Nu är det helg igen!

Hallå!
nu är det fredag och främmande har kommit, maten är i ugnen så snart blir de goo maten:)
Jag har spelat sims i typ 2 timmar, sen blev det röja undan så nu är de fint här också!

Har inte hänt så speciellt mycket så jag har inte så mycket att skriva om:P

Skriver mera imorgon !
Kram





Snacka om sjukt?!

Kika in på den här hemsidan och kolla in vad dom vill att vi ska tro är på riktigt!?

http://www.glennferon.com/portfolio1/portfolio30.html




Nu måste jag kila!
Kram

God morgon

Hallå!
Alla verkar vara pigga och glada på morgon, ser man på statistiken så har hälften av er redan hunnit in & kika innan jag ens skrivit något nytt :P Men det är bra !

Fick en tid till ungdoms i februari så då slapp jag ha de på schemat idag iaf, nu velar jag mest över vilken tid jag ska åka till piteå men det blir nog 14:20, för jag har inte packat ett dugg och funderar på att träna i piteå kanske :) Vi får se. Har ju som sagt packning och då måste jag gå med den från edda in till stan och jag är inte helt återställd i axeln så jag törs inte bära så tungt på höger armen.
Ska ju hinna träffa L också, kanske hon vill träna med mig om hon är barnfri idag:) Sen ska jag vidare till älskade.

Nä nu måste jag gå och göra mig klar så det börja hända något med livet !
Kram

Jobb & huvudvärk

God kväll!

Idag blev en riktig seg dag, steg upp halv tolv ungefär käkade lunch och sen surrade jag med L ett tag på tlf :)
Sen tog jag och mor en prommis, riktigt skönt var de, hann bara hem sen cyklade jag till jobbet med en hejdundrandes huvudvärk, men den gick över efter 2 tabletter ipreen och en timmes väntan.
Fort gick de på jobbet också, skön kväll :) Svängde förbi J & lillan innan jag åkte hem också, nu ser man verkligen hur lång hårig hon är :) Sötungen.

Imorgon hade jag planerat mycket att hinna, men vi får se om det hinns med alltihopa :) Först ringa ungdoms, sen åka och träna + köpa gymkortet, sen åka till piteå och umgås med L ett tag och sen vidare till bejb! :) Låter som en underbar dag men allt ska hinnas med också:) Får nog allt ta och stiga upp i tid om det ska hinnas med.

Helgen ser ut att bli mysig också, ska bara umgås med min pojk, och jag har bestämt att han ska laga mat på fredag det där goda köttet som jag kommit med :) MUMS! Jätte lätt att laga och SUPER gott.


Nä nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen!
Kram

Fruse fast?

Ja men kan ju fundera om dom hade de, jävla sopor i dag alltså! Tänk om dom hade spelat som i 3:dje perioden hela tiden, då hade det nog varit vinst! Tur att Dahlberg var på G iaf, och inte släppte in fler mål än behövligt! Dom hade verkade ju ha fruse fast i isen, och kunde bara peta på pucken. 0-1 till Färjestad.

Jäklar va min statistik gick i taket nu efter uppdateringen om Isolde:) Men det är ju bra, kunde vara så jämt kanske och lite fler kommentarer. Känns som man skriver en dagbok som ingen läs när man inte får några kommentarer alls ibland.


Nu ska ja krypa i säng och läsa lite grann. Jobb i morgon!
Ska ringa personalkonsuleterna i piteå i morgon om jobb också, sen är det bara fortsätta söka bostad.

Kram

Grattis!

Nu har hon kommit till världen, lilla Isolde :) Måndag den 26/1 -09. 13:25 behagade hon titta ut i världen:)
Det var en riktigt häftig upplevelse att vara med när ett barn kommer till världen, vad kvinnor är fantastiska som kan göra ett sånt jobb alltså! Alla som trodde jag skulle bli avskräckt, det blev jag absolut inte dels för man får se vad som kommer efter ett sånt arbete och för att jag kanske ska utbildad mig till barnmorska :) Då kanske de är en fördel att inte vara rädd för sånt!

