Bio

Hej hallå!

Idag blev det stiga upp tidigt, för att vara jag! J kom med liten så jag skötte henne en stund och sen åkte jag ner till stan och mötte upp syster, så nu sitter jag här hemma hos henne. Vi tog oss en liten promenad efter middag och det var riktigt skönt ute, lite halkigt men riktigt bra väder!

I morgon blir det träning och sen hem och käka, och i morgon kväll åker jag & J till piteå och ska se på bio. Det är sista dagen som filmen "i skuggan av värmen" visas. Ska svänga förbi L och hälsa på en stund också :)

Nu ska vi se nå film och bara mysa :)

Kram



Helgen+pics

Hej hallå!

Börjar med helgen då, var super bra faktist! Tråkigt dock att vi BARA fick 1 fisk som inte alls ser så fräsch ut innuti dock mycket rom men kolla den där klumpen han han längre fram (vi kastade bort den iaf),
och att det bara var sol fredag&lördag.Hade varit bra med sol heeela helgen, men det kändes att den tagit på,på oss alla ! Det brann typ i ansiktet när vi åkte hemåt, och det gör de ännu :P Det blev alltså mycket fiske, skoter, bastu och god mat :) TACK,det var riktigt bra helg!

Var och tränade idag, riktigt skönt att börja veckan med träning! Blir mera träning i veckan också.
Fick positiva kommentarer idag av en gubbe på gymmet också.

Han: Oj va länge du står på den där maskinen!
Jag: Hehe, jo visst!
Han: Du måste ha bra kondition
Jag: Nja, inte speciellt..
Han: Ja, så bra kondition har då inte jag! (hahah)
Jag: haha, nä just det!
Han: Ja jag hinner då runt på alla maskiner här inne och du står fortfarande kvar och trampar!
Jag: Jo, jag håller på i 30 min. Varvar den och löpmaskinen

Ja, sen så babblade vi på lite om hur bra maskinerna var och så, men det var lite kul faktist!:) OBS! han är typ 65-70år.
Så det är en härlig blandning på folk i gymmet:)

Imorgon ska jag vara barnvakt en liten stund för J ska åka och ge vovven frid. Sen ska jag åka till min syster och hälsa på! Måste även få berätta så töntig jag är som ser på BIGBROTHER igen! :P Det är avsnitten från -03, jag minns ju inget från den tiden så det är lite kul att se faktist.. med Linda Rosing, ojoj säger jag bara så pinsam.

Kram

Veckan som var

för nu är det helg igen! Kom underfund men att jag inte suttit vid datorn sen i söndags...Finns annat intresseant att göra!
Bra träning också, men tanke på att jag mest troligt inte har någon i lägenheten heller.

Måndag, var jag hos dietisten och allt gick bara bra efter det så promenerade jag upp till gymmet och körde hårt!
Tisdag var en jobb/ slappar dag.
Onsdag sprang jag och mamma på stan och jag jobbade kvällen.
Torsdag blev en träningsdag/tandläkare/ motionsdag! Körde först 30 min obietreak på gymmet och även styrketräning sen promenerade jag in till stan för bussen skulle inte gå när jag var klar, väl hemma gick jag till tandläkaren och sen promenerade jag hem därifrån också :)
Och idag, bär det av till Arjeplog med mor&far och älskade :) Ska bli kul! Fiska,basta, köra skoter osv !

Började om igen i veckan med detta "sluta äta godis & allt annat onyttigt" i veckan, och det har gått som smort! Inga problem alls, det känns i kroppen när jag inte äter det också.. mår bättre, magen känns bättre. Finns bara fördelar.
Så vikten är påväg neråt iaf!;)


Skottade för ca 2 veckor sen, måste bara visa vilken BAMSE snöklump som vägde BLY som jag orkade skotta bort!!;)

Nä nu måste jag hinna packa färdigt!
Kram


Lägenhet

Hallå!

Nu har jag varit och kikat på lägenhet, och den var riktigt fin & fräsch, köket var större än jag trodde faktist! Och det var ny kyl & frys och riktigt fint faktist. Jag är nöjd, och har nu mailat HSB och sagt jag vill ha den. Ska dock ringa dit i morgon också!:) Åh, vad jag längtar! Kommer jag närmare mina nära och kära, och även lite längre ifrån dom nära och kära som finns här. Men ni är välkomna att hälsa på!
   
