Helgen osv

Hello!

Ingen uppdatering nu över helgen då jag varit borta, var i Fromheden och campa med mamma & pappa och några kompisar till dom. De var mycket trevligt, skit kul! Och vilket väder, om de då inte hade blåst så jävulskt! Men jag är solbränd max, de svider och bränner. Men kul var det iaf, att få göra något annorlunda.

Helgen resulterade i dåliga matvanor såklart. Maten i sig åt jag bra men mycket "fel" utöver det. Illamående, svullen har jag hunnit vara också. Svullen är jag än, som en ballong och gasig. Toan var en av dom bättre vännerna i helgen.

Imorgon blir det flytt för min del, nu lämnar jag hemmanet och lilla Kåge. Känns både bra/dåligt, trivs så bra här hemma men det ska samtidigt bli kul att få bo själv också. Är nog lite nervös ;) Hade jag vetat att jag och älskade skulle flytta samtidigt in i lägenheten hade de nog inte varit så stora bekymmer.. men han kommer på efterkälken.

Mitt mål till min födelsedag passerade förbi för ett tag sen, hade jag legat i nonstop hade det varit klart nu. Men nu är det inte så och det är bara att kämpa vidare. Men samtidigt så känner jag mig rätt nöjd ändå över min viktresa, jag har ju som sagt gått ner 18 kilo i vikt och de är en lättnad!! Jag är evigt tacksam att jag valde att göra denna resa, de har varit de värt varenda sekund!

Nä, nu ska jag duscha och göra mig klar för sista natten hemma. Stor dag i morgon!
Kram

GI 21

God morgon omvärlden!

Igår kväll& natt var det storm här, de skakade i glaslyktan som syster har inomhus! Väntade  bara på att något utomhus skulle flyga iväg från balkongen. Stormen har inte lagt sig riktigt än, ska ut på en prommis då lillan ska sova tror jag.
Har hunnit mycket nu .. Fikat och gett lillan fika, badat henne, klätt på henne, städat både hennes och lillens rum, och plockat lite både här och där.

Mat igår:
Frukost: Naturell yoghurt med linfrön, 2 hårdbröd med ost och renost, tomat
Lunch: Tacos
Middag: Bullens pilsnerkorv
Kväll: Popcorn

Magen känns direkt av när jag har "fuskat" och ätit kolhydrater, den blir så tjock så jag ser gravid ut. Sen är toabesöken lite tätare än vanligt.

Nä nu ska jag diska!
Kram

GI 19

Hej

Idag har de varit en arbetardag, dock hemma på gården. Men de var varmt och jobbigt i omgångar. Vi började runt 11:30 och avslutade ca 21:00. Mina händer är jätte torra och alldeles röda för att jag tvättat mig mellan varven och burit och klippt och kört skottkärra och allt möjligt. Men en härlig dag på gården med familjen iaf :)

Mat idag :
Frukost: Naturell yoghurt med linfrön, 2 hårdbröd med ost & skinka, kopp te
Lunch: 4 bullens pilsnerkorvar, 3 korvbröd
Middag: Köttfärssås, sallad. Smakade även lite pasta.

Motion idag:
Jag räknar de som dagen på gården, svettades som en gris! Och jag stod inte stilla.

I morgon ska jag till min syster och sköta tills på fredag morgon, ska bli kul :) Sen på fredag ska jag åka in till stan och möta upp mamma & pappa för att handla och sen åker vi på en husvagnssemester en helg. MYSIGT!
På måndag flyttar jag mitt pick och pack till Piteå, känner mig inte alls lika nervös längre över jobbet och inskolningen heller, känns rätt bra. Har bokat in mina allmänna inskolningsdagar också, så nu är det bara att flytta och börja jobba :)

Kram

GI 18

God kväll!

