Jul&nyår

God dag!

Jaha, då var man hemma i norr igen några dagar! Hunnit firat jul och träffat alla minst EN gång iaf:)

Jätte nöjda med julklapparna från alla och julen blev kanon!
Försökte mig på en dag på mellandagarna att springa på stan, men gav upp ganska snabbt.. så sjukt va folk är köpkåta alltså! Köpte mig ett par stumpbyxor och tog en kopp kaffe sen var de hem ljuva hem.

Idag har älskling fått gadda sig, en sittning kvar nu! Och jag har varit och hälsat på mitt gamla jobb, de var kul att se alla igen:)
Imorgon åker vi till Piteå och hälsar på och firar nyår där:)

Ja visiten i norr var riktigt bra med andra ord!

Uppdaterar sen när vi kommer hem, OM ja kommer ihåg et;)
Kram

12/12 -10

God dag!:)

Man kan ju inte vara mer än överlycklig just nu alltså, älskade överraskade mig igår.........ORDENTLIGT!! På lilla julafton som vi firade igår.
Ger mig ett paket, litet ett.. jag funderar va de kan vara. Öpnnar och ut kommer en liten ask, och DÅ börja jag gråta för jag förstod vad som skulle vara i den lite större asken, jo en förlovningsring!!!:D
ÅHHHHH, kärlek kärlek. Älskade Johnny du är de bästa som någonsin hänt mig, verkligen.
Känner hur jag sitter och skruvar på mig och har fjärilar i magen när jag skriver om de;) Och jag kan inte låta bli att röra på ringer om&om igen.

12/12-10 Så länge vi båda andas

Ja så nu har vi haft lilla julafton här så nu är julen över hemma hos oss iaf! Men de kommer en till för oss, men då slipper vi ordna med allt iaf:) Varit fullt upp verkligen, mycket som ska göras och lagas. Men de var trevligt så de gör jag gärna om igen!

Varit sjuk en sväng i veckan också, de gjorde de ju lite mera stressigt!! Åkte hem från jobbet i onsdags och fick ställa in arbetspasset i torsdags då jag sprang på toa och spydde hela onsdag kväll/natt & torsdag morgon!

Ja och snart, eller precis om en vecka åker vi till Skellefteå! Jag längtar, de ska bli så underbart kul att träffa alla igen:) Saknar er.

NÄ, nu måste jag göra annat!
Kram

RSS 2.0