stan och sen var det middag på MAX, åt bara en GI-burgare jag orkade inte bönorna/linserna. Men gott var det! Väl hemma så kom J till mig och vi for ut på en lång och härlig promenad:) 12600steg drygt. Sen var det som sagt tv som var min vän resten av kvällen:) Zappade runt lite på tv:n innan jag tänkte gå och lägga mig och hittade Gilbert Grape filmen som man inte har sett på år och dar, vilken bra film alltså. Så jag satt uppe ändå till klockan 01.00 för då var den slut.


Idag har jag inte gjort nått alls, traskat runt här hemma bara och dola på, ska väl ta mig en lång prommis i kväll sen så ska jag träna lite mage och rygg också. Nu när jag har tappat drygt 11 kilo så syns det på magen att den har varit stor för jag har inga magmuskler alls typ, så nu gäller det att träna upp den! Ryggvärken är inte lika intensiv som den alltid förr varit, knäproblemen har avtagit sakta med säkert den också, så resultatet med min viktnedgång är ju att jag mår betydligt bättre än förr! Det är något jag varmt kan rekomendera!:)

Välja bild är ju inte det lättaste, får bli någon senare:) Hittar ingen just nu.
Kram

8 veckor kvar

Hello
ja,som rubriken.. det är 8 veckor kvar till mål nu och 9 kilo kvar på kroppen. Jag hoppas verkligen att det kommer gå vägen!
Dvs drygt 1 kilo i veckan, eftersom jag står rätt stilla nu vikt och tappar drygt 0,5 kilo i veckan. Kanske jag inte når riktigt ända i mål om 8 veckor. Men samtidigt vill jag inte stressa med att gå ner i vikt.. för det är bättre att jag kan hålla den vikten en längre tid än att jag blir less och bara frossar.
Namnet på min blogg innebär ju också att innan jag fyller 20 SKA jag verkligen nått drömvikten som är 5 kilo under mitt mål som jag har nu. Namnet är även en insipration från en bok jag läst, som heter "När jag fyller 30 ska jag vara smal" - Jenny Dahlberg.

Såhär såg min dag ut :
Fru: Turkisk yoghurt
Lun: Makrillburk 2 ägg
Midd: Tacos utan bröd

Nu ikväll så har jag och C varit ute och promenerat, eller jag gick och han hade sparkcykel'n sin, sen stannade vi till vid
havet och kastade sten på isen, vilken han tyckte var jätte häftigt!:) Det var riktigt skönt att promenera idag, men det är ju dock halkigt ute idag, blev en rask sväng på 1½ tim. Imorgon blir det promenad igen om inte vädret tillåter joggingrunda, sen är tv:n min vän hela kvällen! Ska väl mest troligt umgås med J också:) Var ett tag sen.

Nä, nu ska jag kila.
Kram





Dietist 21 dagar GI

Tjenare!

Jaha då har man varit hos dietisten igen, tror hon blev lite överraskad över mitt resultat. Jag hade visst fel om att jag var sju kilo tyngre, jag kom på att jag hade visst redan tappat 3 kilo när jag var där sist, så jag var yttligare 3 kilo lättare denna gång. Jag satte även upp ett mål inför nästa gång, då ska ja ha tappat yttligare 2,5 kilo. Så nu jäklar måste jag börja ligga i mera intensivt. Har nu kommit in i fas 2 i GI, vilket innebär ungefär desamma som fas1 men nu kan jag äta 1 frukt varje dag, och nästa vecka 1 bröd osv :) Känns rätt bra. Lägg på succesivt med kolhydrater. Köpte mig en bok också om GI av

Ola Lauritzson,har snart läs ut den och den var riktigt intressant faktist 64:- på BOKIA. Fanns många andra böcker om GI som jag också vill köpa men det får bli lite senare. Ulirka Davidsson skriver också bra böcker om GI, dom har även gjort en bok tillsammans.

Fas 1 1-14 dagar              Fas 2 15-28          Fas 3  En bra GI-kost på lång sikt
Är det något du funderar över hur mycket GI det är i ett livsmedel, fråga mig!

Idag har jag tagit mig två promenader, när jag kom till Kåge med bussen så gick det inte ända hem till mig så jag hoppade av och traskade hem, tog ca 30 min eftersom det är så jäkla halt ute. Sen när jag kom hem hann jag vara hemma ca 1 timme innan jag och mor tar en lite raskare promenad på 1 timme, riktigt skönt att vara ute faktist.
 
Skulle igentligen jogga idag, först så klagar jag på att det är för kallt för att jogga, och när det är +grader då promenerar jag. Måste ta och skärpa mig med det, så imorgon blir det jogging och styrketräning. Det är så himla kul också att
se resultaten på kroppen, för allt syns inte på vågen tyvärr.


Antalet läsare ökar succesivt faktist, och det är riktigt roligt. Och att ni lämnar en peppande kommentar stärker självförtroende till MAX, för detta är inte en av dom lättaste grejerna jag gjort om jag säger så. Första veckan var ett H-vete. Sen vande man sig såklart, men när man vet att man förut åt skitmat och skräp så är man rätt nöjd nu att man klarat sig såhär långt. Det lönar sig att kämpa!