Lillans små fötter

Eftersom jag inte vill avslöja mer om lillan så spar jag de till modern själv, mer info om förlossning, bilder, vikt/längd kika in hos mamman själv, Johanna (länkad från min blogg)


________________________________________________________________________________________

I fredags kom älskade hit, blev massa mys, åt god mat, såg film och lite därtill :) Men han åkte dock hem i söndags :/ Det var mindre roligt det! Efter att vi lämnat han så åkte vi till mormor och hälsade på, käkade middag och sen åkte jag till J och umgicks och såg på tv innan vi åkte in på förlossningen, väl där så kikade dom lite grann på henne sen sov vi över där. Måndag var förlossningsdagen, jag åkte hem igår kväll och de kändes som jag själv fått barn nästan :P Iofs hade jag inte ont nånstans men jag var sjukt trött!

Maten igår var väl inte spec. GI vänlig men det må då vara, vi åt bara smörgåsar hela dagen :P Eller jag iaf, till frukost, lunch, mellanmål och middag :P Vägde mig i morse och ser att jag gått ner 1 kg :)

Så fort jag åker till stan nu så ska jag införskaffa mig ett gymkort på 3 månader på Eddahallen, och börja träna träna och åter träna :)

Ikväll blir det hockey med pappa, och imorgon blir det jobb :) Nu har ju veckan gått så fort framåt, inte för att det skadar men för snart är det helg igen och då ska jag till bejb :)

Nu måste jag kila!
Kram

Bebis?

God morgon världen!

Det är nog första gången jag sitter här så här tidigt! Dock inte pga mig själv utan, J som ringde och sa att det kanske är på G snart. Så då kunde jag inte somna om, nog ingen vidare ide för då skulle jag vara super trött & seg och inte packa ner nått! Men nu är allt det klart, och jag väntar bara nu:) Men jag tror ändå inte att det blir en bebis föränn natten mot måndag om det ska sätta igång helt nu isf. Annars håller jag mig till onsdag :)

 V.40

Jag har varit världen onyttigaste denna helg, det känns i både kropp & knopp! USCH.
Både chips,dip,lite godis,vin, någon öl,fika! DOCK har jag ändå skött den vanliga maten, på tisdag får jag pengar och onsdag blir det ett gymkort! Fy och huvva.

Jag år såklart mer av chipsen, morötterna & dip eftersom jag tycker bättre om de än godis.
Det åt jag faktist "bara" enstaka styckna av. Men jag har ändå varit världens grismonster i helgen känns de som.


Nä nu måste jag ju kila!
Kram

Just dance

God morgon!

Så har man ganska precis vaknat, alla andra i huset sover så jag satt mig här en stund :)
Igår kom älskling hit, vi åt middag såg tv och myste på :) Idag vet jag inte vad som händer, vi ska iaf ner till stan tro jag!

Mat igår:
Frukost: 1 fröig med leverpastej, kräm & mjölk (existerade inget annat att äta som tex yoghurt eller fil)
Lunch: 1 parisare med bröd, 1 ägg
Middag: Kreolskans gryta & lite ris, massa sallad


Jag vill verkligen ha mina pengar nu, är helt jävla pank och jag måste köpa ett gymkort!! FORT.
Tränade lite i går här hemma, kör step i trappen och jävlar va jobbigt det var, har träningsvärk baki låren :P
Gjorde även höftlyft ( så där som man jucka typ:P ), så jag ska göra det iaf tills jag har mitt gymkort!

Börja bli kortare och kortare inlägg känns det som, vet inte vad jag ska skriva om!?
Ställ frågor eller nått, eller nått som ni vill veta så jag kan skriva nååå:)
Kram

Genom hela livet

Ända fram till döden, finns vi alltid här hela västra stå för vårt AIK!
Härligt med en vinst, äntligen det behövdes verkligen! :)

Igår blev de verkligen en slappar dag, jag och mamma såg film och J kom förbi en sväng och sen var det middag och hockey :)
  
Vinst mot MODO             Andreas Hadelöv              Båda trupperna



Mat igår:

Lunch: Nudlar
Mellan: 1 äpple
Middag: Köttfärssås, spaghetti
Kväll: 2 bitar 70% choklad

Blev väckt av älskade halv tio i morse, han väckte mig! Det brukar vara tvärt om men nu var det ju jag som var ledig och han jobbade!:) Tordes inte jobba i dag med min axel, visst har det blivit bättre men jag är fortfarande öm på axeln och det kändes onödigt att slita i den ännu mera. Nya tag på tisdag !