Nu har jag käkat GI i 18 dagar och den första veckan ramlade 4 kilo bort. Dock bara vatten och 3 av de är typ tillbaka nu pga att jag ätit kolhydrater i för stor mängd. Ska gå ut i veckan hårt, och har gått bra hela dagen. Dock nu iafton så tog jag marängswish vilket inte alls är GI vänligt eftersom de innehåller massvis med socker. Jag vet att det var onödigt!

Som min dietist sa: Dom flesta som är överviktiga ser bara det man skippat äta, och tror att man ska gå ner i vikt på det.
Men så enkelt är det ju faktist inte...Bara för att jag skippar att äta den där bullen eller kakan så går jag ju inte ner i vikt, visst det är bra om man skippar, för du ser ju till att inte gå uppåt iaf. Men man måste komma lite längre än så.
Motion är en riktigt bra & skön grej att använda sig av när man vill gå ner i vikt. Och det funkar !!

Jag hade ju som mål med min blogg att nå -25 kilo i vikt innan min födelsedag. Vilket innebär att om 11 dagar ska jag ha tappat drygt 9 kilo till, vilket är helt omöjligt. Hade jag kämpat NONSTOP kanske jag hade fixat det, jag hade 8 månader på mig att tappa 25 kilo. De innebär ca 3.2 kilo i veckan....Jag började ju med att tappa 18 kilo på ca 3 månader. Sen blev de stopp, återgick delvis till mitt "förra" liv lite grann, nån gång sådär. Sen har det varit till och från med GI, motion och träning. De resulterade i 2kilo +, känns inte allt för hemskt.
Jag kämpar på vidare, och hoppas jag når mitt mål inom kort iaf !


2008 - vägde som mest 2003 - Hade här den vikt jag kämpar mig ner till nu


Mat idag:
Lunch: Fläskfiletournedos i grönpepparsås (2 skivor fläskfile), sallad
Mellan: 1 ost och baconkorv, sallad, bea
Middag: 1½ kycklingklubba, grekisk sallad
Kväll: Marängswich

Motion idag:
Rask promenad 40 min
Raka sit-ups 1x40
Sneda sit-ups 1x40 vardera sida
Plankan 2x15 sek
Armhävningar 3x10

Började inte speciellt hårt med någon träning för magen, har fortfarande ilningar/skärningar i ryggslutet.

Kram

Helgen i bilder


Omplantering på gården
 
Kusmarksfärd

Syster & Jag på torget

Fylking & Aschberg blir intervjuade

Jag & mamma (obs. jag bakis)

Aschberg & Fylking (våran bartender & servitör under fredag kväll på balzac, här är på torget på lördag)
  
Älskade står ute i SPÖhaglet som föll lördag eftermiddag

Söndagstrippen till grodddiket

Bäcken var fullproppad av groddyngel, vattnet kokade

Uppdatering helg

Så nu ska jag bara komma ihåg allt från helgen och skriva ner de här.

Torsdag afton kom älskade hit, vi åt grillat och såg tv på kvällen och tog de bara lugnt :)
Fredag blev en rännar dag, åkt till Kusmark en sväng och sen hem till Kåge igen och göra sig klar för att åka till syster och sen till stan och sen hem till bror och sen var de god natt. Lördag blev också en rännardag, vaknade for mot Kåge när vi är framme där kom dom på att dom glömt middagen i stan så de var bara att vända om igen, sen mot Ostvik och Östanbäck och sen hem till Kåge igen och sen till stan och slutligen hemma igen :)

Idag blev en lugnare dag, vaknade och åt frukost sen tog vi oss en promenad, väl hemma så tog vi bilen på en upptäcksfärd efter buskar och sen kika vi i grodddiket, vattnet kokade av groddyngel!!!
I fredags blev det utgång med syskonen och respektive, vi åt middag på Balzac och sen hem till bror och spela ett spel och hade skit trevligt.

Ni kan räkna med att min helg blev en katastrof med godsaker jag inte alls skulle ha ätit!