Lite pix från lördagens visit till piteå, och när vi kikade på lägenheten & åt mat :)


Helgen har annars varit lugn och skön, älskade har varit här och såklart så har helgen varit alldeles för kort, men nästa helg ska vi åka upp till Arjeplog, min familj till älskades familj. Ska bli kul !:)

Blev inte mycket med träning i veckan, endast 2 ggr! Men i veckan har jag planerat in 3 dagar iaf. Imorgon ska jag till dietisten så vi får väl se vad som sägs där.


Nu ska jag käka, sen är det bara chill framför tv:n ikväll!
Kram

Bitterfittan

God kväll!

Igår var jag och mina systrar & brors flickvän och såg på teatern "Bitterfittan", när jag fick höra att det skulle vara en monolog tänkte jag bara att nej, så tråkigt att sitta och lyssna. Men de var riktigt bra! Intressant och så jävla sant allt hon sa om kvinnor & män, jämställdheten osv... Rekomenderas att gå att se! :)

Imorgon har I skuggan av värmen biopremiär, boken som Lotta Thell skrivit (3:dje boken). Jag och J tänkte gå och se den på måndag, så jag hoppas att den går då och att det finns plats!

Idag blev det jobb också, dock bara 5 timmar men det är alltid något, mera jobb nästa vecka.
Imorgon är de även fredag igen, älskade kommer hit och myser. Lördag ska vi åka till piteå och kika på min förhoppningsvis blivande lägenhet :) Och söndag blir nog en slappar dag. Tänkte träna en gång i helgen också, få se när jag kan klämma in de.

Veckans motion:
Måndag:
Tisdag: Gym, 20min obietreak, 10 min styrke
Onsdag: Promenad rask takt 50 min
Torsdag: Promenad rask takt 20 min, Gym 30 min obietreak, 20 min styrke
Fredag:
Lördag: PITEÅ
Söndag: Förmodligen träning här! 


Vikten står stilla, ska till dietisten på måndag igen.. får väl se på vågen där om det skett något sen sist. Tror även vi skulle mäta fettprocenten igen i kroppen. Gjort det en gång tidigare där och hade "normal" värde av fett då.

Nä nu ska jag se tv en liten stund, sen lägga mig och läsa klart sista boken av Lotta Thell, den är så sjukt bra!
Kram

Allt & inget

God kväll.

Idag blev det träning, och en snabb runda på stan för att sen åka vidare till syster yster med fam. käka middag här och umgåtts, nu ska vi sova! Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få mitt hår färgat, och i morgon kväll ska vi på teater. Känns kul att göra något annorlunda faktist.. inte alls vanligt att jag går på teater :P

Ska verkligen försöka med 3 tränings pass i veckan, om int annat så blir det långa promenader. Vill helst träna på morgon kvisten. I helgen bär det av till piteå och kika på lägenhet, känns så himla spännande! Ska verkligen bli jätte kul att få flytta:)


Ja, har inte så mycket mer att fortelle..Dags att sova!
Kram

Måndag

Tråkiga måndag... trött är jag i dag också!

Det blev träning 4 gånger veckan som var, riktigt härligt! Ska försöka få in de i schemat i veckan också, det behövs så det sjunger om de! Har drygt en månad kvar på träningskortet så måste verkligen använda de max nu. Sen blir det lättare att springa och vara ute och träna, för sen bor jag i piteå och då ska jag köpa ett nytt gymkort där :)

Ska beställa lite sängkläder nu tänkte jag, för det lär ju behövas att ha några omgångar med sånt. Kom på mig själv efter att jag bestämt mig för vilka jag ville ha att L har precis likadana :P Från Ellos.

Idag blev det en lång prommis med J, riktigt härligt väder idag också. Lite svettigt till och med! Blev prommis med familjen i går och även då superväder. Onsdag ska jag på teater med mina systrar och brors flickvän, har inte varit på teater i min fritid utan bara med skolan, så det ska bli trevligt!:)  Lördag ska vi åka och kika på lägenhet, åh det är så spännande, hoppas verkligen den är fin!

Nä, nu ska jag betala lite räkningar och beställa nya !
Kram

Klipp!

Vilket klipp! Har tjuv börjat handla till den blivande lägenhet. Kika lite idag på en kaffe bryggare, och jag hittade ingen under 500:- då tillslut pappa ser en för 200:-, visst den var fin och liten.. men jag vill helst ha allt i samma färg. Vi åkte upp på Shape på hemvägen och där hittade jag lite saker jag ville ha och även : Kaffe bryggare, vatten kokare, brödrost i samma sort och färg (svart). Kostade egentligen 700:- för alltihopa, men jag shoppade såklart på rean och betalde "bara" 400:- för allt.
    