Idag kommer gubben hit och i morgon ska vi åka och träffa vovven som kanske ska bli våran :)! Men det är ett stort ansvar att ha en hund, för jag vill inte att hunden ska sitta inne i en lght hela dagarna, eller i en hundgård så därför blir det nog att vänta tills vi bor tillsammans, så  har man mera tid för den:) Det är en hund som behöver motion, eller det behöver väl alla hundar men.


Nä nu ska jag kila!
Kram

Godmorgon!

Har precis vaknat, hunnit klä mig och sätta mig här :)
Jag sa ju att jag skulle väga mig i går eller när det nu var, jag gjorde de i morse iaf och den står stilla! :)

Igår var jag och J på stan och kika runt, köpte mig en sport-bh på rea/rea :) Super skön var den iaf!

Imorgon är det fredag och ingen bebis har kommit ännu, men min älskade ska komma imorgon iaf.. så då får vi väl se om bebisen vill ut i helgen då ?! :P


Mat igår:
Lunch: 2 parisare
Middag: Kycklingpaj

Blev visst inte mycket till mat igår, men jag var då aldrig hungrig eller sugen på kvällen så då är jag nöjd.
Nu måste jag kila ner och käka nått också så det inte blir lika lite med mat i dag:)
Kram

Poker Face

Hallå & dunka dunka!:)
Spelar den på repeet just för tillfälligt.

Både igår och idag blev det jobb vilket resulterade i dålig update i går kväll, hände dock inget speciellt igår så!
Idag däremot så ringde jag läkaren och fick en tid kl 11, för att kolla upp denna jävla axel som jag har haft ont i EXAKT 10 dagar, strålningar och pirrande i armen och nacken. Fick mig 2 kortison sprutor i axeln, JÄVLAR så ont det gjorde! Kunde inte klä på mig efter det så mamma som var chaufför fick hjälpa mig på med jackan:) Sen blev det hem och vila, kunde inte återvända till jobbet efter detta och det blir att ta det lungt imorgon också eftersom det är ett slitsamt jobb för armar och axlar så måste jag vila axeln nu.


Bevis på där hon stack mig!


Kan fortfarande inte använda armen som jag vill pga smärta.

Jag var faktist ute på en promenad igår, på oplogad väg var det rätt tungt att promenixa men det gick bra ändå, rätt svettigt! Ska röra på döhänget lite mera i morgon så jag kommer igång i armen i normal funktion också! Vikten har jag faktist inte kolla sen jag var hos dietisten, kors i taket ! Inte likt mig, blir nog vägning i morgon :) Kan säga att jag hade gått ner sen jag var hos henne sist, -4 kilo om jag inte minns helt fel! :) på drygt en månad.

Mat idag:
Frukost: Naturell yoghurt med sylt (hemmagjord, för att få lite smak i yoghurten)
Mellan: Kaffe
Lunch: 1 grandiosa pizza ( sån där frys pizza, 24g kolhydrater)
Middag: Broccoligratäng, 2 små potatisar
Kväll: Choklad ( DUMT AV MIG!)


 Här är böckerna jag köpte i söndags

 
Min GI bok som jag redan läst ut, köpte den dock när jag började med GI typ:) Jätte intressant bok faktist!



Nä nu måste jag kila, armen orkar inte mera!
Kram

Arg

God morgon världen!

Givetvis läser jag andra bloggar och tycker det är kul att läsa om sånt jag skriver själv, var inne på en tjejs hemsida som hade länkat till Katarin Schulmans blogginlägg om "tjockisar" ?! Hur fan kan man få för sig att skriva sånt om andra människor ?!

Utdrag av Katrins inlägg:
Igår kväll var det ovanligt mycket tjockisar ute på stan. Vi var mycket förvånade över detta. Tjocka brudar i tajta klänningar. Inte så najs direkt. En tjej var USA-fet. Hon stod i en grön sidenklänning och smuttade på en mjölkdrink?! Hur i helvete kan man stå med en mjölkdrink i handen när man är smällfet?! Är inte det ofräscht? Det tycker jag. Hon kan ju åtminstone ha nåt genomskinligt i handen. Inte stå där som en jättebebis och dricka mjölk.