Mat i fredags:
Frukost/Lun: Naturell yoghurt med linfrön, 1 ägg
Mellan:2 bullens pilsnerkorvar (små)
2 öl
Middag: Fläskfile, ungsrostade grönsaker, sallad, oliver, champinjonsås, beasås. 1 öl
1 Öl
Kväll: 1 vin glas, 2 shotar

Mat i lördags:
Frukost: 2 fullkornmackor med ost / skinka, oboy
Mellan: 3 hårdbröd med renost, tomat, gurka
Middag: 1 revbenspjäll, pommes (gjorda i ugn, hemma) hamburger dressing
Kväll: Godis, chips

Mat idag:
Frukost: 1 mjukbröd fullkorn med ost och skinka, 2 rostade med en med ost och en med ägg
Lunch: Grandiosa pizza, en sån där liten. Kebab dressing
4 godisar
Middag: 4 potatis bullar, 5 korvskivor, 2 stekta ägg

Motion idag: Promenad rätt lugnt tempo 60 min

Vikten har gått upp 1 kilo sen jag vägde mig sist och de var en vecka sen, så det blir hårda tag i veckan igen. Men dock så har jag ju aldrig varit så bra på motion nu sen jag började med GI så nu är det hårda tag på den fronten!
Sen har jag så jäkla dålig fantasi när det gäller frukostar med GI och jag vill inte äta ägg och bacon till frukost. Har mått illa 2 gånger under tiden som jag kört den här svängen med GI så jag vill inte trycka i mig allt för mycket fett, har ju som sagt lite känslig mage och har magkatarr ibland. Men nu var det ett tag sen :)

Nä, nu får de nog vara bra för idag!
Kram



Kommer sen

Hello!

Det kommer uppdateringar i kväll om helgen. Har inte haft tid i helgen att sitta här :)

GI 11

Hello

JAG HAR JOGGAT IDAG :D Är stolt! Stoppade 5 gånger under rundan, och jag sprang faktist längre än förväntat.
Bra låt : http://www.youtube.com/watch?v=vc8n4_vkRVk&feature=related

Åt frukost idag sen for jag ut på en blöt jogging runda, det började regna halvvägs. Men inte allt för farligt ändå. Försökte hålla gång tempot högt i stoppen också och det gick jätte bra. Jag orkade jogga i uppförsbacken!! Gjorde jag inte sist.
Nä, men jag är nöjd. De är som sagt så jäkla skönt efteråt, så det blir fler gånger:)

Nu är älskade påväg hit, och jag bara väntar och väntar .....

Ställ nå frågor eller nått.. vet inte vad jag ska skriva. Känns så tråkigt att bara sitta och skriva om vad jag ätit osv...

Kram

GI 10

God kväll!

Idag blev en seg dag.. Vaknade av att älskade ringde och väckte mig klockan 11. Dom andra i huset hade visst redan hunnit fika och farit till stan utan att jag märkt de! Sov hårt.

Lyssna på denna låt : http://www.youtube.com/watch?v=bUHqsUAFKdo. En annan version av Malena Ernman's- La voix.
Den är fin låten :)

Hade tänkt att jogga idag, men de blev inställt när regnet kom över oss.. Fan vad de regnade här i dag! Trodde de skulle ge med sig nån gång, visst nu på kvällen men vi for till stan och handlade. Ska springa i morgon och det SKA jag verkligen!
I morgon kommer älskade hit också, så de blir en extra lång helg :)

Mat idag:
11:30 Frukost: 1 ägg
13:00 Lunch: 2 hamburgare med sallad, ost, dressing, tomat, lök. Lite yoghurt med linfrön & solrosfrön
20:00 Middag: 3 potatisbullar, 3 korvskivor, 2 stekta ägg. lingon sylt

Blev väldigt sen middag idag, sen lunch och ingen var hungrig så vi åkte och handlade först och klockan bara sprang iväg!

Nä nu ska jag kila neråt!
Kram

GI 9

God kväll!