Det är ju något jag kommer använda mig mycket av så jag tycker det var ett riktigt klipp! Sen hittade jag även en oval ungsform på rean som jag också köpte. Hängde upp mina nyaste gardiner i sovrummet i går som jag tänker ha nånstans i lägenhet sen också bara för att testa hur det passade i rummet och till kuddarna på sängen som är i samma tyg. Fick ett par i julklapp som min syster sytt med kuddar till också, och även dom jag har nu så jag har då gardiner iaf :)

 


Lovade ju J att jag skulle lägga upp en bild på Isolde när mamma skötte henne, och hon fick liten på kort när hon log!:)
 


Ikväll blir det bara en lugn och skön hemma kväll med mor & far, se tv och bara ta't lugnt! Oj så härligt.

Nu är det maaaat!
Kram

Helg igen!

Vad veckorna bara rullar fram, man hinner knappt med så är det helg igen! Så jäkla skönt.

Igår blev det träning igen, har nu tränat 3 gånger den här veckan hittills, blir i morgon igen :)
Vikten har gått ner 2 kilo sen i onsdags.... men med viss obs, vätskeansamling?!  Känns dock skönt att vara tillbaka igen på "ursprungs" vikten. Har iaf 7 kilo kvar tills jag nått mitt mål som är satt den 5/6-09.

Ringde på lägenheten idag och tänkte boka fast någon tid man kan komma och kika, men fick inget svar. Mest troligt så jobbar han väl skulle jag tro. Men ska testa senare idag också, är grymt peppad på flytta nu och få mig ett nytt jobb. Känns jätte kul!:) Men också tråkigt att lämna hemmet och familjen. Tur det inte är så långt bort!


Idag blir det först stan med mor och far, sen bara ta det lugnt tror jag. Imorgon är det träning och sen hockey, och hoppas givetvis på vinst, eller rättare sagt dom MÅSTE vinna. Blev förlust igår, men nu står det 3-2 till LHC.

Nu måste jag kila

Kram & ha en trevlig helg!

Jobb/lght

Hello!


Nu är det som fixat och klart det här med flytt och lägenhet & jobb! Ringde dit idag och har nu fått veta att jag får jobb i sommar och lägenheten är bokad, och jag är medlem i HSB så nu har jag förtur också om nu inte någon som har fler poäng än jag vill ha den men det är bara att hoppas. Ska ringa nuvarande hyresvärd i veckan tänkte jag och höra om när han har tid att jag kommer och kika på den. Känns hur jäkla kul som helst!! :)


Idag blev det träning igen, känns skönt att få pumpa lite. Dock lite träningsvärk i armarna men det gör mig inget för då vet jag att jag gjort något. Blir träning i morgon igen, sen får vi se om det blir lördag eller söndag. Helgen ser ut att bli lugn och skön iaf, om nu inte något jobb dyker upp!

Ikväll är det hockey igen, vi hoppas såklart på vinst men vi får väl se om hoppas dom inte har lika otur som i måndags.
Ska käka middag hos J ikväll också, som vanligt då de är hockey!


Nu ska jag vara lite social med J, sitter här redan nu så jag måste vara lite trevlig och inte sitta bara hära!:P


Kram

Lägenhet

Hej allihopa!

Nu har jag bokat mig en lägenhet i Piteå, känns super bra! Hoppas bara att jag får den och jag SKA ringa i morgon och höra om jobbet, vaknade så sent i dag och sen åkte jag och tränade ganska direkt och helt plötsligt var klockan halv fem.
Det blir en 2:a på 57kvm iaf, om jag nu får den. Ser ut att vara en mysig lägenhet så jag hoppas verkligen jag får den och ska åka och kika på den så fort det bara går.

Som sagt så tränade jag idag, har bestämt mig nu för att verkligen se till att det blir 3 gånger i veckan och gärna 4 om jag hinner. Börjar om med GI idag igen. Är så less nu på mig själv att jag släppt efter så mycket på go'sakerna och vikten står ju som sagt stilla, har väl hellre gått upp än ner nu på sista tiden.