Jag blir så arg !! Vad då jättebebis och dricka mjölk?! Va fan vet hon om vad hon drack? Ska hon vara en förebild för unga människor, så säger jag då BULLSHIT! Kan gissa att sjukt många ser upp till kändisar, och även ändrar deras åsikter efter dom.



Nog om det, idag blir det jobb igen! Dom ringde i för drygt 1 timme sen och undrade om jag kunde jobba kväll idag och även morgon i morrn! Givetvis sa jag :) Mera pengar!!! Måste börja lägga undan nu för att kunna ha pengar till en eller två hyror om man inte hinner få sig ett jobb om jag flyttar till piteå. Jag vill först och främst ha mig en bostad, sen ett jobb.

Nä,nu ska jag ut och promenera!
Kram

Meningslösa söndag

Usch så tråkiga söndagar är egentligen.....

Men jag har haft det riktigt trevligt ihelgen iaf ska ni veta! Kul att bara umgås med brudsen :) Ni är guld värda!
Idag när vi åkte hem från piteå var jag så trött så trött, och det är jag fortfarande! Var en sväng på MAXI med mor och far när jag kom hem och inhandlade 2 böcker(handlar om vikt & motion), och en vas :)

Har som sagt så börjat om med vanlig mat vilket känns jätte skönt, är så less den där smaken av Nutrilletts choklad.
Är det någon choklad man ska dricka så må det ju vara Modifast, helt underbar.
Så i veckan blir det mera motion än vad jag hittills inte har uppnått iaf, har ju faktist "bara" 7 kilo kvar till min drömvikt, dock så ska ju kroppen se bra i övrigt också, dvs träning!

Gymkortet har jag börjat tvivla på nu, inte för att jag inte vill träna för det vill jag verkligen !:) Men min plan på flytt till piteå inom kort gör att jag måste vänta med att köpa gymkortet tills jag flyttat dit känns det som. Eller iaf tills jag fått en lght där.
Tills dess så kan jag motionera ute, låna J:s maskin osv :)

Jobb i veckan blir det också, dock bara onsdag & fredag. Bara det inte kommer ett barn mitt i allt! :P Men vi får se vad som sker, om det tänker komma ut i veckan så vore det ju bra, eftersom jag tänker åka till Älvsbyn i helgen.

Nu är det dusch för hela slantet och sen lata framför tv:n! :)
Kram

Lördag

Hallå!

Gårdagen blev följande, lite vin spel och massa snacka och umgås och det var verkligen trevligt! :)
När vi vakna blev det lunch och sen promenerade vi till stan och shoppa lite sen blev det pizza till middag, det var super gott men jag orkade inte hela !

Nu ikväll blir det bara att ta de lungt, se tv och så :)

Kram

Piteå

Hallå!

Var som sagt hos dietisten idag, var som inte så jätte mycket att säga, än att det går bra för mig:) Hon tyckte dock att jag skulle sluta med drinkarna nu och börja äta vanlig mat igen, och det tycker jag själv också! Det funkar ändå bra med drinkarna men de ger ingen effekt och jag är less dom.

Efter de så åkte vi hem till kåge och packade ihop sista saker, käkade lunch och sen bar det av till piteå där vi befinner oss nu, får se va som händer ikväll men de blir trevligt vilket som =)

Nu ska jag vara social för dom kom just in från rökpausen:)

Kram

Helg igen!

Hallå!

Blev lite skrivet i går eftersom jag sov över hos J, vi såg film igår kväll tills klockan var 01:20 tro jag den blev :P
Vi började dagen med en promenad runt kåge, var jätte skönt trots lite kyla, solen lyste fint också:) Sen hemma igen så spelade vi lite alfapet som vanligt!