Mat idag:
06:30 Frukost: 1 ägg, ½ hälla kaka m ost, naturell yoghurt med linfrön & solrosfrön
9:30: Mellan: 1 ägg, kopp kaffe
12:15 Lunch: 1 ägg, lite lax, med rom&räksås. 1 liten köttbit m bea
15:00 Mellan: 1 skiva banansockerkaka, kaffe
18:00 Middag: 1 stor kycklingklubba, sallad
20:00 Kväll: 2 kaffe koppar

Motion:
Cyklade fram och tillbaka till jobbet




Utmanad

Vad heter ni? Elin och Sebastian
Hur träffades ni? Genom en kompis
Hur länge har ni varit tillsammans? 4 år i september
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej
Isåfall, vem kör bäst?
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han
Vem är äldst? Seb är två år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är tvilling och Seb är Oxe
Håller ni i handen på stan? Händer väl..
Vem är längst? Han
Vem sjunger bäst? Vet väl inte om jag kan säga mig själv men .. Han är mest bara oseriös när han sjunger :P
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Väldigt lite
Vad har ni gemensamt? Vi snusar bägge två. Lika knäppa!
Blev du kär i första ögonkastet? Ja
Har ni någon speciell låt? De är så många, har ändras genom åren. Har så olika musiksmak :P
Har ni några "frikort"? Varför skulle man?!
Har ni stora framtidsplaner? Vi börjar med att flytta ihop iaf...
Har ni gråtit i varandras armar? Jepp
Har ni varit utomlands tillammans? Nä, Finland är ju dock "utom vårat land".
Vilket är ert bästa minne? Skulle nog säga utanför bastun i Korsträsk
Vem lagar bäst mat? De vette tusan, jag har mera fantasi när det gäller matlagning. Men han är bra i köket!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ja, eftersom vi inte bor tillsammans så är de svårt att göra något en vardagskväll.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? JEPP
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 25 mil.
Blir du lätt svartsjuk? Inte allt för lätt, men nog blir jag svartsjuk.
Brukar ni bråka? Ja, vem gör inte de ?
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Armar & händer
Brukar nån av er prata i sömnen? JAG :D


Jag utmanar dom som vill bli utmanade!

12 days to go!

Hallå i stugan!

Nu är det inte länge kvar.. börja känna lite panik över saker jag behöver och jag vill ha MASSOR, vill på IKEA också.
Ellos har rea, så jag ska beställa mera sängkläder, gardin till sovrummet osv :) LÄNGTAR.
Sen så fyller jag år om 17dagar, då blir lillan STOR :D Äntligen får man gå på systemet själv. Så jäkla skönt att slippa be någon.

Mamma har bakat banansockerkaka, och de är sinnessjukt gott! Kanske jag smakar en liten skiva ;) Tycker jag varit rätt duktig och man ska ju inte förbjuda sig själv för då frossar man iställe. Men OBS de är första gången sen 11/5 som jag äter något onyttigt.


Nä nu måste jag kila, vi ska snart till syster med fam.
Kram

GI 8

Hello :)

Kom hem från Piteå idag, mina underbara vänner valde att åka till Skeå dom också, så jag åkte med dom hem. Först gick vi ju en lång sväng på stan efter mitt besök hos dietisten. Det var mitt sista besök där, kändes både bra och dåligt. Har känts tryggt att vända sig till en duktig och trevlig person, men samtigt känns de bra för att nu får jag klara mig själv på allt jag lärt mig av henne. Tack en en gång Cissi! (gissar att du läser de här :P )

Mat idag:
08:30 Frukost: Baconröra, sallad
12:00 Lunch: Pizza, tzatsiki
17:00 Middag: Broccoligratäng, rårivna morötter

Motion idag:
Blev ingen alls, förutom allt gående på stan. Dock räknar jag inte de som motion, så ingen motion idag.


