Helg!

Hello!:)


Jag ska egentligen ligga och sova nu men jag skulle bara tvär hit runt klockan 01.00 men då var jag tvungen att installera mitt bredband som tog en jävla tid och innan jag hunnit tittat runt på både viktiga och oviktiga sidor så hiner tiden rinna iväg. Jag är så trött nu att jag ser typ suddigt, stavar fel så jag måste radera HELA tiden.... USCH!

Har jobbat idag, slutade tolv gick hem och kikade igenom posten och all reklam och sen gick jag ner till vårdcentralen och sen till konsum som är här vid mig och gick en liten omväg hem, så totalt så promenerade jag i drygt 1½ timme idag i denna värme :) Hem och städa och laga mat. Sen har jag bara slappat framför tvn.


Men nu måste jag sova, ska tvätta i morgon/idag innan mamma och pappa anländer. Ska bo med dom i husvagn i helgen, MYS:) Gillar att vara med min familj.


God natt! Kram

Skellefteå

Hello!

Nu sitter jag vid en UNDERBAR dator gämfört med min egen, behöver inte sitta på golvet eller i sängen, behöver inte sitta och hålla i kontakten.. Nu sitter jag bara skönt på en datastol och knappar :)

Åker hem i morgon igen, har varit här sen i söndags och ätit massa gott, så dom där 3 kilona jag förorat sen jag flyttade hemifrån har jag säkert gått upp igen! :P Nä men jag har kunnat börja äta mycket bättre sen i onsdagskväll.
Söndag blev en lugn kväll iaf, hjälpte till att måla lite och slogs med myggen! Måndags gick vi på stan och kika runt, har bakat bullar igår så jag blev helt slut. Och idag har syster och barn varit här så vi ha solat och cyklat och hälsat på andra syster'n och käkat glass och varit på småbåtshamnen och allt möjligt!:)

Nu ska jag hem och knega i två dagar sen är jag ledig i helgen och då blir det bara ta't lugnt för veckan blir det jobba och främmande, sen åker jag hem igen nästa fredag för då är det Skeå-festivalen :D Ska bli jätte kul, jag längtar massor!
Måste hinna tvätta i veckan också, hoppas verkligen det finns någon tvätttid!!!!

Nu ska jag gå ner och chilla framför tv:n en stund sen är det god natt.
Kram

Midsommar

Hej och glad midsommar !

Nu går jag snart av min arbetar helg, de har gått över förväntan! Ser inte allt för ljust ut med arbete efter sommaren, då dom inte är i behov av vikarier...:/ Men vilken underbar arbestplats! Trivs redan jätte bra, och de känns så skönt.
Måste börja söka mig ett nytt om de inte är någon större chans till fortsatt jobb. Eller också kommer jag att flytta tillbaka hem och söka jobb där. Tyvärr så är ju jobben inte något som ligger och väntar...


Åker kanske hem i morgon kväll, är ledig tills onsdag kväll så då kanske jag åker hem. Eller så kommer dom hit inte riktigt bestämt mig än. Jobbar bara 2 dagar till veckan och sen är jag ledig igen, men jag har då skrivit upp mig på vikarielistan så hoppas dom ringer om de behövs! :)

Magen är betydligt bättre men jag har illmående stunder under dagarna som är lite jobbiga.. men inte alls i klass med dom jag hade förra veckan, och det känns jätte bra. Maten funkar inte riktigt som de ska, nu när jag mått illa så har jag ju inte velat äta speciellt mycket så förtillfälligt är jag väldigt liten i maten. Rör ju på mig som sagt betydligt mer än förut så vikten går mest troligt neråt :) Har inte införskaffat mig en våg ännu!

Kram

Jobb

God kväll allihopa!

Det är dåligt med uppdatering pga datorn, man måste sitta och trycka in strömkabeln hela tiden för den är glapp. Måste då skriva och göra allt med en hand och det orkar man inte! Längtar tills man kan köpa en ny dator:)

I morgon blir det jobb, på självaste midsommar.. gör inte så mycket för jag får en härlig lön i juli;) Missar dock de trevliga sällskapet men de ska vi ordna nästa helg iställe så jag kan vara med.

Var hos läkaren idag och konstaterade att de var magkatarr som jag redan anade själv, men mådde så jävla illa!
Så nu känns de redan bättre, mycket av de hade hunnit sätta sig på mitt psyke.

Min lägga ...De ska göras om mycket men så här långt har jag kommit på ca3 veckor.

Nä nu ska jag kila!
Kram

Magen är PAJ

God kväll !

Magen har jag ju skrivit om tidigare att jag mått illa, varit uppsvullen gasig osv... Nu börjar jag bli så jävla less för det är inte kul att sitta på intro dagar och typ le när man helst skulle vilja sitta på toan och spy! Så känns de ungefär... Får svettningar och mår allmänt illa. Men ska nu till läkarn på torsdag och ta lite prover. ÄR INTE GRAVID!