Mat igår:
Frukost: Drink
Mellan: 2 hårdbröd med ost, sallad, kräftstärtar i het aioli
Lunch: Drink
Middag: Drink, 2 stekta ägg, sallad

Mat idag:
Frukost: Drink
Mellan: 2 hårdbröd med ost, en med korv
Lunch: Drink
Middag: 2 små kyckling vingar, 1 dl nudlar, 2 hårdbröd med ost

Idag åt jag faktist vanlig mat, börjar vara lite less på dessa drinkar med en och samma smak hela tiden, sen så äter jag nått hårdbröd sådär då och då. Men jag går ner i vikt iaf det är huvudsaken!:)

Idag har det inte hänt så jätte mycket, jag och J spelade en omgång alfapet igen :P Men det är rätt kul faktist! Efter middag så åkte jag och far till stan och såg en helt usel match mellan AIK - DIF, det var inte värt 110:- i inträde!
Har sån jävla värk i axeln fortfarande, och det blir inte bättre snarare sämre. Tätare mellan strålningarna (från axel till huvud) och dom gör ondare, ont gör det när jag lyfter armen också, har nu haft såhär sen i fredags! Alltid ska det vara nånstans man har ont.

Imorgon ska vi åka till piteå och jag längtar, det blir nog en tjejhelg som det ser ut:) Ska blir riktigt trevligt!
Med bästa kompisarna som finns.

Tack för att ni finns! <3

Nu måste jag sova, ska föressten till min dietist i morgon också! Vägning och snack :)
Kram

Filmkväll

God kväll allihop!

Idag har jag och J bara sprungit runt på stan och väntat på att klockan ska gå typ, käka lite middag och handla och så. Sen var det bio, den var riktigt bra faktist!:) Men nu vill jag bara se Bröllopsduellen också. Då vi anlände till Kåge så stannade vi hemma hos J och fortsatte se film, The Guru som gick på tv3:) Först så packade vi ihop bb-väskan så allt börja dra ihop sig nu, en vecka kvar precis till bf men det kan ju lika gärna gå över också!

Mat idag:
Frukost: Drink,1 morot ,1 kiwi och ett stort glas vatten
Mellan: Drink
Lunch: Drink
Mellan: Allevo-Bar, 1 banan
Middag: Drink & vindruvor

Så fick jag ihop till alla dagen måltider :) Magen kraschade däremot ikväll sådär lagom efter middag, nu börjar jag vara rätt hungrig igen, men det är bara att drick lite till vatten sen hopp i säng :) Har funkat alla andra dagar så, varför inte ikväll också?:) I morgon har jag redan klarat 3 dagar, och det har börjat släppa LITE med hunger och sug på kvällarna, men än finns det kvar :P

Nä nu måste jag sova!
Kram

Vägning

Hallå!

Idag är ju den rätta dagen för att väga mig igentligen, men jag tycker om att kolla lite då och då, men går dock mest utifrån en dag i veckan, så nu ligger jag -3 igen :) Hoppas det håller i sig bara!
Drinkarna funkar då bättre än förra gången jag gjorde de, känner ju såklart av hunger och sug men nu vet jag att om jag lägger mig och sover så får jag äta direkt jag vaknar igen, känns inte alls som ett lika stort problem som förr. Nu är det det större problemet träningen, men som sagt så blir gymkortet direkt jag fått pengar iaf!

Snart kommer J hit och jag måste nog skynda mig lite och få på mig på kläder, sitter bara i pjamas :P
Sen ska vi åka till stan och kopiera nå CV:n till mig och springa en stund på stan, sen ska vi och se bio, YES-MAN.


Sen så vill ja se

Annars blir det som bara lugnt idag, känns bra :)
 
Nu måste jag rappa på!
Kram

God kväll!

Hallå!

Kort och gott om dagen:
Mötet med chefen gick super bra, var inget speciellt att säga så.
Dock så sa hon : Nu har du ju fått jobba riktigt mycket, kanske nästa FÖR mycket ! haha skrattade hon.
Då undrar jag KAN man jobba för mycket som vikarie!? Bara glad om man får jobba ens.

Jaja, efter det så kom J och hämtade upp mig så åkte vi till stan och gjorde lite ärenden, åkte hem till hennes mor där det vankades kalas. Åt middag där och sen så skrev jag och J ihop ett CV till mig, kikade lite på lght och jobb :)
Det börja kännas allvar nu :P

Mat idag:
Frukost: Drink
Lunch: Drink
Mellan: Allevo Bar
Middag: Drink, lite skinksallad, 1 liten baguett

+ en halkig promenad på 20 min.
    en till på kanske 15 min med gravida J.