Imorgon blir det jobb, JIPPI! Känns hel skumt att jobba igen efter typ 1 månads upphåll, och fick mig ju såklart världens längsta arbetspass, NOT! 7-12 ... Blir en fin lön i juni.......... De är sjukt att dom får göra så.
Jag är inte prioriterad längre på mitt jobb, jag ska "straffas" för att jag ska flytta. (Sagt av cheferna)
Vill ändå tacka all personal för underbar arbetstid här i Kåge, minnesvärt och jag kommer sakna jobbet.



Lånade hem en drös med böcker idag från bibblan, om GI såklart. Blir att läsa massor nu framöver. Paulun har en helt annan åsikt än va LCHF metoden har och alla har så olika, men som sagt så kör jag lite egen komponerat :)

nä, nu måste ja dra mig.
Kram

GI 7

God kväll!

Gick bra idag också, såklart. Känner mig rätt så nöjd med mig själv att alla har fikat hela helgen och jag har suttit och sett på men en kopp kaffe i min hand :) STOLT!

Mat idag:
12:00 Lun:Kyckling gryta med cream fraiche
16:30 Middag: 1 hamburgare med ost,sallad,dressing


Motion: Lång promenad, rask takt 2 timmar (12492 steg). Vi tog en morgon promenad, började halv tio :)

GI 6

God kväll!

Det blev en hel lugn kväll idag också, vi har knåpat på med min design som ni kanske ser... i 2 timmar. Dock så gjorde vi två och knåpa på massor. Tack Louise :)

Mat idag:
10:15 Fru: 2 hemma gjorda limpor, te & fil
17:00 Middag: Baconröra & ärtor,majs,paprika
21:00 Kväll: Popcorn ( åt även de i går)

Motion:
14:30 promenerade vi in till stan fram och tillbaka, alla åt mjukglass utom jag :)


Imorgon är det kalas igen, eller de har de varit hela veckan. Men i morgon blir de lite större :) Utan fika för min del då också. Åker hem i morgon igen.

Nu börja de vara natta hära.
Kram

GI 5

God kväll!

Idag har vi bara tagit de lugnt, oj så skönt ! Städade dock lite på dagen men annars bara jätte lugnt. De behöver man också.
GI dagen har funkat utan bekymmer, som vanligt. Grannarna är här så vi spelar yatzy, men denna omgång stod jag över för jag förlorade förra gången.

Mat idag:
12:00 Lun: Baconröra & sallad
16:30 Middag: Köttfärs järpar & rårivna morötter och sallad

Motion:
INGEN ALLS.

Väger mig när jag kommer hem på söndag, eftersom jag bara väger mig här på "skoj" och vi har digital hemma och de är den enda våg jag utgår från. Eller väger mig rättare sagt på måndag morgon, ska även till dietisten på måndag kl 10 :)

Kram

GI 4

Hello!

Åkte till piteå i dag, och ska vara här hela långa helgen:) Snart flyttar jag hit på riktigt ...17 dagar kvar. Shit va tiden går fort!
Längtar mest till att inreda och fixa och dona. Inte till att måsta vara själv :/

Dagen har gått bra idag också, håller sig väldigt länge mätt och inget sötsug. Dock så frestas man nu när de är kalas här hela veckan med go fika men de är bara att bita i de sura äpplet och se glad ut!

Mat idag:
10:30 Fru: 1 ägg, 4 rostade m. ost, te kopp
17:00 Middag: Korvstroganoff & sallad

Motion:
Vi gick fram och tillbaka till stan för att göra ärende men känns ju inte riktigt som en motions tur men jag har då iaf gått.

Vikt: +8,6

Kram

GI 3

Vägde mig idag igen, glömde skriva det på förra inlägget.

Vikt: +9,4

Och som sagt så betyder detta att jag har 9,4 kilo kvar till mål!
Skillnaden sen i måndags 11/5 är 1,6 kg.


GI 2 & 3

Hello!!

Ja jag har provat spikmatta, dock bara en gång.