Jag vill bara tacka mina underbara vänner för de stöd man får av er, man inte på topp varje dag och det har ju sina orsaker.
Tack för att ni finns!



Kram


Synd & Bio

Helluu!

Glömde ju skriva att jag var på bio i fredags, jag och J kom på den iden typ 2 timmar innan den skulle börja och det är inget jag ångrar, för den var riktigt sevärd tycker jag :) Patrik 1,5 såg vi, ja den var riktigt bra! Handlar om två homosexuella som vill adoptera ett barn, vilket dom tror är en liten pojk som är Patrik 1,5 år, men som senare visar sig vara Patrik 15 år och homofob efter ett fel i protokollet från adoptionsbyrån... ja den är helt klart sevärd!:)

Var på bio idag igen, men nu med min äldsta syster:) Vi såg Rallybrudar, den var riktigt bra den också:) Sevärd film!
Söndag idag, inget speciellt hänt.. sov så klart alldeles för länge 11:15 steg jag upp.. då var det frukost. Sen fick ja ju såklart huvudvärk som vanligt. Sorry J för att jag aldrig hörde av mig till dig!!!! Sen blev det en väldigt lugn promenad med mor &far runt Kåge, var ishalka överallt. Mamma traskade på som vanligt medans jag och pappa halkade efter :P
Men det var riktigt skönt ute idag ändå, solen sken och det var +3 grader. Hade behövt jogga igentligen, men jag är alltid förkyld och verkar alltid ska vara det. Har käkat en kur Kåvepennin, men det hjälper inte alls. Har nog en virus hals som sköterskan sa, måste ta och kolla upp den tror jag. Hostar och snorar JÄMT.

Och idag känns det riktigt som en latar dag, jag har tilloch med syndat...... lite popcorn och cola light. Men jag tycker att jag förtjänar det ändå. På torsdag så är det precis en månad sen jag började mitt projket att gå ner i vikt och har alltså inte ätit NÅGOT onyttigt förutom vanlig mat sedan dess, så lite popcorn kan ju inte skada :)

Ska till min dietist i morgon och chocka henne, sist jag var där var jag 7 kilo tyngre! Så det ska bli riktigt intressant, och vi ska även måtta mig överallt :) Att mäta sig överallt är jäkla motiverande, bara för att det inte syns några resultat på vågen så kan det synas i måtten. Kroppen ändrar form fast man inte går ner i vikt, vilket är jäkla bra. Det åker nog med en hel del slaggprodukter som kroppen inte vill ha genom toalettbesök!

Jaja, nu ska ja kila. Hoppa in i duschen och bli lite fräschare :)
Kram

Lördag och kallt

Hello

Och så var det lördag, hallowen-helgen ... men inte har man gjort nått speciellt för det. Var på graven idag med min familj och tände ljus hos min morbror, farmor&farfar. Det var så jäkla kallt idag också, blev ingen motion alls idag.. känner mig inte riktigt kry idag:/ Huvudvärk dagarna i ända, frossa, varm.. allt för viktnedgången. Men det är väl en smäll man får ta, ska man vara fin, får man lida pin. Vågen står still också.. men den går inte uppåt iaf, då är jag nöjd. När jag hade denna vikt sist är knappt jag minns men drygt 1½ år sen säkert. Och det är så jäkla kul att tappa i vikt också när man verkligen märker resultat, jag ryms i 2 av mina gamla jeans. Ett av paren hade jag hunnit använda ca 4 ggr innan jag bara smällde på mig några extra kilon, och jag verkligen älskar dom här jeansen och nu kan jag ha dom igen :) !!

    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Farmor & Farfar                   Morbror K(minneslund)



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Jag och C posar

C har varit hos oss sen i går, han ville så gärna sova över hos oss, tror mest det var för att vara med våran grannen men ändå så är han världens underbaraste barn. Vi posade och lekte i trappen idag, med kameran. Ibland var han fotograf(dock väldigt skakig) och ibland jag :) Puss på dig min sötis.



GI maten går väldigt bra, förutom att jag har börjat få huvudvärk( men det tro jag även kan bero på min syn) och frossa som bara den. Finns så mycket gott som man kan äta fast man "" :) Imorgon blir det träning igen, iaf en lång och härligt promenad och även styrketräning. Ska till dietisten på måndag igen, det var ett bra tag sen jag var där sist men den här gången så sa hon att det skulle bli ett lite längre uppehåll, annars brukar jag vara där varannan vecka. Det är riktigt bra att få komma dit så pass ofta för då måste man verkligen prestera mellan gångerna, man blir mera eggad att visa resultaten. Och nu kommer det att visa en viktskillnad på 7 kilo sen sist :) Så då kan jag gå därifrån men huvudet HÖGT! :)

Måste bara få visa vilken fin bild jag tog idag på kyrkogården:)


Varför texten inte är på rätt plats till bilderna? Fråga inte mig, jag blir galen.
Nu ska ja iaf gå ner och se tv en stund sen blir det god natt:)
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll, Kram


RSS 2.0