Det har funkat bra idag med maten, men som sagt alltid kvällarn som är det jobbiga för under dagen så gör man så mycket att man till och med glömmer bort att äta ibland :P Men kvällarna kommer suget och hungern som mest, drick lite vatten, fyller ut med ett och annan grönsak sen är det bara att hopp i säng :)

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok så jag blir färdig med den nån gång, läser Champangeflickan och den kan jag rekomendera att läsa, dock lite trög i bland då hon förklara för mycket om en sak på en hel sida! Men den är ändå bra :) Verklighetsbaserad också.

Kram

Stenhårt!

God dag allihopa:)

Idag börjar jag med BARA drinkar, alla måltider. Känns verkligen behövligt, var tvungen att väga  mig i morse igen och det visade -2 kilo, eller urspungsvikten sen jag tog min paus strax före jul.

Idag ska jag på mötet med min chef, och ska promenera dit, och hem med J som ska komma och möta upp mig efter mötet :) Kika över min ekonomi i morse, och gymkortet får vänta tills lönen kommer!

Jag är så stolt över min älskade också, söker jobb i piteå & även planer på flytt :) Lght han har nu har jag klagat så mycket på till hyresvärdarna men dom verkar ju ha tummen mitt i handen, det tar minst 8 dagar för dom att svara på ett mail och det händer ändå ingenting. Så nu ska jag börja söka lght åt OSS i piteå, så vi kan bli sambos:)
Vilket även resulterar i att jag måste ta och bestämma mig om jag ska börja plugga eller jobba, iofs så ska jag göra båda vilket som :)


Har inte så mycket att skriva mera just för tillfälligt.
Kram

Resume!

Hej och sorry igen för dålig uppdatering!

Skulle som sagt upp och jobba i morse, så jag la mig tidigt och orkade inte skriva då! Trots att jag sov 8 timmar så försov jag mig, men dock väckarklockans fel! Kom iofs "bara" 30 min försent! :P

Fredag åkte jag från älskling och till piteå för att där vandra runt på stan och shoppa med L, mycket trevligt :)
När jag kom hem åkte jag dirket till J och åt middag och spelade spel, sen var det hem och sova för en ny arbetsdag.
Men nu är jag ledig ett tag iaf, känns rätt skönt eftersom jag har fått jävligt ont i höger axel av någon konstig anledning, det strålar från axeln och upp baki örat och ner i armen ibland också. Haft de sen i fredags.

Känner mig inte alls flitig med drinkarna, eftersom jag jobbar vill jag gärna ha nå mer stadigt att stå på än så länge så jag byter bara ut mellanmålen och lunchen om jag är ledig, och äter vanlig mat till middag, dock med lite kolhydrater!
Imorgon ska jag ENBART dricka drinkar så jag måste inhandla fler portioner i morgon och tänkte även svänga förbi gymmet och köpa ett kort och springa lite grann:) Känns super skönt och kul! 
Ska på möte imorgon med chefen igen, eller vi ska ha en uppföljning från förra mötet.

Snart är det dags för BB också, känns lite nervöst! Då är det dock inte alla som vet vad jag snackar om kanske, men några! Jag ska DOCK inte själv ha barn/föda barn. 


Älskade älskling <3


Vågen rör sig fortfarande inte, vilket känns rätt bra trots att jag inte ALLS motionerar! DÅLIGT av mig.
Men nu i veckan sätter det fart:) Längtar tills jag har fått in rutinen igen, man känner sig FRÄSCH,PIGG & GLAD :)
Finns inget negativt med träning!

Nä nu ska jag kila ner och fortsätta se filmen A lot like love med min kära familj:)
Flytt till piteå.... maybe;)
Kram

Torsdag & trött

God kväll!
Idag blev inte mycket gjort, laga mat, suttit här och umgåtts med L,K ett tag & A en liten stund :) Trevligt att göra annat än att bara sitta här i lght när gubben är borta.