GI-dagarna har flutit på bra och gett mig resultat REDAN! Mår bättre både i kropp & knopp! Det är verkligen inga problem alls för mig att äta GI/LCHF mat, som Annika Dahlqvist säger så funkar GI på dom flesta. Jag håller på att läsa hennes bok som heter "Doktor Dahlqvist's - guide till bättre hälsa och viktkontroll". Eftersom jag är rätt så intresserad av både kost &hälsa kan jag rekomendera denna bok till alla trots att jag själv bara hunnit läsa 39 sidor av 200 :) Har två GI böcker till som jag köpt men inte påbörjat läsa ännu, och även en bok som heter Sockerberoende. Men de blir så fort jag är klar med den här!
  
Mat igår:
10.00 Fru: Omellett, 1 tomat
17:30 Mellan: 1dl räkor
18.00 Middag: Kycklingwook (dock med lite nudlar i), 1dl tacoköttfärs
21.00 Kväll: 2 ost skivor, 1 skinkskiva, 2msk kräftstjärtar i aioli

Mellan 17-18 var jag DÖÖ hungrig!

Motion igår:
14.00 1 timmes rask promenad

___________________________________________________

Mat idag:
10.00 Fru: Naturell yoghurt med linfrön & solrosfrön, 2 rostade fullkornsfrallor m ost(OBS! 40g kolhydrater vardera bröd)
14:00 Lun: 2 ½ grillade köttbitar, rotfrukter i ugn, grekisk sallad (köttbitarna var små)
15:00 Fika: Kaffe & 1 rulltårta
19:30 Kväll/middag: 2 stekta ägg, lite grekisk sallad

Ingen motion idag, plus SYND.. jaja, man dör ju inte för de;) Just det, varför jag skrivit OBS vid frallorna tänker jag nu förklara. Om bröd varit i frysen eller att man rostar dom så sänks GI-värdet. Mitt bröd var båda två.

Har aldrig kännt någon större hunger idag mellan mina mål, men mat måste man ju äta ändå för att underhålla förbränningen och ämnesomsättningen. Man håller sig riktigt länge mätt på GI mat, och det lurar ju hjärnan lite med att inte små äta också, för sug kommer aldrig på fråga. Igår var jag ju aldrig hungrig mellan 10:00 fram till ca 17.00 , och vanligtvis hade jag ungefär varit DÖhungrig.

Och margarin, människor.. kasta ut det ur kylen som detta finnes hemma!
Ja, de står så mycket intressant i denna bok. Den är värd att läsas:)


Kram

GI 1

God kväll!

Idag var första GI-dagen igen, har gått helt utan bekymmer! Åt däremot för lite mat idag, men det tar man lätt igen! Kör en liten blandning av LCHF & GI. Egen komponerat!
Sov så klart allt för länge idag, men väl uppe så blev det furkost och sen traskade jag till J. Sen tog vi oss en promenad i de fina vädret.

Hade bestämt mig för att jogga nu i afton men det blev inställt efter att jag före middagen krattade ihop lövhögarna till skottskärran och gick med den 5-6 svängar och tömde den, som en gammal tant gick jag och resulterade i SMÄRTA i ryggslutet såklart, och som grädden på moset fick jag även huvudvärk !

Blir två promenader i morgon, eller en prommis och en jogging. Får se hur ryggen är.. den har börjat tjorva igen. När jag lägger mig i sängen på kvällarna har jag sån smärta att jag börjar må illa. När jag var hos naprapaten så sa han ju att jag har en inflammation i ryggen så kanske inte sååå konstigt.

Mat idag:
Frukost: 1 makrill burk, 1 ägg, Naturell yoghurt med linfrön & solrosfrön
Middag: 2 hamburgare(utan bröd), med ost, tomat, sallad, lök, ham.dressing

Motion:
45 min promenad lugnt tempo

Vikt:
+11kg
Med vikten så menar jag att jag har så mycket KILON kvar att tappa!

KRAM


HÅRT!

Hello!