Idag var det en intro dag igen då, en sån där allmän. Vilken info man får när man börjar här, aldrig jag fick nått sånt hemma inte. Tycker de är jätte viktigt och bra info vi fått under dessa dagar. Lite små jobbigt sådär klockan 08.00 på morgon, men jag får ju pengar :D Imorgon börjar min första arbetsintro dag, börjar med kvällspass. Man brukar ju bara vara två på kvällar och helger, men det kändes lite konstigt att jag räknas som den "andra" personalen första dagen! Men det ska nog gå bra ändå, lite jobbigt med alla namn och ingen deligering har jag ju hunnit få än så jag tycker synd om den jag ska jobba med i morgon för de är inte kul att jobba med någon som inte ha deligering.

Imorgon tänkte jag cykla in till stan och handla lite mat, de börjar vara dags för de nu.. Iaf i kylen, skafferiet finns de mat i :)

Nä nu ska jag kila!
Kram

Så var de över..

Go kväll allihopa!

Nu är jag hemma igen i lägenheten efter min visit hemma i Skeå :) Riktigt kul och trevligt där hemma, mys!! Älskar att ha folk runt om mig och trivs som fisken i vattnet hemma i Skeå. Men de blir nog bra här också så småningom...

Torsdag gick vi runt på stan en sväng och sen hem och käka tacos:D Goott! Sen blev de bara en lugn kväll. Fredag som vanligt handlardag och sen for vi på 7-års kalas för lilleman börjar bli stor :) Lördag var det släktträff i Ragg. myggigt och jävligt .. Dock kul att träffa släkt:) Lördag kväll var jag hos Johanna hela kvällen, trevligt trevligt  de med. Och idag åkte jag hem. Kan väl som bara kort sammanfatta att de var en bra helg och inte långt bort till nästa gång :)

Imorgon ska jag på intro igen, men nu ska jag vara på jobbet där jag ska jobba. Inskolning mån,tis,ons ledig torsdag och sen börjar jag jobba på riktigt på midsommar. Bra med pengar då :)

Nä nu måste jag sova!
Kram

Intro X2

God kväll!

Jag var så trött i går kväll när jag skulle se mitt Big brother så jag somnade i soffan ca. 00.00 och vaknade upp 04:45 och de första jag ser på tv:n är "stripteas men", vet ej om de var en reklambild eller vad det var, men jag skrattade lite tyst för mig själv att jag somnat till Big brother och vaknar upp till nått helt annat. Sen sökte jag mig till sängen för fortsatt sömn!

Gått på stan idag också, blev en heldag. Inhandlade en klänning, leggings, present till älskade, överraskning till mamma och mat :) Det var en trevlig dag på stan och rätt hyffsat väder för en gångs skull.

Imorgon är de sista intro dagen med kommunen, lyftteknink och massa prat! Kommer väl somna där också. Sen åker jag hem till mitt forna hem :) Läggdags nu, kom hem runt 20:00 och har hunnit diska bort all disk.. brukar inte ha så mycket disk faktist. Lagade massor med mat så de blev 5 matlådor att stoppa i frysen, duschat och packat. Så nu är det god natt!!

Hörs i morgon
Kram

Allt i ett

Hallå!

Nu ligger jag i min säng och bara chillar, inte direkt de bekvämaste faktist! Intro dagen idag var väl ingen höjdare då dom pratade i 4½ tim om saker jag redan kan och vet om vårdarbetet, dock bra med en genomgång igen ... men inte 08.00 på morgonen .. trodde jag skulle somna!!

Idag blev de en utflykt till havsbadet och kikade på alla som gick på balen, vi cyklade fram och tillbaka. Ca: 7 km enkel väg!
Jag tror seriöst aldrig att jag rört på mig såhär mycket någonsin! Promenerar eller cyklar varje dag nu, men de är skönt faktist, känner inte de dära "åh va jobbigt att gå ut". Så förhoppningsvis ska de visa sig på vågen ;)

På torsdag är de intro igen, lyftteknik, hjälpmedel. Gjort sånt på skolan och jobbat med sånna saker i drygt ett år så jag kan de ju redan men alltid bra med en rep :) Sen åker jag hem till Skellet över helgen. Känns skönt faktist :)
Tänkte lägga upp lite bilder från min födelsedagx2, och lite annat smått och gott.



så nu har ni många pix,nöjd nu mamma ?:)
Kram


Intro

Hello!

Veckan och helgen har nu passerat och allt går bara bra! Helgen var jätte kul med party och främmande och födelsedag:)

Imorgon ska jag på första intro dagen, sitta och lyssna på någon som berättar saker.

Hoppas jag får igång internet snart! Då hörs vi senare.

Kram

PITEÅ

Hej allihopa!


Jag har nu flyttat till piteå och trivs jätte bra, längtar till att börja jobba faktist!
Idag fyller jag 20 år :D Hunnit på bolaget och fick en super bra present, klippning! Vilket var väl behövligt.

Eftersom jag inte har någon dator har jag inte möjlighet att uppdatera.


Kram

RSS 2.0