Dricker drinkar ännu, men jag äter vanlig mat till middag för att vänja mig sakta igen.. ska köra BARA drinka nästa vecka då även middag. Så kroppen får känna av det lite först, magen är som sagt svullen och gasig sen jag började med dom så jag ska nog ta det lite lugnt. Gym kortet ska jag köpa när jag kört klart drink-veckorna eftersom jag annars inte kommer orka löpa på så lite näring. Har kännt mig sjuk sen i går, huvudvärk & trött.. men det är nog för drinkarna skulle jag tro, det avtar väl :) Blir vägning på lördag morgon, få se om de hänt något på denna korta tid!

Mat idag:
Frukost: Drink
Lunch: Drink + 1 riskaka
Mellan: 1 mjukbröd med skinka och skagen ( vana sen GI + GALET hungrig)
Middag: Korvstroganoff, 1 morot

Jag kommer att fortsätta med GI efter drinkveckorna är över igen, men då kommer jag gå in i fas 2 tro jag. Ungefär samma sak i alla faser men bara lite mindre kolhydrater.

Nä nu är det dags att gå i säng, gubben ska upp tidigt i morgon och jag tänkte vara duktigt på att stiga upp vid nio så jag hinner göra något innan jag åker hem. Ska stanna i piteå ett tag och umgås med L på stan, sen ska jag hem och umgås med J,J,M bastu & mat:) trevligt!

Kram

H-vetes vecka

Hallå allihopa!
Här var det dåligt uppdaterat som vanligt :P

Vi åkte som sagt till piteå och hälsade på de var super najs, känns dock konstigt att inte stanna kvar där vilket jag brukar göra. Mitt 3:dje hem :) Jag åkte vidare till älskade, jag är ledig i veckan så jag passade på att åka bort igen. Jobbar till helgen så..

Idag har jag inte gjort nått alls, gubben for på jobbet vid 12 så jag har spelat Sims i typ 4 timmar :P DATANÖRD!
Maten skulle visst vara klar då gubben kom hem också, men det glömde jag bort så det var snabba ryck på med maten eftersom han skulle tillbaka till jobbet. Jag promenerade med han till jobbet och tog en extra sväng innan jag gick på ICA och handlade lite grann, jävlar så kallt det är ute alltså vi har 24- här! BRRR.
Väl hemma igen så satte jag igång att dammsuga, skura, dammtorka, diska bort så nu är det jätte fint hära:)

Började i går att dricka drinkar och det går hur bra som helst faktist, men jag märker att det är mycket med kolhydrater i dom än vad jag brukar äta, för magen blir som en ballong och gasig! Så det är inte riktigt samma h-vetes vecka som det var förra gången :)

Igår såg min mat ut så här:
Frukost: Drink, 1 smörgås med korv & gurka ( var så hungrig att magen gick innåt kändes de som)
Lunch: Drink
Middag: Korvstroganoff
Kväll: Popcorn ( BAD,BAD.. inge bra!)

Mat idag:
Frukost: Drink
Lunch: Drink
Middag: Fiskbullar & 1 potatis, gurka

+ en liten promenad! :)
Vägde mig i går morse också, och vikten går neråt! :) Kul!

Nä nu ska jag göra nått vettigt. Kram

LEDIG

men dock bara tills på lördag, då är det jobb igen! Men det känns skönt att få vara ledig några dagar nu, ska åka tillbaka till älskling & bara myyyyysa :) Men först ska jag och J åka till piteå och hälsa på lillgrabben och L :) Ska bli kuligt!
Sen ska jag vidare med bussen.
 
 


Var tvungen att väga mig i morse, och det visade sig -0.9 på vågen :D Blir så glad då man inte kämpar direkt för det just nu, men imorgon börjar h-vetet. Men det ska nog gå bra ändå.. Får se om jag kör så att jag dricker drinkar och äter 1 vanligt mål om dagen.

Mat idag:
Lunch: Kräm & mjölk, 1 äggsmörgås, 1 leverpastejsmörgås
Mellan: Kaffe, 1 mandarin
Middag: Köttbullar & pasta, gurka, ½ morot
Mellan: Kaffe, 1 passionsfrukt

Motion:
Cyklade fram & tillbaka till jobbet 2x15
Allt springande på jobbet ( räknar jag dock inte som motion)

Eftersom jag började jobba kl 12 idag så tog jag en riktigt lång sovmorgon till 11:10 ! Riktigt skönt, men jag är ändå trött nu.. ska hoppa i duschen, se lite tv och packa för morgondagen. Sen blir det sängen med bok :)
Kram

Nutrilett vecka

God kväll!