Träning idag:
30 min obitreak.
Armar tills jag inte orkade lyfta mera. 27kg, 15x5rep


Ikväll blir det kalas för min bror som fyller 25 år, grattis grattis! Fika/gosaker skippar jag idag, och ett tag framöver.
Nu ska det jäkla hända något alltså, har 3 månader på mig att tappa 8 kilo så nu gäller det att ligga i om det ska ske, för dom kilorna sitter fast som sten!


Dags att kila! Kram

Ny dag, nya tag

Hej allihopa!

Nu har jag varit riktigt dålig på uppdatera, men jag prioriterar inte datasittande när jag är borta utan försöker hålla mig borta från den tills jag kommer hem! Har som sagt varit i Arjeplog och det har varit riktigt bra, kul att vara där igen :)
Blev lite promenader, eller rättare sagt så gick vi nästan överallt ! God mat och mycket snack såklart. Blev sen hemkomst i går så jag stannade i piteå tills i dag, och såklart var det jätte kul! Kan inte ha annat när man är hos er :)

Vi såg den där filmen Australia som låtit varit bra av många, och det var den! Helt klart sevärd, riktigt bra film.

Måste bara få berätta att jag och älsk har varit tillsammans i år i dag :) Du är bäst älskade pojk! Puss

I veckan ser det inte ut som det blir något jobb än så länge, men vem vet dom kan ringa när man minst anar det! Hoppas på jobb iaf, har planerat att försöka mig på 4 tränings pass denna vecka också, imorgon är första dagen iaf. Sen blir det nog onsdag, torsdag, lördag eller söndag. Beror på hur min helg kommer att se ut i övrigt!

Ska ringa i morgon till jobbet jag sökt i piteå och höra om dom vet om jag kan börja jobba i sommar så jag vet om jag ska ta en lght eller inte. Börja kännas lite stressigt nu faktist! Men jag längtar som tusan till att flytta nu!!:) Blir att köpa ett gymkort på korpen och träna med L och jobba och stöka i lght så jag ska nog inte behöva vara så mycket själv hoppas jag!;)



Snart har jag läst ut boken också, så nu är det bara 1 bok kvar! Den/dom är sjukt bra, kan rekomendera den boken också! Nä, om man ska börja tänka på refrängen kanske, och dimpa i säng och läsa lite!

Kram

Tack

Hej och kul att ni kikar in trots att jag är skitdålig på uppdatera!!

Nu har det varit jobb på schemat sen i lördags till i morgon, sen är jag ledig! Ska till A-plog och det ska bli riktigt kul, har inte varit där sen i oktober och helgen ser jag verkligen fram emot :)!!
Det är jätte skönt och kul att man får jobba mycket, men varför ska allt komma på en gång och inte lite mera utspritt och lika ofta!? Man har ju inget annat liv än sova & jobba när det blir så... Men jag är ändå tacksam att jag får jobb för de resulterar ju bara i pengar :D

Kikade lite på lägenheter idag igen, och jag har nog bestämt mig vilken jag ska ha.. Vill dock ha en större men jag får väl börja litet och bygga mig uppåt iställe :) Blir rätt dyrt också att ha en större lght, men jag ska iaf ha en 2, men dock på 52kvm. Med kokvrå :/ Men just i denna lght så rymmer jag faktist ett litet bord om jag vill :)

Så nu väntar jag bara på få jobbet jag sökt, ska ringa dit på måndag och höra vad dom säger.

Nu måste jag kila igen, ska börja packa för morgon dagen!
Kram

Trötter

Hej & gäsp!

Av dessa sju dvärgar, så är jag trötter för närvarande! Känns som jag jobbat i evigheter, men dock bara sen i lördags!
Jobbade till 21 i går, började 7.30 i morse och slutade 21 idag också, börjar 07.00 i morgon.... Jobba & sova.
Jag orkar verkligen inte med nått socialt liv just nu, känner mig både som trötter & butter.

Imorgon när jag slutar jobba så åker jag och J till stan och tränar, sen hem till syster min och äta mat & klädparty.
Just för tillfälligt känner jag min inte alls sugen på nått i morgon, sova sova sova!! Men jag vet att det ska bli trevligt ändå!

Jag vill att det ska vara onsdagkväll nu så jag får vakna upp och det är torsdag! :D Längtar jätte mycket efter att få vara med er igen, ni är wundebaral!:)

är tråkig och har inget mera att skriva... ska gå och kojsa nu!
Kram

RSS 2.0