ännu mera

K Ä R.


Har en till låt med han.  Jag bara varvar mellan låtarna, njuter, ler och lyssnar:)
___________________________________________________________________

Är hemma idag, blev inge jobb. Gick hem från jobbet redan 11 i går, mådde inge bra alls. Så dom tyckte jag skulle vara hemma idag och vila upp mig i ställe. Nya tag på fredag :) Då SKA ja jobba.

Igår var jag så illa tvungen att he mig ut i snökaoset och skotta, fyfan säger ja då bara! Den dagen jag köper hus ska jag har en karl som är stark och villig att skotta, för inte fan va de en lätt match jag höll på med i 1½ tim.
Men de blev skottat och fint, måste nog tyvärr köra en sväng till idag. Nu är de kanske 5cm de handlar om jämfört med i går när de var en halv meter! Och de drev hela tiden..

Måste bara säga att katten är ju för rolig, söndag kväll när M&P håller på packa för resan går han runt runt och gnäller, tillslut vill han ut. Släpper ut han och han kommer inte tillbaka föränn måndag natt, och de är bara för att M&P har farit bort. Sen vägrar han gå ut förän idag när jag kastade ut han tillslut. Han har gått runt och gnällt, jag har fyllt på matskålen, fyllt vatten skålen på toan som han älskar, rensat kattlådan, men inget av de är de som är fel.
Han bara gnäller, ska ha ner mig på nedervåningen och busa och klappa HELA tiden, följer efter mig som en svans, ligger och vaktar på nätterna i hallen utanför på mattan. Igår kväll la ja en filt tillslut brevid mig på golvet här vid datorn, äntligen kommer han till ro... tills ja kommer på att jag måste ut med soporna, och han efter!
Inte fick jag duscha i fred heller, han satt som klistrad utanför duschdörren:P
Men jag älskar min katt ändå.


Kommentarer
Postat av: Mor



hmm.. du har haft det jobbigt med Sigge ser jag =)

Men tur vi har fin granne J som kom och hjälpte dej att skotta

kram

2010-02-08 @ 22:31:14
URL: http://foretjugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0