Måste bara börja med att skryta över mig själv ;) Pappa spelade på DagenDubbel (trav) i onsdags och vann såklart, och i torsdags när vi passerade Preem kom han på sig själv med att han skulle testa och spela igen, och jag var inte bangen på att testa det också. Har aldrig någonsin spelat på trav och fattar inget av hur man tippar på hästar. Pappa förklarade och jag valde 2 hästar i vardera lopp och satsade 30kr. Gissa vem av oss som vann................ JAG! 1843:- + i kassan hos mig ;)

Pengarna sitter jävligt bra på mitt sparkonto nu när jag ska flytta och allt, det var riktigt jäkla tur att jag vann. Dom var välbehövliga pengarna!

Jaha, så över till min mat&motion som inte alls går bra just nu! När jag kom hem från piteå hade vi ju bestämt hur jag skulle göra och allt flöt på bra hela veckan, så kom helgen... Varför ska kvällar och helger vara som ett H-vete för en själv!?
Efter lite pepptalk med min cotch så är det stenhård GI nu igen, och även 10.000 steg VARJE dag igen. Har jag klarat de en gång kan jag väl göra de igen ? Eller hur :)


Hittade en låt med Ken Ring som har ett bra budskap : Ken Ring - Låter för barnen. (Från de ena till de andra) :P

Nu ska jag gå ner och se Wipeout! Bilder från helgen kommer sen!
Kram

Utmanad igen!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ekan
3. Flicknamn: Ester
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Entreprenör
6. Färg: Engelsk röd
7. Klädesplagg: (finns inget på E här heller)
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Efterklok
12. Något man skriker: (dålig fantasi?)
13. Film: E.T
14. Något man dricker: Elvis The King (Cabernet Sauvignon ,rött vin)
15. Band: E-type
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn:
18. Bil:
19. Sång:

Ny mobil

God kväll!

Det blev en ny mobil tillslut, tog mig ett år att fundera :P Nu ska jag bara lära mig den också, de är nämligen touch knappar på vissa ställen och jag kommer åt dom vid fel tillfällen i bland och då blir jag tokig! Sen så försökte jag lägga in musik i den och tillslut fick jag in dom, men dock bara 11 låtar och blir galen!! Men bilderna går att lägga in många fler av för dom hamnar på en annan mapp, men musiken hamnar inte riktigt där jag vill. Men får nöja mig med 11 låtar tills på fredag då bejb kommer och få hjälpa mig :)

I morgon blir de simning, sen en stund på stan med Johanna och bebis. Sen får vi väl se vad som sker på kvällskvisten :)

Går neråt i vikt iaf (kanske man ska skriva med små bokstäver), rätt var det är så går man upp igen! Vägde mig i dag 5/5 igen och mätte mig på kroppen och det visade sig att jag inte gått upp något sen 11/3, men jag hade blivit ca 1cm större på alla ställen jag mäter!? Hur går det ihop..........

Nu ska jag kila ner.
Kram

Still Counting

Hello!

Dålig uppdatering nu igen. Valborgs helgen var jättebra, god mat, trevlligt folk och SUPER väder! Det var trevligt iaf:)
Nu är jag hemma igen, eller sen i söndags men jag har bara inte orkat skriva något här.

Börjar min inskolning i piteå den 15 juni, kändes sent men så är det. Kommer få en allmän inskolning veckan före sa chefen så det blir nog bra. Då hinner jag fixa lite i lägenheten också :) Jag flyttar om 26 dagar. SHIT! Längtar tills jag får min skatteåterbäring och jag får åka på IKEA :)

Jag och pappa har precis käkat lunch, så kanske vi ska åka ner till stan och kika på en ny mobil till mig. Telefonen jag har är jag jätte nöjd med men dock så fungerar inte luren och jag måste ha headset till den, men har nu förbrukat 2 st headsets så jag är lite less nu. Har presentkort på Elgiganten så det blir en därifrån.

Jag hade velat ha den här, men den finns inte inne i butik i Skellefteå. Bara i Lulelå och där har dom den svarta.
Nu ska jag kila!
Kram

RSS 2.0