Hade som bestämt mig för att börja nutrillett i morgon, men ja skjuter på det tills på tisdag, har drinkar hemma med ska jobba ett 9 timmars pass i morgon och kände mig inte alls på hugget att börja i morgon. Så tisdag morgon börjar h-vetet igen! Det är en kamp dom första 3 dagarna vill jag lova.
Vikten står som rätt stilla också, och de känns så jäkla skönt!

Är sjukt trött idag också, jobbade mellan 7-16:30 idag, sen blev jag bjuden på middag hos J, sen åkte vi till BTK och hälsade på :)
Nu är jag hemma igen och ska gå i säng, eller har varit hemma i typ 2 timmar men!
Tisdag blir det piteå :D Hälsa på!

Dax att sova! god natt, kram

Nu till lite bilder som jag lovade sen nyårs!


Brudarna stökar bort, jag ser på :P


Efter middagen


Kvällens snacks


Brudarna's tur att spela GH


Nyårpuss ;)


GOTT NYTT ÅR!

TRÖTT!

God kväll!

Idag är jag så trött att jag orkar inte sitta uppe nå mera.
Ska upp och jobba klockan sju imorgon och det var nog tungt att stiga upp halv sju i morse :P
AIK spöade LULEÅ kraftigt ikväll också, 7-1 :D HÄRLIGT! Framgång.
Dock så skadades Jyri:/ Eller rättare sagt hans haka sprack!


Bilder och dylikt som jag lovade igår, kommer i morgon iställe.
God natt & Kram :)

1 år

God kväll!

Idag är det precis 1 år sedan jag bestämde mig för att gå ner i vikt, den här tiden förra året hade jag sprängt vågvallen för mig själv. Mådde allmänt dåligt, trött och hängig jämt, fruktansvärd värk i ryggen vissa dagar och den skar även ihop i jämna mellanrum. Månaderna gick och allt lättare blev man..Men så en dag hade jag stannat av i vikt och tröttheten osv kom tillbaka. Jag kämpade inte längre, och det skulle inte bara hända 1 gång.

September -07                   Februari -08  

 November -08             December -08  

Dom sista tre månaderna på år 2008 är dom månaderna jag har gått ner som mest i vikt av ett helt år! Faktist så tog det drygt 1½ mån för mig att tappat 15 kilo i vikt. Då kan man väl tycka att man ska ge allt man bara har för att fortsätta, men vi människor är skapta med en spärr om lathet nånstans!

Så nu är det 2009, och det är nya tag som gäller.
Har ju som sagt pengar nu till att köpa ett gymkort, så det blir av i veckan. Käkar ju som vanligt GI mat också, det funkar super bra, men då var det den där träningen som blir mindre sällan. Nu har jag kvar drygt 8 kilo kvar till mål pga, gått upp lite grann. Men som sagt så känns ju inte de som hela världen rasar bara för några extra kilon som jag snabbt kan bli av med bara jag ger mig fan på et!

Nog om detta då.

Nyårsafton var super trevlig, god mat och trevligt folk! :) Det vill jag verkligen göra om!
Nyårsdagen blev det inte alls så mycket gjort, dega i soffan jag och älskling och bara tog det lugnt.
Idag så åkte jag hem från gubben, men ska nog snart tillbaka :) HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!!
Jag hann bara vara hemma i ca 2 timmar så var det bara att rycka in för en ordinarie personal som var sjuk, hade även skrivit i "blå boken" att jag EJ kunde jobba i morgon, men tog på mig ett kortare pass iaf.. 7:30-12. Jobbar även söndag & måndag. Är dock skönt att veta att man har jobb, men just idag hade jag gärna varit ledig.

Bilder från nyårs kommer i morgon, min kamera är DÖD.

Nu ska jag umgås med familjen här hemma innan jag ska kojsa igen!
Kram

RSS 2.0